lauantai 19. joulukuuta 2015

Mä ha-luun!


Ihana päivä.<3 Parasta päivässä on ollut aurinko. Kuka kaipaa lunta, jos joka päivä aurinko paistaa samalla tavalla kuin tänään? Todellakin on tullut kevät talven tilalle. Aina loman alkaessa on jalat sentin verran ilmassa muutenkin siitä vapauden tunteesta, joka valtaa sielun.:) Käytiin heti aamusta muutamien työkavereiden kanssa kahvilla aivan mielettömän ihanassa paikassa, siitä postailen todennäköisesti myöhemmin. Miehen kanssa ulkoiltiin melkein kaksi tuntia auringonpaisteessa, ja oikeasti, aurinko lämmitti! Ei tunnu tippaakaan joulukuun 19. päivältä, eikä taida juuri siltä näyttääkään kuvissa. 

Kävelyreitti suuntautui työmatkani varrelle, josta olen postaillut useasti aiemminkin (postauksia löytyy ainakin täällä, täällä, täällä ja täällä), lähinnä kauniiden maisemien ja ympäristön ihailun merkeissä, mutta viimeisin linkki on itseasiassa samalta paikalta, josta suurin osa tämän päivän kuvia on otettu! Matkan varrella on nimittäin tapahtunut aika paljon viime kevään jälkeen. Kaikki 10 vuotta, jotka matkaa olen kohta kulkenut, olen sanonut, että tuossa kannaksella olisi ihan unelmapaikka talolle. Keväällä alkoi ensin puiden harvennus, ja koko syksyn molemmin puolin tietä on tehty katuja ja laitettu katuvalotkin valmiiksi. Mun unelmatontilla on 77 000 euron hintalappu.:/ Jos joulupukki nyt kuulet tämän toiveen, niin toteuta sitten samalla ystäväni tyttären poni-haave.;D

  
Kävelimme tien toisellekin puolelle, jossa tontit ovat oikeita rantatontteja. Siellä tontilla on kaksin- jopa kolminkertainen hinta, vaikka tontit ovat väärällä puolella aurinkoon nähden. Tuonne toiselle puolelle, sinne unelmatontille, paistaa aurinko aamusta iltaan. Kaunista on joka tapauksessa molemmilla puolilla. Luonto ja erityisesti järvimaisema olisi taulu, jota ihailisin mielelläni joka ikinen päivä, enkä usko, että luonnonkauneuteen voi koskaan kyllästyä.
Luulimme jään olevan pelkkää riitettä, mutta ei keppi, eikä kivi mennyt läpi jäästä heittämällä. Ihan selvästi pilkkikelit siis...;D

Taina

10 kommenttia:

 1. Olisi aika huikea talon paikka siinä kyllä! Ei muuta ku säästämään... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei taida säästämisen jälkeen olla enää tarjolla.:) Mut tuohon matkan varrelle on tulossa lisää tontteja myöhemminkin, joten en heitä toivoa. Sitä paitsi ainahan on lotto!:P Ei mua turhaan optimistiksi sanota.:)

   Poista
 2. Oooh, onpa kauniita kuvia ja mikä keli!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ihan uskoisi, että ollaan jo pitkällä joulukuuta. Eväät olisi voinut olla mukana ja pefletit. Hyvin olisi tarennut istuskella auringossa.:)

   Poista
 3. Ihania kuvia ❤️ Omakotitalo järven rannalla olisi ylellinen juttu ❤️ Hyvää 4. Adventtia ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina!<3 Niinhän se olisi! Tuo ykköstontti ei ole rantatontti, vaan rannassa kulkee pieni suojakaistale. Olisi siinä kuitenkin aika huikeat näkymät ikkunoista...
   Hyvää viimeistä adventtia sinnekin!<3

   Poista
 4. Upealla paikalla on tuo tontti! Toivotaan että joulupukki kuulee toiveesi tai sitten joku myöhemmin myyntiin tulevista tärppää. Eilen oli upea auringonpaiste täälläkin. Tuntuu hyvältä saada valohoitoa harmauteen ja huomisen jälkeenhän alkaa jo päiväkin pidentyä :) Suloista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin! Täytyy nyt hieman hieroa aivonystyröitä, sillä periaatteessahan kyse on siitä, mitä eniten haluaa...Tätä kotia ja tonttia ei voi ilman ylimääräistä rahaa omistaa.:( Toisaalta tuolla on tulossa myöhemminkin tulossa tontteja, ja meidän pojat ei varmaan ihan kauheasti halua yhtään enempää korpeen.;D
   Eilen tosiaan tuntui jo, että kai se pimeys tästä kohta helpottaa. Tänään lehteä aamulla hakiessani kuulin talitintin ja jonkun muun pikkulinnun laulavan! Ilmeisesti ne eivät kuitenkaan ala munimaan näin viileällä, onneksi!
   Mukavaa 4. adventin iltaa!<3

   Poista
 5. Upea paikka! Nautihan siitä nyt lenkkeillessä ensin ennenkuin Pukki sen tuo teille ;) Nauratti tuo viimeinen letkaus noista pilkkikeleistä vaikka vakava asia mutta se on joka vuosi niin kummaa että kokeneetkin pilkkijät painelevat "riitteelle" pilkkimään. Ihanaa Joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onks toi lupaus?!;D On sitten vähän enemmän odotettavaa jouluaattona.:)

   Muistelen, että lähistöllä hukkui joitakin vuosia sitten pilkkijä, joka oli mennyt puunrunkoa pitkin jäälle. Jään reunalta löytyi lakki.:( Oikeasti toivoisi pilkkijöille hitusen enemmän järkeä ja varovaisuutta!:)
   Mukavaa joulunodotusta sinulle ja kiitos niin mukavista kommenteista!<3

   Poista