torstai 28. syyskuuta 2017

Luonnonläheistä syksyksiMielestäni paras sisustusvinkki on ehkä myös tylsin vinkki;  Siivoaminen, toimii itselläni aina. Siististä kodista tulee niin hyvä mieli! Huomenna olen jälleen lopettamassa kirppisurakkaa tällä erää, ja koti on monta tavaraa tyhjempi (ja kukkaro hieman pulleampi). Laitoin mm. iänikuisen vanhat peikonpähkinäoksat kimppuna myyntiin, sillä olin erittäin kyllästynyt niihin. Kiertoon lähti myös musta-valkoraidallinen säilytyskori olohuoneen nurkasta, se tuntui lähinnä keräävän kaikenlaista ylimääräistä sisäänsä, ja oli makuuni liian musta-valkoinen.;)

Halusin luonnonläheisempää, pehmeämpää, ilmettä, eikä tämä muutos maksanut mitään, päinvastoin!  Vaatehuoneen nurkassa oli odottanut lähes seitsemän vuotta edesmenneen anoppini neulekori täynnä sekalaisia lankoja ja joku keskeneräinen työ. Neuletyöstä haaveilen vielä joku päivä ompelevani kauniin tyynynpäällisen, langat sen sijaan laitoin viimein kiertoon. Tyhjä kori on juuri passeli parille torkkupeitolle! Kannattaa siis toisinaan raivata kotia, voi tehdä kivoja löytöjä.:)Peikonpähkinäoksien tilalle hain järviruokoa järven rannasta. Trendikästä olisi hakea iso, karhunputki tai muu talventörröttöjä pulloon, ehkä teen niin myöhemmin syksyllä tai sitten vaihdan pulloon kuivuneen männynkäkkyrän, jos kyllästyn järviruokoihin.Huomenna syksyn viimeinen Kukkailottelu!
Perjantainaattotunnelmissa,

Taina

 

6 kommenttia:

 1. Mulla olis kans kasa tavaraa viedä myytäväksi mut tää syksy on mennyt niinväsymyksen vietävänä etten vaan jaksa. Mut paljon saisi pistää kiertoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika kauan mullakin kesti, että sain aikaiseksi. Nyt olen edennyt paikka kerrallaan, enkä vieläkään oikeastaan päässyt poikien tavaroihin käsiksi. Se tuntuu etukäteen uuvuttavalta urakalta, mutta toisaalta on varmasti sitäkin parempi fiilis, kun saan sen tehtyä.

   Voimia!<3 Melkoista haipakkaa on ollut täälläkin, onneksi on kohta viikonloppu!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikö olekin!:) Luonto tarjoaa kauneimmat koristeet.<3

   Poista
 3. Ihana tuo lehtilatikko tuolla tietokonepöydän alla ♥ Juuri sopivan levyinen noille lehdille. Minullakin on joskus ollut tuollainen pullo, mutta olen sitten myynyt sen pois. Luonnosta löytyy kivoj somisteita näin syksyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, mullahan ois yksi tuollainen myyntiä odottamassa (oli aiemmin makkarissa, mutta halusin sen pois sieltä)ja mahdollisesti tämäkin tulee jossain vaiheessa lähtemään. Oletko kiinnostunut?:)
   Tavarat, jotka eivät enää tunnu omilta, kannattaa laittaa kiertoon.:) Luonto on loputon aarreaitta!<3

   Poista