sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Ilahduta bloggaajakaveri-haasteNyt olisi niin monta jutun juurta odottamassa, mutta tämä menee nyt muiden edelle. Sain nimittäin kahdeltakin taholta Ilahduta bloggaajakaveria-haasteen. Minut haastoi ensin Heidi, Ruusumäki-blogista, sekä ennen kuin ennätin ketään haastaa, Anu, Arjen Timantteja-blogista. Haaste on lähtöisin Tipulasta Emoselta ja tykästyin siihen heti ensi lukemalta. Kiitos siis haasteesta!<3 Olinkin suunnitellut haastavani Anun, mutta hän siis ehti ennen minua.:D


 Haasteen säännöt ovat seuraavat:

- Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän). Jos haluat, ylläolevaa kuvaa saa vapaasti käyttää postauksessa.

- Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
- Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia. :)
Mukavia, upeita ja mielenkiintoisia blogeja on vaikka millä mitalla, ja ihania ihmisiä niiden takana. Mun haasteeni lähtevät nyt seuraaville blogeille:


Laitatteko mulle oman osoitteenne ja nimenne sähköpostiin, niin pääsen ilahduttamaan teitä lähiaikoina.:) Tällainen on musta oikeasti ihan superkivaa! Meillä oli yhtenä vuonna arvottu töissä "salaiset ystävät" ja oli hauska miettiä, miten voisi ilostuttaa toista paljastumatta. Nythän tämä on ihan avointa, ettei tarvitse salassa toimia.:D

Suloista sunnuntai-iltaa blogiystävät!:)

Taina


p.s: Menikö mun banneri jo överiksi?;D 

16 kommenttia:

 1. Ihana haaste, kauhean vaikea tosin, joten toivottavasti osaan tehdä sille oikeutta. Kiitos haasteesta! Banneri on hieno! Mä käytän näissä bannereissa nykyään Pic Monkey -ohjelmaa. Kurkkaan aina blogin leveyden ja teen ohjelmalla juuri sen levyisen bannerin. Näin ei ole tullut latausongelmia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ei tästä haasteesta pidä ottaa stressiä! Sähän voit nyt laittaa mulle vinkiksi vaikka toivomuslistaa tyyliin: Näin minut saa iloikseksi.:)

   Mä käytän PhotoScapea, kun oon jotenkin enemmän sinut sen kanssa. Voi olla, että banneri pienenee taas hetken päästä.;D

   Poista
 2. Jeskaamas mikä vauhtinainen sä olet! Kiitos haasteesta. Olit niin nopea, että mun yllätykset on vielä hankkimatta :) Tulossa ovat kuitenkin ihan pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä!! Ja mähän se tässä Hämeessä asun, mutt en kuitenkaan ole hämäläinen. Ei vaan, en mä ihan odottanutkaan. Ja munkin pitäisi olla raivaamassa tasoja ja tuoleja tyhjiksi, sillä aamulla tulee siivoojat. Tämä on siis sitä kuuluisaa sijaistoimintaa.:P

   Poista
 3. Oi ihanaa! <3 Rakastan yllätyksiä, joten mua on helppo ilahduttaa!! Tiedän jo kenelle pukkaan tämän ilahdutuksen eteenpäin, kiitos haasteesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelen, että mun on tosi helppo sua ilahduttaa, kun tunnetaan toisemme aika hyvin.:)

   Poista
 4. Ihanaa, että olet mukana haasteessa!

  Banneri on hieno! :D Paljon hienoja kuvia, jotka kertovat tosi hyvin blogista! Nappivalinnat. :)

  VastaaPoista
 5. Oi kuinka ihanaa, kiitos Taina <3 Tähän minunkin pitää tarttua - kunhan ensin keksin miten ilahduttaa muita. Mulla kun on niin turkasen huono mielikuvitus... :D

  Ja mitä tulee banneriin niin sehän on kiva! Itseäni välillä harmittaa kun en viitsi laittaa banneriin kuvia - tila kun on rajallinen ja Divaanin mainokset yms. ympärillä niin oma banneri pitää säilyttää suht simppelinä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi Marja!:) Joillekin on helpompi keksiä, miten yllättää, ja ainakin kuvittelen tietäväni, mistä kaikesta voisit ilostua.:)

   Sun blogisi ulkoasu on varmasti yksi tyylikkäimmistä, mitä tiedän. Selvä juttu, ettei kuvia voi laittaa mainosten päälle tai niiden kanssa kilpailemaan. Olisi aika levotonta. Tuo mun bannerikin on vähän siinä ja rajoilla!:)

   Poista
 6. Kiitos kaunis Taina <3.
  Täytyy tosin tunnustaa, että ihan ensilukemalla en sisäistänyt haasteen sisältöä, kun oon ollut tässä viime päivät kipeänä ja käy toi järki näköjään tavallistakin hitaammalla... Mutta ilahduin kun mua muistit :)

  Ja ei menny överiksi banneri, mutta puolukkakuvaa vähän jäin kaipaamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iih, mäkin oisin halunnut puolukkakuvan, mutta kaikki kolme oli vaakakuvia! Pitäisi muistaa aina ottaa sekä vaake- että pystykuvia, mitä ikinä kuvaakin!;D
   Sun ei nyt tarvi kauheasti tehdä mitään. Ilahdutan sua jollain joka tapauksessa! Osoitteen jo tiedänkin. Jos haluat osallistua, niin ne haastamasi ovat ne ihmiset, joita aiot jotenkin ilahduttaa. Sä olet mua jo niin monta kertaa ilahduttanut, että nyt on mun vuoro!<3

   Poista
 7. Kivaa, että tartuit haasteeseen. Lähettelen iloa matkalle, heti kun ehdin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain kovasti Heidi sulle haasteesta! Olen ihan täpinöissäni.;D

   Poista
 8. Voi kiitos Taina <3
  Ihana haaste!!! Laitan sulle s-postia ja kuten tuossa yllä Marjallakin, niin mielikuvitusta tarvitaan nyt! :) Mutta ihana idea ja varmasti vien haasteen eteenpäin!

  Banneri on just hyvä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria!:) Mahtavaa, että lähdet mukaan. Ajatus on tärkein!<3

   Poista