sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

ArvontamuistutusViikonloppu lähestyy loppuaan, ja miten mahtava se onkaan ollut! Mietin eilen, että nuoruuden kesistä jäi päällimmäisenä mielikuva, että silloin aina tutustui uusiin ihmisiin. Aivan kuin eläisin nuoruuden kesää, sillä olen tutustunut jo useampaan mahtavaan naiseen ja päässyt sellaiseen huolettomaan ex tempore -tunnelmaan. Parasta kesässä.<3

Oikeastaan tulin nopeasti muistuttamaan arvonnasta ja kertomaan, että kokeilin Kukkamakuja -kirjan ohjeella syreenijuomaa. Aluksi, kun kukkien päälle kaadettiin vettä, haisi juoma minusta hieman tunkkaiselle...Ensimmäinen maistelukerta oli pettymys, mutta ilmeisesti juoma paranee vanhetessaan, sillä useamman maistelun perusteella uskallan todellakin suositella kokeilemaan. Minusta syyreenijuoma on hyvää ja raikasta. Ihana kesäjuoma!
 
Vielä pari tuntia aikaa osallistua Kukkamakuja -kirjan arvontaan! Ehkä sinäkin pääset kokeilemaan syreenijuoman valmistusta.:) Myös Kukkailotteluun ehtii vielä osallistumaan!


Aurinkoista juhannusviikkoa!
 Taina

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Outi!<3 Samoin ja hei, juhannus...ihan ovella!:)

   Poista
 2. Kiitos samoin Sinulle ja olen mukana arvonnassa jos kommentti riittää?

  VastaaPoista
 3. Syreenijuoma on ainakin silmänruokaa kuviesi perusteella...ihanat!
  Suloisia kesäpäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juoma on minusta todella kauniinnäköistä ja -väristä! Ihana juoma kesähäihin, paitsi, että kukkia pitää olla aika tavalla juoman valmistamiseen...Minäkin tein vain puolikkaan satsin, kun en raaskinut riipiä kukkia enempää.:)
   Samoin Susanna!<3

   Poista
 4. Olipa ihana tavata viikonloppuna! ♥ Jäi hyvä mieli :)
  Joskus aiemmin oon käynyt kurkkimassa sun blogissa, mutta en ole tainnut juurikaan kommentoida..? Nyt tuli sitten muutama sananenkin jätettyä. Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli!<3 Tällä energialla on mahtavaa mennä kohti juhannusta!:)
   Kiitos, kun jätit kommentin. Jos luit tuon edellisen postauksen, niin olen sulle pystyssä yhden tuliaskarkkipurkin.;D Kivaa viikkoa sinulle!<3

   Poista
  2. Juu, luin edellisenkin postauksen - ihanat purkit olit tehnyt ja niin kaunis ajatus <3 Mä itsekin tiesin tulevani vasta paria päivää ennen, joten ei ihme, ettei kaikki muutkaan tienneet, että olen tulossa :)

   Poista
  3. No, kuten sanoin, olen sulle velkaa yhden tuliaisen!;)Toivottavasti pääsen pian sen sulle antamaan!:)

   Poista