maanantai 25. syyskuuta 2017

Ilonaiheita tänään


Viikonloppu hujahti jälleen nopeasti, suurin osa siitä meni sähköttömällä mökillä, joten tuli muutaman päivän blogitauko samalla. Yritän ennättää kommenttien kimppuun huomenna! Reissussa olin muutamien nuoruuden ystävieni kanssa, joista paria en ollut tavannut varmaan 30 vuoteen. Niinpä päivän ilonaiheista ykkösenä komeilee


Ystävät

Mitä olisi elämä ilman ystäviä? Tyhjää, tylsää ja yksinäistä varmaankin. Jännä huomata, että vaikka  ulkokuoresta ehkä huomaa vuosien kuluneen, on siellä kuoren sisällä samat ihmiset. Ne, joiden kanssa jaettiin ilot, surut, ihastukset ja pettymykset silloin teini-iässä. Vaikka välissä on vuosia ja etäisyyttä, jatkuu juttu luontevasti. Ystävyys ei ole kadonnut mihinkään! Yksi muistaa yhden asian ja toinen toisen, syntyy muistojen palapeli, jota on ihanaa, hauskaa ja koskettavaa koota yhdessä. Seuraavat treffit viimeistään ensi vuonna.<3

Luonto

Postauksen kuvat ovat viikonlopun reissulta, ystäväni mökiltä. Kamerasta tosin loppui akku kesken kaiken. Muutoin olisin kuvannut myös auringonnousua usvaisen suon takaa, joutsenten laskeutumista aamulla järvelle ja tähtitaivasta pimeyden keskellä! Luonnosta ja sen kauneudesta ammennan joka päivä voimaa, eikä siihen voi koskaan kyllästyä. Tänäänkin olisi ollut upea päivä luonnon ihasteluun ja kuvaamiseen. Minä en ehtinyt, toivottavasti sinä ehdit!


Syksy

Olen aina tykännyt syksystä. Se on kuin alottaisia uuden luvun tai kokonaan uuden kirjan. Olen intoa täynnä ja ideat pursuilevat! Villasukat ja huivit ovat vielä mukavaa vaihtelua. On kiva suunnitella kotiin uutta järjestystä, ostaa jotain kaunista tai tehdä käsitöitä. 

Mistä sinä ilotset tänään? 


Kivaa viikkoa, täynnä ilonaiheita!
Taina 

14 kommenttia:

 1. Ihana postaus ja toooosi nättejä kuvia! <3 Minä iloitsen tänään niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin ihanasta säästä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Varpuslintu!<3 Ei tuosta lämmöstä ja auringonpaisteesta voi olla ilotsematta!:) Toivotaan, että saadaan vielä monta samanlaista tähän syksyyn.<3

   Poista
 2. Aivan upeita kuvia.
  Tänään iloitsin lyhyestä työpäivästä, herkullisesta itse tehdystä kanakeitosta ja oman perheen seurasta.
  Ihanaa alkanutta viikkoa sinulle Taina ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi!<3
   Ihanalta kuulostavat ilonaiheesi.:) Lyhyitä työpäiviä mulla on oikeasti ikävä...Työnmäärä lisääntyy, eikä palkkaa makseta yhtään enempää kuin ennen. Motivaatio on hitusen hukassa jossain asioissa, vaikka opettamisesta tykkään tosi paljon.:)
   Kiitos samoin!<3

   Poista
 3. Sinulla on ollut ihana viikonloppu ja reissu ♥ Minusta olisi ihanaa päästä joskus jollekin mökille hyvässä seurassa. Minä iloitsin tänään siitä, että olen saanut mahdollisuuden opiskella itselleni uuden ammatin. Kivaa uutta, alkanutta viikkoa Sinulle, Taina ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli!:) Ihan aloin miettimään, että olinko ensimmäistä kertaa naisporukalla mökkeilemässä, mutta muistin, että olen ainakin kerran aikaisemmin ollut työkavereiden kanssa (pelkkiä naisia) Porvoon saaristossa. Sekin oli ihan huippukivaa! Ei muuta kuin järjestämään tuollaista! Miehethän noita mökkireissuja järjestää tämän tästä, eikö niin?:)

   Poista
  2. Mun mies ei tykkää mökkeilystä eikä edes uimisesta, niinpä meillä ei siis ole omaa mökkiä eikä käydä yhdessä tuttujenkaan mökeillä. Mä tykkäisin kyllä, mutta mies ei.

   Poista
 4. Just nyt iloitsen näistä sun kuvista. Okeesti ihan superkauniita <3.

  Seuraavaksi vedän pipon korville ja poljen töihin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka!<3
   Työniloa sinulle! Täällä ei sitten tullutkaan lämmintä ja aurinkoista tiistaita.:/ Toivottavasti huomenna taas paistaa!

   Poista
 5. Monta kivaa ilon ja kiitollisuuden aihetta :) Minäkin iloitsen noista samoista - vähän jopa syksystä, vaikka en olekaan yhtään syksyihminen. Tämän vuodenajan valo ja värit vaan on niin kauniit, ettei voi olla tykkäämättä.

  Ihanaa viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksy on kieltämättä hieman ristiriitainen vuodenaika, mutta varsinkin tästä alkusyksystä tykkään kovastikin.:) Loppuvuodesta alan yleensä olla ihan tympiintynyt, harmautta kuukausitolkulla en meinaa kestää nykyään millään...Eletään toivossa, että syksy on kaunis ja aurinkoinen!
   Iloista viikkoa Tuula!

   Poista
 6. Kauniita syksyisiä kuvia. Kiva kun olet saanut nauttia ihanasta viikonlopusta. Blogiasiat kyllä odottavat. - Mukavaa tiistaipäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli!<3
   Oli aivan ihana viikonloppu, ja totta, ihan turhaan tulee podettua huonoa omaatuntoa bloggaamattomuudesta!:) Jostain syystä mulle sopii paremmin tiheään kirjoittelu kuin harvakseltaan, tauon jälkeen on jotenkin vaikea aloittaa.
   Kivaa tiistai-iltaa!

   Poista