maanantai 18. syyskuuta 2017

Syyskuun kauneuttaHuhhuh, olen käsitellyt Habitare-kuvia urakalla, niin että silmänpohjissa vilisee sisustuskuvat. Tekstiä ja omia ajatuksiani haluan vielä jäsentää ennen postausten kirjoittamista, miettiä näkökulmia, enää ei ole kiirettäkään, messut menivät jo. "Sisustushömpän" vastapainoksi tällä kertaa muutama otos viime viikolta, kun ehdin juuri oikeaan aikaan pellon laitaan sumun laskeutuessa, hieman ennen  hämärän tuloa.


Luonto on niin kaunis! Täydellisen oikeat väriyhdistelmät, ei mitään liikaa, tai liian vähän. Puut vaihtavat hiljalleen väriä, mutta vielä on runsaasti vihreääkin jäljellä.
Kaunista syysviikkoa! 
Taina

22 kommenttia:

 1. Upeita kuvia. Usva tekee kaikesta jotenkin satumaista.
  Ihanaa viikkoa sinulle Taina ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi!<3 Luonto on kauneinta, mitä tiedän.:)
   Ihanaa viikkoa Outi, kohtahan se on taas puolessa!<3

   Poista
 2. Upeita kuvia, sumu saa aikaan mystisen tunnelman :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piia!<3 Sumua voisi kuvata mielestäni loputtoman paljon! Tiedän monta paikkaa, jotka näyttävät aivan erilaiselta, mystiseltä tai lumoavalta sumussa. Välillä on todella vaikea mennä aamulla töihin, kun sumua on esim. tuolla järven rannassa.;)

   Poista
 3. Ihanat kuvat syksyisestä hämäränhyssystä <3

  VastaaPoista
 4. Ihanat kuvat. Just joku aika sitten kun olin lenkillä, niin oli täälläkin mahtava sumu. Ihana näky pellolla. Silloin ei koskaan tietenkään ole kameraa, eikä sitä puhelimen räpsyjäkään viitti aina ottaa. Mukavaa syysviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati!<3 Täällä on usein syksyisin sumua, varsinkin aamuisin, ja jo viime vuonna kävin kerran ennen töihin menoa tähän kuvien paikkaan yrittäen saada parasta kuvaa aikoihin. Tietenkin sumu oli jo niin hälvennyt! Toivoisin syksyisin liukuvaa työaikaa kouluihin, jotta olisi aikaa käydä kuvaamassa.;)

   Poista
 5. Satumainen usva, kuin syksyn oma sininen hetki!
  Kuvittelin jo näkeväni pari peuraa tuolla puiden siimeksessä...kaunista!
  Nauti näistä elämän tunnelmapaloista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin!<3 Näissä ei ole edes mitään kuvankäsittelyä värien suhteen, hieman rajausta osassa kuvista.:) Peuroja tuossa voisi nähdäkin! Tuon pellon jälkeen alkaa pienehkö metsäalue, jonka reunalla olen nähnyt peuroja!:) Kuvien ottaminen ei onnistunut, olisipa ihana törmätä tuolla pellon laidassa niihin...tosin autotie menee ihan vieressä, että parempi, etteivät sinne tule törmäilemään!

   Kyllä nautin, kiitos!<3

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos Elisa!<3 Näistä voisi ehkä teettää jonkun seinälle...

   Poista
 7. Vau, mitä kuvia! Täydellinen hetki. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Varpuslintu!<3 Oli!! Ihmeellinen hetki, jonka jälkeen lähdin onnellisena kävelemään takaisinpäin, ennen pimeän tuloa.:)

   Poista
 8. Kauniita kuvia!
  Minäkin olen odottanut kunnon sumua ja että pääsisin kuvailemaan sitä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ellen!<3 Johan teillä kohta siellä pääsee kuvaamaan kuuraa ja ehkä ensiluntakin?!:) Syksy on kuvauksellista aikaa, nautitaan!<3

   Poista
 9. Upeat kuvat. Hienosti olet saanut sumun kuviin mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli!<3 Tuo mun objektiivi on niin valovoimainen, toisella olisi saanut kauempaa kuvia, mutta sitten ei olisi valo riittänyt...

   Poista
 10. Kaunista. Usva tuo ekstratunnelmaa, samoin hämärä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Huopalintu!<3 Minusta tuo peltoaukeama ei näytä muulloin juuri miltään, paitsi sumussa!:) Ajan siitä usein valtatie 12 pitkin ohi, ja tämä sumun kuvaaminen on ollut piiitkän aikavälin suunnitelmissa. Olen iloinen, että nyt onnistui!:)

   Poista