keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

DIY - Kuviopaperista taulut seinälleToukokuisella Bloggaribrunssilta Wetterhoffilla saimme mukaamme Ihana-lehdet. Tässä lehdessä, joka näyttäisi olevan myynnissä elokuun alkuun saakka, on monta kivaa ohjetta ja artikkelia mm. Parolan Aseman Katja Rinkisen ohje omatekoiselle liitumaalille, sekä tällaista liitutaulumaaleihin hurahtanutta kiinnostava liitumaalivertailu. Lehden liitteenä ovat ihanat Nuppu Print Companyn kuosiset askartelupaperit, jotka minua ovat poltelleet...mitä kivaa keksisin! Viime viikolla sain idean käyttää paperia tuliaiskarkkipurkkien koristeluun.


  Löysin viime viikolla kirpputorilta kivat kehykset, jotka näyttivät kuuluvan Kesähuoneeseen. Hintaa kehyksillä oli yhteensä 5 euroa, sopuhinta. Mietin, että tulostaisinko omista kuvista jotain kesäistä kehyksiin vai kävisinkö korttiostoksilla... Muistin jälleen kauniit paperit lehden välissä! Täydellinen ratkaisu hätähousun askarteluihin. Kehyksissä olevaa mallipaperia apuna käyttäen leikkasin palat Lumikello- ja Näsiä-kuosia. Nahkanauhasta leikkasin ripustuslenkit, ne saivat jäädä reilusti näkyviin. Lenkit painoin kehyksen takana olevan metallikiinnikkeen alle, kehykset ovat pöytämallia, eli niissä ei ollut valmiiksi ripustuslenkkejä. Naulat ja vasara mukanani marssin Kesähuoneeseen. Valmista tuli vartissa.Kesähuoneen ikkunaton seinä oven vieressä on jo jonkin aikaa  tuntunut tyhjältä. Elän toivossa, että joku päivä noiden taulujen alapuolella on juuri tuohon paikkaan sopiva talonpoikaissohva, mielellään levitettävä sellainen. Siitä tulee kesäpäivien päiväunipaikka.<3 

Tällaista pientä puuhastelua tänne, juuri täydellistä lomapuuhaa, josta ei stressiä saa aikaiseksi.;D


 Kukkailottelulinkin ajattelin aukaista jo huomenna, ja se saakin olla sitten auki maanantai-iltaan saakka, jotta ehditte postailemaan juhannuskukista vaikka kahteen kertaan! 🌼


Taina

10 kommenttia:

 1. Kiva idea!
  Minunkin mieleen ovat nopeasti tehtävät ideat, sillä ei millään malta odotella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ellen! Niin yksinkertainen, että mietin, kehtaanko postata...Postasin kumminkin, sillä joskus muunkinlaisissa jutuissa sitä monesti hakee ratkaisua kauempaa kuin tarviskaan.:)

   Poista
 2. Voi sua kekseliästä ja ahkeraa askartelijaa <3. Mulla on lehti vielä tallessa, jos satut tarviimaan lisämateriaalia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sua!<3 Tottahan mä otan ne askartelupaperit mielelläni vastaan, mutta ootkos varma, ettei itselläsi tule pakottavaa tarvetta niiden käyttöön!;D Niillä vois päällystää kaikenlaista...:)

   Poista
  2. Ainut pakottava tarve, minkä tähän hätään keksin, on paeta vaatekaappiprojektia :). Ja siinä ei kerkiä päällystämään mitään. Eli lehti on sulle varattu.

   Poista
  3. Heh, no otan sen ilolla vastaan, kun tavataan!:)
   Yritin tänään saada lainaksi tuota mainostamaasi opusta, mutta kaikki neljä kappaletta olivat lainassa! Olis ollu juhnnuksena hyvää aikaa opetella vaatekaapin järjestämistä.:D

   Poista
 3. Tulipa kivat taulut ja sopivat kyllä oikein hyvin tuonne teidän niin kauniiseen kesähuoneeseen ♥ Toivottavasti talonpoikaissohvakin löytyy. Päiväunipaikka kuullostaa niin kivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krisse!<3 Tänä kesänä en ole tehnyt mitään sohvahaaveen eteen, ei uskalla nyt edes sellaista ostosta suunnitella tosissaan, sillä mies ryhtyi talvella yrittäjäksi, ja tulot on tietenkin sen mukaan...Toivottavasti ensi kesänä tulot on vakiintuneet, ja uskallan sohvaa etsiä.:)

   Poista
 4. Tosi kiva idea! Kivaa juhannusta Taina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati, tällainen vaatimaton hetivalmis-askartelu, enemmän mun mieleen.;D
   Rentoa juhannusta Kati!<3

   Poista