tiistai 27. kesäkuuta 2017

Ihanat Stockholm 2017 ja Skogsnäva!



Kiitos, kiitos, kaikista ihanista kommenteista edelliseen postaukseen, jossa kirjoittelin bloggaamisesta ja kokemuksistani bloggaajana. Kommentteja on tullutkin valtavasti!<3 Tuota tekstiä pyörittelin päässäni pari viikkoa, mutten ollut tullut mielessäni yhtään viisaammaksi, tai niin ainakin luulin, mutta kun istuin koneen ääreen kirjoittamaan, teksti alkoi soljumaan melkein kuin itsestään. Kun takana on lähes tuhat postausta, ihan kaikkia ei ole kirjoitettu flown vallassa.;D


Mennäänpä sitten jo varsinaiseen postausaiheeseen ja kepeästi bloggaamisesta sisustusostoksiin.:P Reilu viikko sitten ajelimme jälleen ex temporeena Satun kanssa  Vantaalle Ikeaan. Oikeastaan meitä houkutti pihalla olevat kirpputorimyyntipöydät, mutta välillä jopa meille voi käydä niin, ettei kirppikseltä löydy mitään mieluisaa! Ikeasta sen sijaan toivoin löytäväni toisen jalkatuen työpöydän alle, sillä nyt joudun lainaamaan tukea mieheltäni, enkä viitsi sitä usein tehdä, hän kun tekee töitä kotoa käsin. Siispä olen enimmäkseen palannut sohvan nurkkaan kirjoittamaan, huonompi homma ergonomian kannalta... Toinen ostos, jota Ikeasta haikailin, oli "koeputkimaljakko", siis sellainen teline, jossa on monta koeputkimaista maljakkoa. Kumpaakaan toivomistani tavaroista ei tietenkään löytynyt!







En kai ole kertaakaan lähtenyt Ikeasta tyhjin käsin, mutta montakin kertaa olen hakenut vain aikomani ja selvinnyt hyvinkin halvalla.:) Ikeassa käy helposti niin, että sitä huomaakin napanneensa jotain pientä sieltä ja täältä, ja kassalla niistä pienistä kertyykin vähän enemmän!  

Merkittävimmät ostokseni viikon takaiselta reissulta saavat nyt koristaa olohuonetta:  tyyny Stockholm 2017-päällisellä, sekä Skogsnäva-päällinen, johon iskin silmäni jo talvella Ikeassa käydessäni, mutta tuolloin päälliset olivat loppuneet. Pitkästä aikaa siis hankin pari uutta tyynynpäällistä (ja yhden sisätyynyn, koska toista ei saanut ilman).







Ostin myös palan toisenlaista Stockholm-kangasta, kun en raaskinut kahta tyynyä päällisineen ostaa. Satu ystävällisesti lupasi ommella päällisen, ja on sen jo tehnytkin, emme vain ole ehtineet tapaamaan sen jälkeen. Oma koneeni alkoi joskus vuosi sitten käryämään kesken ompelun. Harmittaa, sillä olisi jo monta kertaa tässä loman aikana tehnyt mieli ommella.


Ihanat nuo päälliset minusta!<3 Tuollainen käsinmaalatun, vesivärimäisen näköinen kuosi viehättää todella paljon, niin kuin muutenkin hieman rosoiset ja käsintehdyt tai sen oloiset tavarat. Voisihan sitä kokeilla joskus kankaan maalaamistakin...Jotain riittävän yksinkertaista, kuten raitoja tai vaikka läikkiä, jotka saisivat sitten valua!






Juhannuksena olohuoneen pöytää koristi samantapainen kimppu, kuin Kesähuoneessa, mutta valkoisten lupiineiden tilalle oli vaaleanpunaisia lupiineita ja valkoisten pionien tilalla puna-apiloita. Aika kiva minusta tämäkin!

Hei, siellä paistaa vaihteeksi! Täytyy lähteä bensan ostoon, jos vaikka saisi nurmikon leikattua tänään kuurojen välissä. Olen myös superinnoissani, sillä myöhemmin tänään on tarkoitus käydä katsomassa Juuso-karhun maalaamia tauluja! Jos näyttely on yhtään niin hyvä kuin odotan, niin varmasti kuulette siitä lisää.:)



Taina

6 kommenttia:

  1. On kyllä ihania tyynyjä ja kuosena. No tässä kuule toinen joka lähtee hakemaan sitä yhtä juttua ja palaa kotiin ainakin viiden jutun kera.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mulla ollu mitään mahdollisuutta jättää tyynyjä Ikeaan, ja vaikka päällisiä ja tyynyjä on yllin kyllin, niin ei harmita tämä ostos. Päinvastoin!:) Mä epäilen, että melkein jokaiselle käy Ikeassa niin, että alakerran läpi käveltyä kassalle, mukana on astioita, lautasliinoja, pyyhkeitä, kukkia, kynttilöitä, säilytysrasioita jne...;D

      Poista
  2. Tosi ihanat tyynyt ja kaunis kesäkimppu!
    Minä olen kai kerran onnistunut kävelemään Ikean läpi ostamatta mitään! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susanna!<3 Suoraan sanottuna en muista, että olisinko koskaan selvinnyt ilman yhtään ostosta Ikeasta! Pikakassalla (alle 15 ostosta muistaakseni)olen maksanut melkein joka kerta.:)

      Poista
  3. Kauniit hankinnat!
    Talvella minäkin etsin Ikeasta niitä "koeputkimaljakoita" ja telinettä niille, mutten löytänyt.
    Muut tarvittavat löytyi, mutta yksi ainoa maljakko tarttui extempore mukaan😉 Välillä näkyy löytyvän itsehillintääkin😄 Mutta tämähän ei päde välttämättä seuraavalla Ikean reissulla😃

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkään näistä PALJON!:D
      Mä muistelen jossain nähneeni, että niitä koeputkimaljakoita ois Ikeassa, vaan en enää netistäkään löytänyt. Muutama viikko sitten Helsingissä hypistelin toisenlaista koeputkimaljakkoa Indiskassa, enkä ostanut!! Nyt olen menossa taas Tampereelle, aikomus on käydä tsekkaamassa, vieläkö sieltä sellaisen saisi. Mua vähän tökki kullanväri, mutta maalt on keksitty!;D
      Voi olla, että joudun Tampereella Ikeassakin poikkeamaan, ihan vain ajan tappamisen vuoksi, ja ainahan siellä voi käydä syömässä!:))

      Poista