lauantai 20. heinäkuuta 2013

Kesäjuhlat

Meillä vietettiin eilen naapuruston kanssa katukekkereitä. Viime vuonna aloitimme tämän perinteen (kai tämän jälkeen voi sanoa jo perinteen?). Ideana on siis pistää tuohon meidän kadun päähän pöydät, tuolit ja grilli, ja sitten vietetään iltaa yhdessä. Juhlissa tietysti syöminen on tärkeää (tärkeintä?).  Tarjoilut sovitaan niin, että kaikki tuovat jotain. Asiaan kuuluu pientä leikkimielistä kisaa, jonka voittajaperhe saa kiertopalkinnon vuodeksi takan reunaa koristamaan. 


Helppoa ja vaivatonta naposteltavaa!


Ei oikein sää suosinut tänäkään vuonna meidän juhlia. Eilen tuli vettä ja oli niin kylmä, että oli vaikea uskoa heinäkuun olevan puolessa välissä, ja kesän parhaimmillaan. No, sen ei kuitenkaan annettu pilata juhlia. Ei vallattukaan tuota tien päätä, vaan siirrettiin heti aluksi kaikki tavarat todella suuren aurinkovarjon alle naapurin pihaan ja ruuat naapurin autokatokseen. Kivaa oli joka tapauksessa ja melko lyhyeksi jäi yöunet, mutta siitä viis! :)
 

Synkkää, synkkää...

Tuolta Suklaamarenki-blogista sain idean noihin jättisaippuakupliin, joten rakensin ohjeen mukaiset kepit nauhoilla, kävin ostamassa apteekista glyserolia ja kokeilin poikien kanssa tuota "reseptiä" . Syntyihän niitä jättikuplia! Lapset olivat tästä todella innoissaan, ja jotkut kuplista leijaili todella todella kauas, kunne tuuli hajotti ne tuolla koivun latvojen yläpuolella. Bongaa kuvasta kupla!


Lapsille oli myös vesi-ilmapallojen tarkkuusheittoa. Perheittäin kisailtiin Speden Speleistä tutussa lajissa, jossa onkivavalla yritetään osua napakymppiin..

Ei tullut kiertopalkintoa tänäkään vuonna meidän perheeseen.:) 

Uskon, että lapset muistelevat näitä juhlia joskus aikuisena..hauskaa oli! On meillä vaan mukava naapurusto! 

Taina1 kommentti: