lauantai 17. tammikuuta 2015

Siivoilujen lomassa



Vietän tässä pientä some-taukoa kaiken touhuilun keskellä. Olen ollut niin ahkera tänään, että lienen tämän ansainnut. Aloitin aamun vaihtamalla sängyistä lakanat, ja raivaamalla erityisesti meidän makkaria. Kumma juttu, että vaatteet tuppaa kerääntymään kasoiksi tuoleille ja jopa lattialle...Oikeasti ihan arkista ja tavallista. Huikatkaa, jos teillä ei kerry vaatepinoja minnekään.;) No, pinot on nyt räjäytetty ja pölypallerot imuroitu sängyn altakin.





Viikonloppukimppu on tällä kertaa ihmeen värikäs. Kukkakaupassa päättäminen on mulle monesti ihan hirveän vaikeaa, koska tykkään kaikista kukista niin paljon! 






Poikkesin eilen myös Tigeriin ja mikä lie kevät iskenyt muhun, kun valitsin turkoosit kynttilät ostoskoriini. Kaikki mustat, harmaat ja valkoiset pitkät kynttilät olen nyt polttanut loppuun, ja jostain syystä harmaita ja mustia ei ole enää Tigerissa ollutkaan. Kauhean (mukavan) keväistä muutenkin, sillä jopa pikkulinnut livertelivät aamulla, kun hain sanomalehteä laatikosta...tippuvista räystäistä puhumattakaan! No, kevät ei varmaankaan vielä ole tulossa, mutta joku aavistus siitä on ollut nyt selvästi ilmassa.:)




Yhden pienen DIY-jutunkin tänään siivouksen lomassa tekaisin. Tämäkin on ollut mielessä iät ja ajat, siitä lähtien, kun ostin vajaan rullan tapettia kirpputorilta. En tarkkaan muista milloin se oli, mutta luultavasti joskus keväällä...Rullalla taisi olla hintaa yksi tai kaksi euroa. Leikkasin sopivan palan ja laiton kehyksiin. Olin meinannut tätä teinin huoneeseen, mutten raaskinutkaan siitä luopua, joten taulu sai paikan olohuoneesta.:P Lehtikuusen oksa selvästikin osoittaa jonnekin Berliinin ja Pariisin välille! Vaikka sisustusgurut kertovat tekstien olevan nyt ihan out, niin mä olen sitten kai niin hämäläistynyt, että tekstit viehättää edelleen, kun niitä ei ole ihan joka paikassa.





Nyt on mentävä jatkaan tätä ahkerana olemista, sillä toivon, että huomenna on enemmän aikaa lorvailla tai vaikka käydä ulkona kameran kanssa...Muistakaahan linkkailla postauksianne Linkkirinkiin, ja käykää lukemassa muiden postauksia!

Taina



16 kommenttia:

  1. Siivous on paras sisustusvinkki mitä on olemassa! :) Teillä on muuten aivan ihana tuo sohvapöytä, olen kauan haaveillut samantapaisesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan samaa mieltä tuosta siivoamisesta!:) Sohvapöytä on ostettu ehkä 17 vuotta sitten, ja edelleen se tuntuu kalusteelta, josta en halua luopua. Välillä olen nähnyt Torissa samanalaisen, halvalla, ja mua on suorastaan harmittanut, ettei meillä ole paikkaa toiselle samanlaiselle.;D

      Poista
  2. Ihana turkoosi! Tosi vähän tuntuu nyt olevan mitään turkoosia, limeä löytyy niin kynttilöissä kuin tyynynpäällisissä. Täytyy lähteä Tigeriin, jotta saadaan meillekin jotain turkoosia. :) Teillä on niin ihanan näköistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Heidi!:) Totta, limenväriä on paljon tarjolla, mutta turkoosi on ihana väri.<3 Mulla on Pinterestissä kansio otsikolla "turkoosia".:)

      Poista
  3. Ihanan keväinen Kimppu ja olohuone ♡

    VastaaPoista
  4. Miten nuo turkoosit kynttilät näyttää noin kivoilta teillä?! Sain vissiin anopilta joululahjaksi sellaisia turkoosinvihreitä kynttilöitä, mutta en oikein lämmennyt niille. Nooh, toisen sain jo poltettua pois. Onkohan mulle tullut väriallergia? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä se on vain sävystä kiinni? Mäkin olen kyllä aika neutraalien värien ystävä pohjimmiltani.:) Katsoin muuten eilen sen Holiday-leffan. Leffa oli hyvä ja sisustukset ihania, varsinkin se englannin koti oli niin <3!:)

      Poista
  5. Olet ollut kyllä tosi reipas! Tuollaisista raivailusiivoamisista tulee aina hyvä mieli. Meillä kodinhoitohuone on se paikka, johon vaatteita (ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä) tahtoo kerääntyä. Ihanasti sopii teille tosiaan nuo turkoosit kynttilät ja pikkutalot. Kevättä ilmassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, eilen oli keväistä, jopa linnut visersi aamulla, kun hain lehteä. Tänään on taas perusankea tammikuunsunnuntai.:P Sisälle voi kuitenkin tehdä hieman keväisempää, kuin miltä ulkona näyttää.:)

      Poista
  6. Ihanat väripilkut nuo kynttilät!
    Kasoja kertyy täälläkin, en ymmärrä miten....mukamas on niin kiire, väsyttää, laiskottaa...mutta yleensä viikonloppuna kasat saa kyytiä ;)
    Meillä on myös tuollainen arkkupöytä. Oli hirmuinen pakkomielle saada se.
    Nykyään se on olkkarin nurkassa ja tykkään siitä edelleen todella paljon. Ja miten paljon sinne mahtuu tavaraa jemmaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, tuo arkku on vuosien saatossa kätkenyt sellaiset määrät tavaraa, että jossain vaiheessa jouduimme korjaamaan pohjaa. Se kun oli jostain kumman syystä pettänyt mun käsityölehtien alla!;D Nykyään meillä on siellä dvd:t ja pelit, joiden määrä on selvästi laskusuunnassa, kun on tullut Netflixit ja nettipelit jne...
      Hei Ellen! Lämpimästi tervetuloa lukijaksi!<3 Täytyypä lähteä katsomaan teidän pikkukotia!:

      Poista
  7. Kaunis kimppu, ihanat kevätvärit!

    Mä tykkään sisustaa kynttilöillä, sillä niillä saa niin helposti ja nopeasti ihan erilaisen tunnelman, kun vähän vaihtaa väriä. Turkoosit kynttilät ovat todella pirteät ja samaan aikaan sekä talviset että jo vähän keväisetkin.

    ...ja siis mä sisustan tällä hetkellä pikkuihmisten takia kynttilöillä vain keittiönpöytää ja kattokynttelikköä. Mut enivei, kivoja ne on silti. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emonen!:) Meillä taisi olla käytössä silloin lasten ollessa pieniä sellainen katosta roikkuva kynttelikkö, jonka ajattelin vintiltä lojumasta siirtää kesähuoneeseen.:) Samoin mulla oli keittiönpöydillä kynttilöitä, mutta ehkä niitä oli enemmän koristeena kuin polttamista varten. Nykyään laitan kynttilät saman tien palamaan, kun tulen töistä ja sitten ne saavatkin palaa nukkumaanmenoon saakka. On se sisustaminen aika erilaista pikkulapsiperheessä! Olen tainnut jo autuaasti umohtaa kaiken.;D

      Poista