perjantai 1. elokuuta 2014

Juhlakoristelua ruusuilla


Rippijuhliin on aikaa reilut kaksi viikkoa. Juhlat mielessäni ostin pitkästä aikaa kaupasta leikkoruusuja valkoisena. Viimeisin leikkokukkaostos taisinkin olla kesäkuun alussa! On se mukavaa( ja halpaa) kesällä, kun kukkia saa luonnosta. Enkä toisaalta kaipaa sisälle niin paljon vihreää ja kukkia, kuin pimeämpinä vuodenaikoina. Ulkona riittää niin paljon ihailtavaa.:)


Cooleri on ostettu muutama vuosi sitten Anttilasta ihan maljakoksi. Erityisesti ruusut ja cooleri ovat minusta juhlava yhdistelmä. Olin kai nähnyt silloin joskus jossain kuvan coolerista kukkia täynnä, ja sitten piti pian saada itselle oma... Tällä kertaa pidin kukkia olohuoneen pöydällä muutaman päivän, kunnes osa ruusuista alkoi osoittaa nuokkumisen merkkejä. Sitten oli aika kokeilla viritelmää, jonka näin Pinterestissä talvella, ja joka voisi olla kiva koristus rippijuhliin. Olkoon tämä nimeltään vaikka ruusuhimmeli.;)


Ihan kiva koristus, mutta aloin miettimään muita värivaihtoehtoja sekä ruusuihin, että noihin ripustusnauhoihin. Ei tuo vihreäkään paha ole, mutta ehkä valkoinen tai musta olisi parempi meille. Ruusuista mietin lähinnä vaihtoa vaaleanpunaisiin, vaikka alunperin ajattelin, että ei vaaleanpunaista pojan rippijuhliin...Pöytä ei mielestäni kaipaa ruusuja lisäksi, vaikka näissä kuvissa laitoin siihen loput ruusut kimpusta.
Aikaa ripustamiseen meni noin 20 minuuttia, ja toisella kerralla homma käy tietenkin vielä nopeammin. Ruusut näyttävät yhä hyviltä melkein vuorokausi ripustamisen jälkeen. Tuo kapistus, johon olen ruusut ripustanut, on ostos viime syksyltä K-raudasta. Siinä roikkui tuikkuastiat nurkissa ja väleissä narun päässä kangassydämet. Syksyllä se toi minusta kivasti pehmeyttä olohuoneeseen. Joulun tienoilla tuossa roikkui hopeisia palloja, ja nyt se on ollut kaapissa odottamassa jotain ripustettavaa. Ihan helposti tuollaisen voisi tehdä itsekin! Ehkäpä teenkin sellaisen ensi kesänä kesähuoneeseen.:)
Mitäs sanotte, näyttääkö ihan hölmöltä? Olisiko
tavallinen kukka-asetelma pöydällä sittenkin parempi...?

Nyt mun täytyy kiirehtiä maalikaupoille.
Viikonlopun urakkana on maalata kertaalleen lähes kaikki
puutavara, mitä kesähuone sisältää...

Mukavaa viikonloppua!:)
Taina

2 kommenttia:

  1. Iva idea tuo himmeli, ja ruusujen ja nauhojen väriä vaihtamalla voi kätevästi vaihtaa ilmettä....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, täytenee varmaan kokeilla toisen värisillä nauhoilla...

      Poista