sunnuntai 10. syyskuuta 2017

Rymsteerausta pojan huoneessa ja DIY hyllyPoikien huoneita tulee aika vähän kuvattua blogiin. Viimeksi postasin tästä samasta huoneesta hieman ennen joulua, kun muutimme järjestystä ensimmäistä kertaa vuosiin. Tämänkertainen muutos lähti liikkeelle pojasta itsestään, sillä hän toivoi työpöydän vaihtamista sinistä seinää vasten, ja syy muutokseen oli jossain piuhassa, joka ei ulottunut sängyn päädystä vastapäiselle seinälle. Joskus ennen koulun alkua teimme muutoksen, ja siinä yhteydessä poistin toisen taulukouruista ja ripustin taulut suoraan seinälle.Taannoin ostin K -Raudasta naulakon, joka sopi mielestäni mainiosti tämän huoneen väreihin. Siinä on enemmän ripustustilaa kuin vanhassa naulakossa, jossa oli vain kolme koukkua. Naulakko oli sopivasti alennuksessa, hintaa sille jäi alle 10 euroa.


Jokin aika sitten Kodin Kuvalehdessä oli mainio idea tee-se-itse hyllystä, joka muistuttaa hieman String-hyllykköä. Näin hyllylle heti paikan molempien poikien huoneissa, ja tänään saimme projektin tämän huoneen osalta valmiiksi. Itse en ole niin kätevä, että osaisin käyttää sirkkeliä, eikä rohkeus riitä esim. metallin poraamiseen, joten miehen työpanos oli välttämätön.:) Ajattelin postailla tuosta hyllystä erikseen. Minusta siitä tuli tosi kiva!

Alkuvuodesta olin kovasti maalaamassa tätä huonetta, mutta nyt se ei olekaan tuntunut tarpeelliselta. Katsotaan nyt...Olen kovin innoissani huoneen lopputuloksesta! Eiliset iltavalossa otetut kuvat vaihdoin pikapikaa aurinkoisiin iltapäiväkuviin. Kaikki näyttää auringonvalossa kauniimmalta.<3


Taina

16 kommenttia:

 1. Hyvälle näyttää ja erittäin siisti!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Esther! Meillä nuo pojat ei ole koskaan olleet mitään tavaroiden hamstraajia.:) Itse asiassa pitäisi käydä mm. hyllyjen sisällöt läpi tässä lähiaikoina...

   Poista
 2. Kiva naulakko ja muutenkin kaunista!

  VastaaPoista
 3. Tosi kivan näköinen huone pojalla. Taidankin jo vähän arvata mistä tuo hylly on tehty :)
  Ihanaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi!<3 Sä olet sellainen kierrättäjä ja uusien ideoiden keksijä, että tämä voisi olla ihan hyvin sun idea!:) Kodin Kuvalehden tekijöillä oli vielä osittain kierrätystavaraa, itse jouduin kyllä ihan rautakaupasta hakemaan tarpeet. Tuli silti ihan edullinen hylly.:)

   Ihanaa viikkoa, mikä auringonpaiste!<3

   Poista
 4. Onpa tosi kiva huone pojalla ja siis toiko ei ollutkaan Stringin hylly ja minäkö muka aluksi niin katsoin :D
  Todellakin haluan ohjeet tuon tekemiseen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni!<3 Minustakin tämä hylly oli niin hauska diy-juttu, että siitä muodostui mulle melkein pakkomielle, ennen kuin sain miehen houkuteltua mukaan.;D En ole oikeastaan koskaan haaveillut Stringistä, mutta lehdessä kuvan nähtyäni, näin nämä hyllyt poikien huoneessa elävästi.:) Laitan ohjeen ihan lähipäivinä, miten ennätän postailemaan!<3

   Poista
  2. Mie haaveilin jossain vaiheessa Stringistä mutta nähtyäni Hakolan Lempi-hyllyn niin se oli menoa se. Mutta mielelläni otan tuon ohjeen vastaan <3

   Poista
  3. Hakolan hyllyt on IHANIA!<3 Samalla liian kalliita mulle..:/ Mulla on ollut tarkoitus askarrella Riippu-hyllyn tapainen ainakin vuoden verran. Jospa ennen ensi kesää, sillä kukille/kasveille sellaista suunnittelin olohuoneen ikkunallisen oven eteen.:)

   Poista
 5. No nyt se on valmis! Poraus/sahaus ym apua ja taitoa löytyy täältä jos tarvetta on....😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Toinen on vielä maalia vailla, kirppistely ja kaappien läpikäyminen vie niin paljon aikaa.:) Tiedän, että teiltä saa aina apua, mutta olen tyytyväinen, että sain miehen mukaan tähän. Loppujen lopuksi hänkin oli tyytyväinen lopputulokseen.:)

   Poista
 6. Kaunis huone. Ja niin kiva tuo hylly :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teresa! Alkuperäisessä ohjeessa kapeat sivut oli maalattu pastelliväreillä. Kiva idea, mutta tuskin meidän poikien mieleen.;D Tylsästi päädyin pelkkään valkoiseen.:)

   Poista