lauantai 12. joulukuuta 2015

Jouluterveiset kesähuoneelta 
 
 
 


Myöhäiset lauantai-illan terveiset kesähuoneelta! Kävin tänään hieman jouluostoksilla, kotiin tuomisina muutamia lahjoja ja joulukuusi kesähuoneeseen. Siitä syntyikin ihan satukirjojen joulutunnelma! Hetken jo mietin, että ripustaisinko kuuseen siniset joulukoristeet, suoraan 90-luvulta, mutta taidan pitää siitä enemmän noin yksinkertaisesti koristeltuna, vain valot ja latvatähti. Kuusenjalan haluaisin piilottaa kauniiseen puunväriseen koriin, mutta sellaista ei valitettavasti vielä ostosreissulla löytynyt.

  Ehkä mun kuitenkin täytyy miettiä kesähuoneen nimi uusiksi...;D

Taina

6 kommenttia:

 1. Kaunista kesähuoneessa vai olisiko nyt näin talvisin esim jouluhuone ❤️ Hyvää 3. adventtia ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina!<3 Ehkä sen nimi pitäisi olla vaikkapa olotila, tai huvimaja...;D Taidan olla niin tottunut kesähuone-nimeen,ettei vaihtaminen taitaisi muuttaa mitään.:)
   Kivaa uutta viikkoa!<3 Tuntuu, että olen jatkuvasti toivottamassa uutta viikkoa!;D

   Poista
 2. Tuo teidän kesähuone on niin kauniin tunnelmallinen. Joulukuusi on kaunis ♥ Minä en ehkä laittaisi siihen koristeita, valot riittävät. Tuo korin löytäminen kuusenjalan ympärille voi ollakin vähän haastavampi juttu. Itsekin olen sellaista nimittäin etsinyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krisse!<3 En mä niitä koristeita ihan tosissani meinannutkaan.:) Täytyy jatkaa metsästystä, jos vaikka kirpparilla lykästäisi...

   Poista
 3. Ihana kuusi! Ei kesähuoneen nimeä voi muuttaa - kesähuone on kesähuone, vaikka olisi metrinen hanki. :D En edes olisi ajatellut sitä noin, ellet olisi sanonut. Sun pitää alkaa kirjoittaa se isolla, Kesähuone. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Heidi!<3 Olet niin oikeassa! Tästä lähtien olkoon se Kesähuone.:)

   Poista