torstai 14. kesäkuuta 2018

Seychellit - Eloa kuin matkailumainoksessaOikein pikaiset (kuva)terveiset Seychelleiltä! Karkasimme tänne miehen kanssa kahdestaan juhlistamaan 20-vuotishääpäiväämme. Oikeastihan sitä vietettiin tosin jo viime elokuussa, mutta tuolloin emme uskaltaneet reissuun rahoja laittaa, kun miehen yrittäjyys oli niin aluillaan. Nyt oli hyvä hetki senkin puolesta, että kuopus on samaan aikaan rippileirillä Lapissa, ja siellähän ei vanhempainiltaa pidetä, eikä meidän toisaalta tarvinnut miettiä lapsenvahtia reissun ajaksi. Joskus talvella näin entisen luokkakaverini fb-muistopäivityksen, hän oli miehensä kanssa täällä pari vuotta sitten. Näytin päivityksen miehelleni, ja siitä se ajatus sitten läks. Kroatiaa olimme matkakohteeksi alunperin ajatelleet, mutta lähtö- ja paluupäivät eivät siihen suuntaan mitenkään tuntuneet kohtaavan. Tänne sen sijaan lähdimme samaan aikaan, kun poika lähti Lappiin, ja palaamme myös samana päivänä. Mies on meillä se matkanjärjestäjä, lennot ja hotelli on erikseen varattu. Niistä voisin postailla paremmalla ajalla tarkemmin. Lensimme tänne Dohan kautta, molemmat lennot Qatar Airwaysillä. Lennoista on pelkästään hyvää sanottavaa, toisissa lentoyhtiöissä palvelu vielä pelaa...Seychellit on erityisesti hääparien suosima matkakohde. Hääpareja tosiaan näkyy tuossa rannalla kuvaamassa joka päivä. Tuon kuvauskatoksen siivosivat eilen jonnekin, mutta pari hääparia oli tänäkin aamuna kuvia ottamassa. Tämä paikka tuntuu olevan todellakin sellainen, jonne lähdetään puolison kanssa kahdestaan. Pareja kulkee joka puolella käsi kädessä. Yksinäisiä, ryhmiä tai perheitä on hyvin vähän.
Melko pitkät lennot ja suhteellisen lyhyt loma-aika meillä, joten tämä loma on nyt lepoa ja rentoutumista varten. Miehellä ei ole lomaa ollutkaan sitten jouluisen Dubain reissumme. Emme ole mitään ihmeellistä lomaohjelmaa suunnitelleet, vaikka rantatuolissa olemme vähän huonoja makaamaan! Eilen kävimme kunnon hieronnassa ja tutustuimme kävellen lähiympäristöön. Askeleita kertyi mukavasti. Päivä kerrallaan katsotaan, mitä keksitään.


Tämä hetki vuodesta ei ole varsinaista sesonkia täällä. Dohasta tänne lennolla koneessa oli melkein yhtä paljon miehistöä kuin matkustajia, oli tilaa levittäytyä. Huono puoli on se, että sää ei ole paras mahdollinen, mutta meille ihan riittävän hyvä. Aurinko paistaa just nyt, ja mies tuossa hoputtaa. Rantatuoli kutsuu!

Taina 


ps: Kukkailottelun yritän huomenna saada julkaistua. Yhteydet on vähän vaihtelevat, katsotaan, miten käy...

20 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Rentouttavaa lomaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nina!<3 Tämä on todella paratiisisaari!:)

   Poista
 2. Ihanalle näyttää! Romanttista lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu!<3 Juuri nyt romanttisesti istumme kumpikin läppäreillä ennen illallista.;D On ollut ihanaa! Ja vielä pari päivää jäljellä...

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Annukka!<3 Koen olevani onnekas, kun mulla on niin ihana mies, ja sitten vielä tämmöinen matka!<3

   Poista
 4. Kaunis paikka, ja kuulostaa tosi romanttiselta ja söpöltä ne kaikki käsi kädessä kulkevat pariskunnat. Rento loma ilman kummempia suunnitelmia on välillä myös hurjan hyvä ajatus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta!:) Ja kas, kun postasin, niin sen jälkeen tänne pälähti joukko seuramatkaisia, osa lasten kanssa.;)) No, ennemmistö turisteista on kuitenkin pareja, ja karskinnäköiset miehet käyttäytyy todella kohteliaasti ja hellästi vaimojaan kohtaan.<3

   Poista
 5. Kroatia on ollut nyt monilla suosikki lomakohteena.Kyllä tuonne voisin itsekin lähteä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, meillä se Kroatia on nyt sitten kokematta. Sielläkin olisi melkoisen upeita luonnonnähtävyyksiä, joiden perään haikailen.<3 Tämä on tällainen once in a lifetime -reissu.:)

   Poista
 6. Rentouttavaa lomaa teille kahdelle! Lomailu aikuisten kesken on virkistävää. Kesäterveisin Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuikku!<3 Ne aikuisten kesken reissut on toistaiseksi olleet meille harvinaisia, mutta eipä tässä varmaan kauan mene, kun reissataan aina vain kahdestaan. Tiukan kevään jälkeen tällainen irtiotto tuntuu todella ihanalta!<3

   Poista
 7. Nautinnollista lomaa teille, ihania maisemia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirkku!<3 Itsekin olen ihmeissäni, että jossain oikeasti ON tämmöistä.:)

   Poista
 8. Ihanaa lomaa teille! Instasta olenkin jo kuvia ihastellut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna!<3 Mitä ihmettä sä rahaa roskiin heittelet?!:)))

   Poista
 9. Näyttää aivan mahtavalta paikalta!
  Nauttikaa ja rentoutukaa! <3

  VastaaPoista