torstai 25. heinäkuuta 2013

Mielipiteesi on tärkeä

Sängynpääty alias vanha ovi olisi nyt mun puolestani valmis! 

Tiesin onneksi etukäteen, että väritönkin vaha antaa vanhalle puulle väriä. Tykkään!
Kuumailmapuhaltimen avulla rapsuttelua, hiomista, pölyjen imurointi ja kostella pyyhintä ja lopuksi kerros Osmo Colorin väritöntä vahaa. 

Kehitin sitten ongelman itselleni, koska eihän sängynpäätyä voi laittaa noin pliisua seinää vasten! Nappasin silmää miellyttäviä tapetinpaloja rautakaupasta mukaani, ja tän mun pikaisen luonteen tuntien, tapettirullat on meillä ennen huomista.;) Ehkä.
näkymä olohuoneesta makkariin
Ei siinä kai suurempaa ongelmaa olisi, mutta mietin maitokavinvärisen ikkunaseinän yhteensopimista noiden tapettien kanssa. Maalaamaan ei ole aikomus ryhtyä!

Tapettivaihtoehdoista itseäni miellyttää eniten vaihtoehto no1. Seuraavaksi eniten vaihtoehto no 2. Kolmosesta olen jo vähän luopunut mielessäni, vaikka sen tausta olisi melko lähellä tuota ikkunaseinää...Kuvio ei ole vain niin mieluinen.
vaihtoehto 1
vaihtoehto 2


vaihtoehto 3

Makkarissa on sängyn lisäksi yöpöytä (kahta ei mahdu tässä suunnassa), lipasto ja pari varatuolia keittiöön (stailattu kuvaa varten, vaateröykkiöt sängylle!) ja ovet vaatehuoneeseen ja vessaan. 
Tuolien tilalle olen miettinyt vaikka mitä vaihtoehtoja...rahi, pieni tv-taso, peilin tilalle voisi hankki pienen telkkarin. Monet tv-ohjelmat on hyvin unettavia;)

Kurkkaus vessan tyyliin...
Yöpöytä ja lipasto ovat aivan kamalan väriset ja tyyliset (voiskohan ne maalata ja vaihtaa vetimet?). Ne on hankittu edelliseen kotiin noin 10 vuotta sitten. Marimekon Lumimarja-kankaasta tehtyyn tauluun on perin juurin kyllästynyt. Jotain uutta siihenkin pitäisi keksiä. Verhoina on tällä hetkellä pelkät pimennysverhot(rumat, mutta käytännölliset), uudet verhot on hankintalistalla. Vanhojen pellavaverhojen purjerenkaille kävi köpelösti pesussa. Niistä varmaan saisi laittamalla, mutta onhan ne samat olleet jo kahdeksan vuotta...Pimennysverhot laitoin keväällä viimein. Aamuvirkulle itään päin oleva makuuhuone ei ole paras vaihtoehto..:)
näkymä olohuoneeseen päin
Auttakaa! Valitsenko jonku noista tapeteista vai pitäisikö vielä katsella vaihtoehtoja? Ja mullahan ois ihan hirveä hätä ja hoppu saada toi pääty paikoilleen, mutta ei sitä kannata laittaa vielä, jos on aikeissa tapetoida.

What should I do?
Taina

7 kommenttia:

 1. Minä ainakin tapetoisin... Ja minäkin pidän eniten ykkösvaihtoehdosta. Siinä on pohjassa tarpeeksi kontrastia ja oksien ruskea sopii oven väriin. Me voitais lähteä oikeasti sille kirppiskierrokselle ja etsiä teille rouhean romanttinen lipasto ja tuoleja.

  VastaaPoista
 2. Testaan anonyymikommenttia. Ykkösestä tykkään eniten.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista, myös facen puolelle!:) Mä ajattelin nyt kuitenkin ottaa pienen aikalisän. Tuon ykkösen haluaisin...Pitäiskö sittenkin ryhtyä myös maalaushommiin? Hitsi, kun on niin monta urakkaa odottamassa, että en kaipais just nyt yhtään uutta listalle...

  VastaaPoista
 4. Facekommentistani poiketen kallistuinkin tuon kakkosen puolelle, kun katselin vielä uudestaan. Se olisi valoisampi eikä ehkä seinävärikään niin ongelmallinen sen kanssa. Kokeilen tässä samalla, saanko kommentin läpi!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Marjatta! Täytyy nyt punnita tarkkaan vaihtoehtoja. Onhan tässä vielä lomaa jäljellä! Ja aikaa viikonloppuisinkin..Saatan vähän tutkailla noita maalikarttoja.;)

  VastaaPoista
 6. Mäkin tykkään ykkösestä eniten. Tietysti riippuu, siitä aiotko alkaa maalauspuuhiin. Kakkosvaihtoehto on raikas, mutta vähän väritön. Kiitos kahvista ja ihanasta juttelutuokiosta. Tulin oikein hyvälle mielelle sinun kotonasi ja puutarhassasi.T. Maiju

  VastaaPoista
 7. Kiitos Maiju! Oli päivän piristys, kun tulla tupsahdit.:) Paluu töihin ei tunnu pahalta, kun muistaa taas omistavansa mitä parhaimmat työkaverit. Ja hienoa, että löysit tänne kylään myös!

  VastaaPoista