keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Kierrätystä oman kodin sisälläMuistin tässä ihan yllättäin, että sain siskoltani jo syksyllä toisen kirjasinlaatikon eli kastin, viedessäni hänelle kassillisen vanhoja lastenkirjoja. Kirjasinlaatikko sai hieman odottaa, ennen kuin keksin sille paikan ja käyttöä. Ennestään minulla oli jo erittäin kaunis kirjasinlaatikko. Se on hankinta toissa kesältä. Siitä postaus löytyy täällä. Siskolta saamani laatikko ei ollut ihan yhtä siisti, joten pienen pähkäilyn jälkeen se löysi viimein paikkansa kodinhoitohuoneesta ompelulankojen telineenä (kuvia en ole tästä uudesta kastista ottanut, sillä kodinhoitohuoneessa vallitsee kaaos) , ja vanhempi ostokseni pääsi paraatipaikalle olohuoneeseen. Instan seuraajat jo tämän ovat nähneetkin.
Mies vitsaili sunnuntaina kotiinpalattuaan, että kun kerran työpöydällä on noin vähän syvyyttä, niin se kannattaa täyttää kaikenlaisilla koristeilla. Niin vähän noi miehet ymmärtää!;D Pitää nyt harkita, nostaisinko laatikon ihan irti pöydän pinnasta kiinnittämällä sen seinälle...
Mä olen tässä hieman tulisilla hiilillä tuon työpisteen vuoksi muutenkin, sillä olen huomenna menossa Vantaalle hakemaan uutta (eli vanhaa ) tuolia, jonka löysin Torista. Saatte varmaan vielä kyllästymiseen asti katsella kuvia mun työpisteestä!;)

Työviikkokin on jo yli puolen välin. Se on kuulkaas kohta taas perjantai!:)

Taina 

14 kommenttia:

 1. Onpa ihana lokerikko - ja ihan täydellisesti sopii tuohon työpöydälle. Asetelmat ja estetiikka ennen kaikkea ;) Jään mielenkiinnolla odottamaan minkälaisen tuolin olet löytänyt. Mukavaa noutoreissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu!:) Hieman aina jännittää itseä lähteä ajelemaan tuonne Kehä III:sen sisäpuolelle, mutta onneksi pääsen jo valoisalla liikkeelle ja saan kyytiläisen (kuskin) paluumatkalle.;D Joo, ei sitä ihan joka kerta voi ajatella toiminnallisuutta.:P

   Poista
 2. I like the banner on your blog, beautiful evergreens!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks Brooke!:) Nature is so beutiful, when it´s cold.:)

   Poista
 3. Ihana lokerikko ♥ Miehet aina ymmärrä näitä asetelmajuttuja eeikä meillä ainakaan tuota tavaroiden kotona kierrättämistä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi mun mies on ainakin jo niin tottunut näihin meikäläisen touhuihin. Enimmäkseen saan hiljaista hyväksyntää.;)

   Poista
 4. Ihana lokerikko!
  Olenkin miettinyt, mikä on tuon virallinen nimi. Nyt voin ruveta metsästämään tuollaista meille ;)
  Joo, ei miehet kaikkea ymmärrä...
  Mielelläni katselen kuvia tuosta työpisteestäsi! Olisipa minullakin tuollainen työpiste missä puuhailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niin onnellinen itsekin tästä uudesta työpisteestä. Aikaisemmin tuolla paikalla on ollut nojatuoli ja sittemmin televisio. Joskus syksyllä sairaana ollessani ja sohvalla maatessa näin sieluni silmin tuossa työpisteen itselleni, ja sitten aloin määrätietoisesti tätä "näkyäni" toteuttaa. On mulla siihen vielä yksi ajatus...Katsotaan, onnistuisko hiihtolomalla saattaa valmiiksi.:)

   Poista
 5. Miehet on vähän tuollaisia :) Yks vaihtoehto olisi tauluhylly, jonka päälle voisit nostaa lokerikon ja tehdä siihen vaihtuvan astelman :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä ajatus! Meillä on eteisessä ja nuoremman pojan huoneessa näitä tauluhyllyjä. Ne on kyllä hyviä tällaiselle häilyväiselle naisihmiselle.;D Ei tarvi miehen jatkuvasti olla poraamassa ruuveja seinään.:)

   Poista
 6. Tätä odotinkin, kun näin vilauksen kastista. Noi leimasimet on tosi kivat siinä!
  Mulla on itsellä sellainen tummasta puusta vanha kasti, jonka lokerot on tosi pienet. Se on vain nostettuna lipaston päälle oh:ssa, oon miettinyt että mitä siinä voisi pitää. Mä tykkään, että olisi joku tarpeellinen merkitys.
  Mulla on ollut simpukan kuoria, mutta en oikein tiedä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisinkin lukea tuolta Valkoisesta Harmajasta, että simpukat ovat tulossa muotiin. Mullakin on niitä molemmissa vessoissa isot astialliset.:) Tuossa lokerikossa mulla on tosiaan aiemmin olleet ne ompelulangat. Nyt ne ovat siinä siskolta saadussa. Nuo kuutiot ovat itse asiassa vanhoja kirjain/numeropalikoita (kirppikseltä tietenkin). Ei siis mitään järkikäyttöä, ihan silmäniloa vaan.;D

   Poista
 7. Aivan ihana lokerikko! Minäkin haluan. :D
  Sinulle on haaste blogissani. http://omituinenpieniperhe.blogspot.fi/2015/01/haaste-ilahduta-bloggaajakaveria.html

  VastaaPoista