lauantai 30. syyskuuta 2017

Habitare 2017 - Sekalaisia ihanuuksia



Viime viikolla postasin Habitaren messuosastoista, joista itse pidin eniten. Tuon postauksen kuvien jälkeen koneella on odotellut toinen mokoma messukuvia julkaisemista odottamassa. Nämä ovat sekalaisia kuvia messuvalikoimista, jotka osuivat reitilleni, ja joista tykkäsin.


Familon
Luhta Home
Casa Stockmann
Lapuan Kankurit



Sisustustekstiilit on heikkouteni (yksi niistä). Ihastun aina uusiin kuoseihin ja väreihin, kauniisiin pintoihin ja pehmeisiin materiaaleihin. Luonnonmateriaalit, erityisesti pellava, on vienyt sydämeni. Ainoa ostokseni messuilta oli pellavaiset vuodevaatteet, tällä kertaa hiekanväriset Casa Stockmann -merkkiset. Runsaat ja hieman huolettomasti tehdyt petaukset ovat jo jonkin aikaa olleet in. Sinisen eri sävyjä oli näkyvillä runsaasti. Tykkään!







Hakolan osasto olisi ehkä voinut olla edellisessäkin postauksessa, vaikka en siitä tällä kertaa ihan yhtä paljon tykännyt kuin vuosi sitten. Kaktukset tai muut viherkasvit paperipusseissa voisin kopioda kotiin. Hakolan Note -säilyttimen ottaisin kovin mielelläni sohvan käsinojalle, mielummin nahanvärisenä. En tosin usko, että pystyisin mitenkään perustelemaan miehelleni, miksi tarvitsisimme noin 250 euroa maksavaa piiloa kaukosäätimille...;) Neulepeitto paksusta langasta on pakko toteuttaa lähiaikoina, langat on jo hankittu!







Proto shop esitteli tälläkin kertaa nuorten suunnittelijoiden tuoteideoita. Minua hieman ahdisti osaston seinien värisävy, joka tuntui tunkkaiselta. Vähemmän voimakkaassa ympäristössä työt olisivat mielestäni näyttäneet paremmalta, päässeet paremmin esille...

Juha Ryhäsen suunnittelema Mai-rekki olisi täydellinen makuuhuoneen vaatesäilytykseen. Tikapuuosaan voi nakata vaatteet huolettomammin ja ylätankoon saa hyvin muutaman ripustimen, paikka siistimmille vaatteille. Taneli Nelosen Iso- ja Pikku-Taneli ovat mielestäni kauniin yksinkertaiset säilyttymet, jotka saa tarvittaessa kasaan. Lassi Alestalon Valaiseva Arkki -valaisimen huolisin myös, ehkä mielummin valkoisella A4-arkilla.;)



Papershop
Muji

Papershopin osastolla kävi kova kuhina. Kaunis vihreä seinä ja puunväriset hyllyt saivat minut ottamaan kameran esille. 

Myös Mujin osastolla oli väkeä tungokseen asti. Halusin tallentaa kuvan osaston seinästä, joka oli mielestäni hauska, yksinkertainen ja tyylikäs! Samalla periaatteella voisi tehdä vaikka tilanjakajan huoneeseen.




Pentik


Pakko myöntää, etten muista, millä osastolla kauniit lasit ja Pentikin Kallio-kupit olivat. Saa vinkata! Lasit tulivat upeasti esille valaistun alustan pinnalla. Pentikin kupeista olen hieman haaveillut, mutta todennut, että meillä on kyllä kuppeja riittämiin...

 




Miikon kauniit printit ja koko osaston luonnonläheinen, konstailematon tyyli viehättää. Musta tausta, puuta, valkoista ja ripaus vihreää...kaunista!<3





Toimittajien tusinasta bongasin Kannustalo Harmaja Saimaasta tutun Turnaroud -vaaterekin, BEdesingin Shell-valaisimen, ja tietenkin ihanat, siniset, seinät!





Ihastuin myös ruotsalaisen Ulrike Gyllstadin kuoseihin (yllätys...). Ihan uusi tuttavuus minulle.


Nordic Swan Living


Vielä kun tähän lisätään ylelliset ja superihanat Nordic Swan Living-tuotteet, on Habitare 2017 taputeltu tältä vuodelta. 

Mitä sanot? Tykkäsitkö?

Taina

6 kommenttia:

  1. Messuilla oli tänä vuonna kyllä paljon katseltavaa ja inania juttuja. Osastoihin oli panostettu ja se näkyi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä!:) Kyllä kai siellä saisi helposti päivän tai pari menemään. Itse kiersin messut pikakelauksella, jotta ehdin ylipäätään.

      Poista
  2. Kiitos messukuvista. Kiva katsella muiden kuvia kun itse ei päässyt mukaan. Sieltä kyllä löytyy jokaiselle jotakin. - Mukavaa lokakuun alkua sinulle!

    VastaaPoista
  3. Tykkäsin, ainakin näin kuvien välityksellä. Täytyy sanoa, että Lapuan kankurit jotenkin vei nyt sydämen mennessään.
    Ihanaa sunnuntai-iltaa sinulle Taina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, noi Lapuan Kankureiden tekstiilit on NIIN ihania!<3 Ihastun usein erilaisiin kuoseihin, yritän olla hieman fiksumpi ostamisen suhteen.;)

      Kivaa viikkoa Outi!<3

      Poista