tiistai 6. kesäkuuta 2017

Kirppislöytöjä kesäpihalleToukokuussa tein hyviä kirppislöytöjä, kuten edellisessä postauksessa vilahtaneet rottinkiset kattausaluset, kivan maljakon, suuren, punotun, tarjottimen tositarpeeseen, perennoja kukkapenkkiin..näin muutamia mainitakseni.

Parhaat löydöt ovat kuitenkin olleet edellisiä huomattavasti kookkaampia. Lahdesta Pelastusarmeijan kirpparilta bongasin toukokuun reissullamme Ikean aurinkotuolin. Aika tarkalleen kuukauden päivät tuoli on nyt meillä ollut, ja aina hiukankin lämpöisinä päivinä tuoli on ollut käytössä. Siinä on tullut toisinaan vaivuttua aikamoiseen nirvanaan töiden jälkeen...Tänäänkin istuin siinä syömässä jäätelöä ja paistattelemassa päivää.

Hämeenlinnan Suurkirppis on ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. Vuosi sitten keväällä löysin sieltä pitkään haaveilemani aidot, oikeat, poronsarvet. Bloggaribrunssin jälkeen ennätimme juuri ja juuri kiertämään paikan hätäisesti, eikä ollut turha reissu tämäkään. Löysin nimittäin pienikokoiset, vanhat, tikapuut, juuri sellaiset, jotka näin syksyllä kaatopaikalla, muttei niitä saanut sieltä lavalta enää noukkia mukaan. Nyt ei enää harmita! Mielessäni olen nähnyt nämä tikapuut tuolla pihalla, omenapuiden välissä, mutta nyt en olekaan raaskinut kantaa niitä sinne, kun siellä ei juuri oleskella. Katsotaan nyt, jäävätkö tikapuut terassille vai päätyvätkö kenties sinne omenapuiden katveeseen.

Hintaa molemmilla löydöilläni oli 30 euroa, juuri passeli hinta minusta, ei tarvinnut kahta kertaa miettiä, että ostanko.

Tänään sain viimein kesäkukkaistutukset hyvälle mallille. Osassa ruukuista on tosin vielä kasvamassa kukkia, jotka on tarkoitus istuttaa kukkapenkkeihin. Voi olla, että myöhemmin on jotain täydennystä ruukkuihin haettava, mutta toistaiseksi mennään näillä kukkasilla. Jos kuvissa näyttää nyt kovin ruuhkaiselta, niin eipä hätää, sillä tarkoitus on kantaa osa kukista Kesähuoneen edustalle. Kaikenlaista puuhaa riittää pihalla, kuten terassin pesu ja käsittely, vaan yksi asia kerrallaan. Seuraava rasti on onneksi grillaus ja kesäillasta nauttiminen.;)
Ihanaa viikkoa!
Taina


 

12 kommenttia:

 1. Hienoja löytöjä! Hämeenlinnan suurkirppis on minullekin tuttu :)Aurinkoista viikkoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina!<3 Olen näistä niin onnessani!:)

   Poista
 2. Toisen romu, toisen aarre, siinä kirppisten ihanuus.. Onnittelut löydöistäsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirkku!<3 Olin monta kuukautta harmissani niistä tikkaista kaatopaikalla, joita ei saanut lavalta "onkia". Luin vanhaa postausta, olen haaveillut sellaisista jo ainakin yli kolme vuotta sitten! Hyvää kannattaa todellakin odottaa!:)

   Poista
 3. Noi tikkaat on niin ❤️❤️❤️❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sullekin, kun "pakotitte" mut ostamaan ne rottinkiset aluset!<3 Ne sopii ihan täydellisesti Kesähuoneeseen!:) Pian nähdään, jee!<3

   Poista
 4. Aivan ihanat tikapuut!
  Anopilla on pihalla tuollaiset ja joka kerta kuolaan niitä! Minusta tuntuu, että pitäisivät varmaan minua hulluna, jos vihjaisin, että minun on pakko saada ne;)
  Tuo aurinkotuoli on myös kiva, varmasti nukahtaisin siihen.
  Aurinkoista loppuviikkoa♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ellen!<3 Selailin vanhoja postauksia, ja löysin "puutarhaunelmia" postauksen, jossa nuo mun tikkaat jo vilahtaa. Laitanpa linkin, ja pahoittelen samalla surkeaa laatua. Nyt kyllä voisin tehdä tuon postauksen uusiksi, sillä ajan myötä unelmat muuttaa hieman muotoaan.:)Aika runsas ja rönsyilevä tuo neljän vuoden takainen, luulen, että nykymakuni on yksinkertaisempi.:D
   Postaus löytyy täältä:
   http://mansikkatilanmailla.blogspot.fi/2013/08/puutarhaunelmia.html

   Aurinkoista loppuviikkoa sinne!<3

   Poista
 5. meillä ois mökillä nuo tuollaiset tikkaat....
  Millois taas kierros????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta, sun täytyy ehdottomasti tuoda ne kaupunkiin!:) Näin muuten Pinterestissä kuvan, jossa oli kahdet tuollaiset ja niiden väliin tietenkin viritetty lankkuja ja jotain härpäkkeitä. Ei ollut hullumpi idea...:)
   Sunnuntaina ois mielenkiintoinen kirppis, otin talteen itselleni Lahti-ryhmästä!;D

   Poista