torstai 14. elokuuta 2014

Kiire, kiire


Huh heijaa! Toivottavasti ette ole ihan kyllästyneitä näihin mun "on ihan sika kiire"-postauksiin!;) Töiden aloitus ei ole päästänyt minua mitenkään helpolla...En sitä odottanutkaan, eipä silti. Joka iltapäivä olen ajatellut lähteä töistä heti tuntien loputtua kotiin, tulevia juhlia järjestelemään, leipomaan tai siivoamaan, mutta kai se on työn imu, mikä pitää siellä työpaikalla vielä vähän aikaa, ja vielä senkin jälkeen vähän aikaa...Iloinenhan siitä pitää kai olla, kaikista kiireen- ja riittämättömyydentunteista huolimatta!:)
No, olin kuitenkin hieman mattimyöhänen näiden tulevien juhlien suhteen, ja vasta tänään ehdin tilaamaan mm. voileipäkakun ja kukat juhlapöytään. Onneksi onnistui näinkin vähällä varoitusajalla. Tarkoitus on kokkailla ja leipoa viikonloppuna, mutta tuota voileipäkakkua en nyt halunnut alkaa opettelemaan. Voi, oli se ennen helppoa, kun mummo oli meidän suvussa se voileipäkakkujen tekijä...Illat venyvät edelleen puolen yön paremmalle puolelle, kun tekemistä riittää. Eilen sulatin pakastimen pakon edessä, jotta saan sinne juhlaleipomukset nätisti talteen, ja leivoin ensimmäiset piirakat juhliin. Toivottavasti juhlista tulee mukavat ja rennot, mutta oikeastaan odotan aika paljon ensi viikkoa.:P Tekisi mieli postailla muustakin kuin juhlista ja kesähuoneesta, mutta juuri nyt ei tapahdu mitään muuta. Ensi viikolla on toiveita jo muustakin elämästä...

Kuvissa esiintyvien orkideoiden tarkoitus on rauhoittaa minua,
ja toivottavasti teitä muitakin,
kiireisiä aikoja eläviä, zeniläiseen tyyneyteen. ;)

Kyllä se tästä!
Taina

7 kommenttia:

 1. Tsemppitoivottelut täältä! Ensi viikolla voikin olla jo takki-tyhjä-olo. Kuvittelen tietäväni, miltä tuntuu ja ensi kesänä minä sitten vuorostani puhkun ja huokailen samaa urakkaa. Vaikka luulisi sitä toisella kerralla sitten osaavan ennakoida paremmin - ei luultavasti osaa, sillä kaikkea ei voi tehdä, ennen kuin ihan vähän ennen juhlia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsemppauksesta!:) Mä tsemppaan sitten ens kesänä sua, ja lupaan jo nyt tulla sulle kahvia keitteleen, jos apua tarvit.:)

   Poista
  2. Kiinni veti! <3 Rääppiäisistä päätellen onnistuit upeasti!!!

   Poista
 2. Enpä ole minä ainakaan kyllästynyt. Puhise tänne vain, yleensä pieni puhina auttaa ;) Hyvä voileipäkakku olisikin ihana osata tehdä. Olen joskus suunnitellut, että testikakun voisi ihan hyvin tehdä vaikka ihan normaaliin viikonloppuun. Tsemppiä loppurutistukseen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu! Kai se tosiaan helpottaa, kun vähän voi voivotella tätä kiirettä. Eihän tässä onneksi ole mistään vakavasta kyse, joten huolet on aika pikkuisia. Kiitos tsemppauksesta!:)

   Poista
 3. Ai teilläkin on tänä viikonloppuna juhlat? Meillä kanssa ja mulla on mennyt ton taudin kanssa kaikki järjestelyt ihan perssiilleen. Vasta tänään ehdittiin rippilapselle vaatteita hankkimaan, muille ei ole vielä niitäkään. Kukat ei ole mulle ees juolahtaneet mieleen :D Kakku sentään on tilattu, mutta kakkulautaset olen unohtanut ihan kokonaan..

  Mä niin odotan ens viikkoa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tajunnut, että teilläkin on juhlat nyt tulevana viikonloppuna.:) Olisi jotenkin kivempi ollut pitää juhlat ennen töiden alkua, mutta minkäs teet. Näillä mennään.:) Pojan vaatetus on kunnossa, mulla oma ihan auki, taidan ottaa siitä huomenna uuden paniikin aiheen.;)

   Poista