torstai 14. syyskuuta 2017

Aurinkoinen KukkailotteluHain ihan mielettömän upeat auringonkukat lähipellolta luvan kanssa. Jenspan (Koivikon katveessa) mies on ne sinne istuttanut. Kiitos myös tätä kautta!<3 Ihan mahtavaa! 


Harmittaa, etten ole ennättänyt auringonpaisteella sinne kukkien sekaan kuvamaan, mutta ehkä sellainen hetki vielä koittaa. Kukat ilostuttavat edelleen olohuoneen pöydällä, vaikka ne on haettu viime sunnuntaina.


Vaikka keltainen ei koskaan ole ollut lempivärini, edes kukissa, auringonkukat tekevät tässä poikkeuksen. Kai se on tuo vastustamaton aurinkoinen olemus ja auringonkukkien lähes maagiset keskustat! Ovatkohan ne kaikki erilaisia?

Kiitos jälleen viime viikon Kukkailotteluun osallistuneille!<3 Tule sinäkin jakamaan iloa ja osallistu alla olevan linkin kautta! Linkki on auki sunnuntai-iltaan saakka. Liitäthän postaukseen linkin tänne Mansikkatilan maille. Kukkailotteluun voit osallistua myös Instagramissa lisäämällä kuviin tunnisteen #kukkailottelua@mansikkatilanmailla. Käydään kommentoimassa kaikkien osallistujien kuvia! Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo!<3

Tänä viikonloppuna luvassa ainakin Habitare-messuja ja veljen valmistujaisjuhlat. Kiva viikonloppu tiedossa!

Iloista, toivottavasti myös aurinkoista, viikonloppua!
Taina  


13 kommenttia:

 1. Auringonkukat on kuin pieniä aurinkoja maljakossa. Ihanasti piristävät huonetta.
  Mukavaa loppuviikkoa Taina <3

  VastaaPoista
 2. Auringonkukat ovat kyllä uskomattomia ihan jo koon ja näyttävyytensä vuoksi. Ovat todella isoja ja kestävät pitkään maljakossa. Älä heitä niitä kovin helposti pois, niistä saa upeita kuvia vielä pitkään, myös kun alkavat rapistua.

  VastaaPoista
 3. Minulla on ihan sama juttu. Keltainen ei ole lempiväri enkä siitä erityisemmin pidä, mutta auringonkukista pidän tosi paljon. Ne vaan ovat niin kauniita...pikku aurinkoja ♥

  VastaaPoista
 4. Auringon lumo, se asuu auringonkukan sydämessä!
  Onneksi joku on keksinyt nämä aurinkoiset kaunottaret meitä ilahduttamaan!
  Ja kukkailottelu jatkuu, ihanaa! Minä jo varovasti kurkin aamusta, joko nyt hyggeillään... ;)

  Heleän kaunista syysviikonloppua sinne!
  Täälläkin aamut alkavat tuntua syksyisiltä, mutta päivät vielä hellettä.

  VastaaPoista
 5. Hihii, meillä näitä kukkii tuossa hallin edessä. Traktorin kylvökoneen putsauksen seurauksena muutama maahan pudonnut siemen lähtikin itämään. Ovat niin nättejä. <3

  VastaaPoista
 6. Auringonkukkia, oih <3 Meillä ei tänä vuonna kerkiä kukkimaan, mutta onneksi pääsen ihailemaan blgeista noista kaunokaisia <3

  VastaaPoista
 7. Ihania auringonkukkia. Piristävät näin syksyllä!

  VastaaPoista
 8. Auringonkukka ja narsissi ovat keltaisista kukista minunkin suosikkeja, muuten ei keltainen ole minunkaan suosikkiväri. Ehkä se on se kevään auringon odotus ja tämä syksyn pimeys jolloin tuo keltainen jotenkin "valaisee" päiviä.
  Ihanaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 9. Hello,
  I am linking up today for the first time.
  Thanks for hosting.
  Your sunflowers are wonderful!
  Have a happy weekend.
  Luisella

  VastaaPoista
 10. Oh, I love the sunflowers !!! They are so beautiful !!
  Happy Sunday !

  VastaaPoista
 11. Oi, ihania auringonkukkia! Näitä en ole koskaan ostanut kotiin, mutta pitäisi kyllä, näyttävät niin pirteiltä :) Kivaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista