maanantai 11. elokuuta 2014

Juhlakoristelukokeilu vol 2Keittiön pöydän pinta saa olla tulevissa rippijuhlissa juuri sellainen, kuin se nyt on. Oli pakko hyväksyä se tosiasia, että en millään repeä hiomaan pöydän pintaa ennen juhlia. Liinahan siihen pöydälle tulee joka tapauksessa! Kesähuoneeseen liittyvät puuhat ja töiden aloitus vievät aikani, niin että blogikin on päivittynyt viime päivinä harvemmin...Keittiön pöydän pinnan uusimista miettiessäni täällä mainitsinkin, että löysin kivan koristeluidean tämän kevään Koti ja Keittiö-lehdestä 5/2014. Yksinkertaista, mutta kaunista: valkoisia ilmapalloja, joiden naruihin on kiinnitetty muratinoksia!


Kuvat Koti ja Keittiö 5/14

Mutta, mutta...Kuvan pallot on täytetty heliumilla. Lahdessa palloja voi täyttää Paperikuu-liikkeessä. Yhden pallon täyttö maksaa 2,50 kappaleelta plus pallojen hinta. Ei kamalan kallista, mutta toisaalta en haluaisi maksaa edes tuota, kyse on kuitenkin vain rippijuhlista. Jos on kuuma ilma, niin heliumpallot saattavat poksahdella ihan itsestään...Tuossa lehtikuvassa pallot ovat kaikenlisäksi hieman kattoa alempana eritasoilla. Mahdetaanko korkeuden säätö tehdä heliumin määrällä vai miten?

Niinpä päätin kokeilin ihan puhaltamalla tavallisia ilmapalloja. Liekö kuuma kesä syynä, että muratit eivät ole kovin suuriksi tänä kesänä kasvaneet. Siksi napsin seppelvarvun oksia pihalta noihin naruihin tuomaan vihreää valkosen kaveriksi.


 


Valkoisten ilmapallojen löytäminen oli vaikeaa, mutta nyt tiedän, että niitä saa tuolta jo mainitsemastani Paperikuusta. Nämä neljä palloa sain kasaan ostettuani kolme "kirjavaa" ilmapallopussia jo aiemmin. Minusta pallot elävine naruineen näyttävät kivalta, mutta ilmapallonippuja täytyy olla juhlapäivänä vähintään kaksi tämän yhden sijaan. Täytyy myös katsoa niiden sijoittelua. Nyt ne on ripustettu lampun tyhjänä olevaan koukkuun.


Kokeilinpa nyt samalla pöydän kääntämistä keittiöön poikittain. Olkoon nyt noin, niin katsellaan rauhassa, mikä on toimivin ratkaisu. Hah, saapa nähdä kauanko miehellä kestää huomata muutos töistä tultuaan!;)

Aurinkoista arkea!:)
Taina


p.s: Juhlakoristelu vol 1 löytyy täältä.:)

2 kommenttia:

  1. Kivoja ideoita olet löytänyt koristeluihin! Minulta oli ihan mennyt ohi tuo vol ykkönenkin. Tsemppiä juhlajärjestelyihin! Teille on varmasti tulossa ihanat juhlat ja selvästi kauniit koristelut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu!:) Yritän kovasti olla hössäämättä, mutta on se kieltämättä hieman vaikeaa.;) Ihanaa, kun jaksat käydä täällä kommentoimassa!<3

      Poista