sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Ispiraatiota talvesta



Tässä lomalla on ollut aikaa selailla jälleen Pinterestin loputonta kuvatulvaa...Kokosin pienet, talviaiheiset kollaasit viime aikaisista suosikkikuvista. Sain eilen valmiiksi pitkään roikkuneen lipaston kunnostusprojektin, joten nyt oikein puhkun taas sellaista DIY-energiaa, tiedättehän.;) Jos Pinterestin selailusta menisivät sivut hiirenkorville, niin luulen, että mun DIY-kansioni olisi juuri sellaisilla! Kuvia kunnostetusta lipastosta ja ajatuksia työhuoneen tulevaisuudesta sitten, kun ehdin päivänvalossa kuvaamaan.





Villasukat, ja lämpöiset huivit, musta-ruskea väriyhdistelmä, kyllä kiitos! Tuollaisen telineen puille voisi tehdä... Se sopisi juuri ja juuri takan viereen.

Viimeisen kollaasin kuvat ovat omiani (niin kuin varmaan tunnistatte), mutta teksti lainattu. Hieman tavoitteita uuden vuoden alkuun. 
 


Pinterest-kansiooni pääset tästä.

Inspiroivaa vuoden alkua!:)
 Taina

11 kommenttia:

  1. Ihania juttuja talveen. Mulla kans olis Pinterest hiirenkorvalla, jos se voisi olla. Siellä voisin viettää tuntikausia! :) Mä muuten just tilasin Ellokselta tuollaiset saappaat, saa nähdä onko sopivat kun tulevat....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, niinhän siellä voisi! Samoin kyllä tuolta Instasta saa paljon ideoita valokuvaamiseen ja sisutamiseen ja ihan kaikkeen. Toivottavasti saappaat on sopivat. Mua on jatkuvasti syksyn alusta asti poltellu ruskeat saappaat...mutta mennään nyt vanhoilla ruskeilla vielä ainakin hetki.:)

      Poista
  2. Hienot uuden vuoden tavoitteet! Mun huomio kiinnittyi heti tokan kollaasin vasempaan alakulmaan - vautsi, mikä kokonaisuus! Kelpaisi kyllä tännekin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään tosta kokonaisuudesta tosi paljon! Harmaat farkut puuttuu, eikä mulla ihan just tollaisia saappaitakaan ole...Mutta mustat housut ja ruskeat saappaat löytyy, samoin mustia yläosia vaikka millä mitalla! Puuttuu siis oikeastaan vaan oikeaa sävyä oleva ruskea huivi.;D

      Poista
  3. DIY-energia on ihan parasta energiaa! Näytäthän meillekin minkälainen lipastosta tuli. Kauniit kollaasit olet tehnyt. Pinterest on tosiaan melkoinen aarreaitta :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Nyt tosin alkoi työt, mikä vähän haittaa harrastustoimintaa.:) No, oikeastaan töissä oli tänään oikein mukavaa ja huomenna on taas aikaa laittaa paikat mullin mallin täällä kotona...Pinterestin innoittamana tietenkin.;D

      Poista
  4. Kiitos kun selailit mun puolesta :). Itse en ole taas pitkään aikaan muistanut koko Pinterestiä, mutta sulla on niin samanlainen maku kuin mulla, että pääsen helpolla, kun käyn täällä katsomassa valmiit kauniit kollaasit :). Ja kaiken muun kivan keskellä erityisesti tuo huurteinen männynoksa värilastuineen on vaan niin kertakaikkisen i h a n a <3.

    Unohdin tehdä lupauksia tälle vuodelle, mutta ainakin istuminen ja turha (tämä ei ole turhaa ;)) koneella roikkuminen sais kyllä mun puolesta jäädä vähemmälle. Kummastakaan kun ei mitään hyvää seuraa.

    Ihanaa kun valo on jo selvästi lisääntynyt ja energia sen myötä. Vai olisko se vaan sitä, että vapaapäivinä on saanut olla ilman aikatauluja ja tehdä tai olla tekemättä mitään. Riittävän kauan sellaista tekemätöntä aikaa kun viettää, niin jo tekee mieli taas puuhastella kaikenlaista ja hyvä niin. Tekeminen kun ei tekemällä näytä loppuvan.

    Kivaa arkeenpaluuta ja kaikkea muutenkin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annukka.<3 Varmaan huomasit, että noita huurteisia oksia oli kaksin kappalein jostain kumman syystä. Olen Instassakin ihaillut jonkun vihreää (!!!) seinää monet kerrat. Olisko sillä jotain tekemistä kesän kaipuun kanssa? Tiedä sitten, mutta männyt on pakkasella todella kauniita, minusta kauniimpia kuin koivut!

      Äläkä nyt missään tapauksessa kokonaan lopeta koneella oloa! On aina yhtä mukavaa saada sulta näitä iki-ihania kommentteja. Ja enemmän kuin mielellään luen sun blogipostauksia myös:D

      Poista
  5. Miten mä olen taas unohtanut koko Pinterestin? Kiitos muistutuksesta :)

    Kauniita kuvia ja hei, voisitko lähettää tännekin sitä DIY-energiaa? :D Olis yks proggis, joka odottaa aloittamista ;)

    Hei, ihanaa alkanutta vuotta ja loppiaisen aattoa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heihei, kylläpäs tuli monta hei-sanaa :D Onkos teillä muuten jo koulu alkanut? Meillä alkoi tänään, mutta naapurikunnissa alkaa vasta keskiviikkona!

      Poista
    2. Tästä lähti nyt sulle hieman sitä DIY-energiaa! Sä nyt olet täynnä energiaa koko ihminen muutenkin.;D Täällä alkoi koulut tänään. Oli hieman karu herätä, kun koko poppoo on keikkunu hereillä ties mihin asti. Onneksi töissä oli kivaa, ja tuntuu ihan hassulta, että huomenna on vapaa. Toivottavasti paistaa aurinko, että saisin otettua moonta kuvaa päivänpaisteessa!:)
      Oikein hyvää vuoden alkua sinulle Maria!<3

      Poista