sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Sunnuntaiajelulla

Ajelimme tänään ystäväni, Ute Liaan, kanssa Hollolan suunnalla. Käytiin kurkaamassa Arjen Arteet-kirpputori ja Kinnarintilalle muuttanut Pioni ja Piironki-myymälä. Eipä ollut turha reissu ollenkaan!

Kirpputorilta tein vain pieniä ostoksia. Ostin pari rannekorua, jotka sopivat täydellisesti mieheltä viime syksynä tuliaisena saatuun kaulakoruun.

Myös vihreiden "maljakoiden " kokoelma on kasvanut...sanoisinko tullut valmiiksi.;) Eilen toiselta kirpparilta kaksi pulloa ja tänään samaa "sarjaa" kaadin, jota siis maljakkona on aikomus käyttää. Nuo eiliset ja tämän päiväinen ovat jotain limsafirmojen tuotteita. Toisessa pullossa lukee haaleasti teem-pepsi-canada ja kaatimessa seven-up. Teem näyttäisi wikipedian mukaan olevan sitruunan-limen makuista limsaa. Nuo röpelöpintaiset ovat uudemmat vihreistä pulloista. Osaako joku kertoa niistä enemmän? Veikkaisin, että ovat 80-luvulta, mutta voivathan uudempiakin olla. 
Pitäisi vain ehtiä tuonne niityn reunalle tutkimaan kukkatarjontaa. Tarjottimen päälle ajattelin laittaa pullot ja kaatimen ryhmäksi, niin saa kivan asetelman, jota on helppo siirrellä. Öh, meidän miesväen mielestä noi asetelmat on yleensä tiellä, ihan sama minne minä ne asettelen!;) Siksi siirreltävyys on plussaa.
Pioni ja Piirongin kahvilassa oli tietenkin pakko istahtaa...
Pioni ja Piironki-liikkeessä en ole käynyt uudella paikalla Hollolassa ollenkaan. Asiaskasmäärästä päätellen muutto on ollut varsin järkevä teko. Paljon oli ihmisiä paikalla, ja kauppakin näytti käyvän mukavasti. Enkä minäkään sieltä sitten tyhjin käsin lähtenyt!;)

Olin jo netistä kesäkuun puolella iskenyt silmäni Nelson Gardenin kasvihyllykköön ja ilokseni huomannut, että tuolla Pioni ja Piirongin-liikkeessä, niitä on ollut myynnissä. Onnekseni vielä yksi hyllykkö oli jäljellä. Kaiken lisäksi sain sen varsin edullisesti alen ja tuotteessa olleiden pienten puutteiden vuoksi. Ei kuitenkaan mitään sellaista, että estäisi hyllykön käytön tai rumentaisi sitä. Nyt vain odottelen, että se harmaantuisi kauniisti.

Nelson Gardenin etusivulla on kaunis kuva hyllyköstä. Vaikea sanoa, onko sitä käsitelty jollain. Olisihan mulla sitä Osmo Coloria, mutta kun se saa nyt vaan mun mielestä harmaantua ajan kanssa. Piti heti tehdä järjestelyjä ruukkukukkien suhteen kotiin tullessa. Iskin hyllykön toistaiseksi meidän "laiturille", jota terassiksikin kutsutaan. Terassin vierus odottaa kivimiestä tekemään istutusaltaita terassin vierelle, jotta saadaan laiturimaisuus häivytettyä.
Alimmalta tasolta puuttuu yksi rima, mutta se on helppo tehdä siihen!
Enkä minä olisi minä, jos sinne myymälään ei olisi jäänyt jotain todella ihanaa...Mullahan on synttärit tulossa. Itseostetut lahjat ovat aina onnistuneita!;)


Rattoisaa sunnuntai-iltaa! Mua odottaa keittiökaaos sekä puskissa kypsyvät marjat (pian pilaantuvat) jos en pidä vähän kiirettä!

Taina


4 kommenttia:

 1. Ihan kuin olisi kaulakoru ollut mukana, niin ovat samaa värimaailmaa rannekorun kanssa. Ja tuo Neson Garden-hylly oli todella hyvä hankinta. Se näyttä auringonvalossa tosi hienolta! Äkkiäpä se siitä harmaantuukin, kun saa auringossa kellottaa. Niin, kyllä se yks juttu on varmaan pakko käydä hakemassa :DDD

  VastaaPoista
 2. Totta, jotenkin heti näin, että sopivat mainiosti yhteen!:) 2,5 euroa, ei paha hinta ollenkaan. Hyllystä olen todella onnellinen. Pitää muistaa käydä tykkäämässä Pioni&Piirongista, että pysytään alesta kärryllä!;)Onko liian pinnallista tykätä näin paljon jostain tavarasta?:O

  VastaaPoista
 3. Kappas, minulta mennyt ohi tuo p&p muutto. Täytyy poiketa. Sä Taina olet kovasti tehnyt hankintoja kesän aikana, kiva lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ReettA, enimmäkseen kirpparilta tai muuten vaan vanhaa (kuten ne ikkunat ja ovet)eli lähes ilmaista siis;) Olikos muuten se ostamani Lexingtonin laukku samanlainen kuin sinulla? Tajusin jossain vaiheessa, että olin ihaillut sitä sun laukkua pitkin kevättä, omani muistutti sitä todella paljon.:)

   Poista