perjantai 23. tammikuuta 2015

Uusi työ(noja)tuoliniOn taas sellainen jalat hieman maasta irrallaan olo! Se on se perjantai. Saa hymyn huulille.  Syytä hymyyn tuo myös uusi tuolini, jonka hain eilen Vantaalta. Pikkaisen sitä jo vilautin Instan puolella, mutta tässä nyt mun "uusi vauva" edestä, takaa, sivulta...:P

Tuosta alemmasta kuvasta näkee, että verhoilu on hieman käsinojan ja jalan vierestä irti, mutta tuo tuskin haittaa käytössä. Ehkäpä sen saa korjattua pienellä vaivalla? Hintaa tuolilla oli siis vain 50, ja tunsinkin itseni ihan huijariksi tuota hakiessa. Minusta 50 on ihan pilkkahinta tällaisesta. Nuoripari, jolta tuolin ostin odotti perheenlisäystä, ja kertoivat, ettei tuolille ollut enää tilaa heillä. Tuoli oli kuulema nuoren miehen mummon peruja. 
Tuota puun väriä täytyy vielä tunnustella. Myyntikuvissa tuoli näytti niin tummalta, että ajattelin sen ehdottomasti joutuvan hiottavaksi. Ei tuo nyt sitten kuitenkaan näytä kovin huonolta...tosin työpisteessä on nyt kolmea eri ruskeansävyä. Olkoon silti tuollainen ainakin kesään asti! Arkistolipaston hionta on vielä tuoreessa muistissa.;)


Perjantaisin olen muuten alkanut ihan odottaa tuota Linkkirinkiä. Olen saanut sitä kautta monta uutta blogia luettavakseni ja monta lukijaa blogiini. Noista kaikista lukemistani blogeista muuten saan paljon inspiraatiota, paitsi omaan blogiin, niin ihan arkipäiviin. Niinpä mulla onkin nyhtökana juuri uunissa. :)

Oikein hyvää viikonloppua!:)

Taina

 

16 kommenttia:

 1. Oi aivan ihana tuoli! Minusta ruskea sopii tunnelman :) Sen verran sanon ettei vanhoja tuoleja kannata itse alkaa kunnostamaan, vähemmällä rahalla ja hermoilla pääsee kun menee suoraan ammattilaiselle. Minäkin jo odottelen aina linkkirinkiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, en mä kyllä ajatellut tuota alkaa korjaamaan. Minusta tuo päällisen kulma saa nyt olla just noin kuin on, ei haittaa käytössä. Pistän sitten joskus uusiksi, jos haluan verhoilla tuolin uudelleen.:)

   Poista
 2. Ihana tuoli! Kivaa viikonloppua Taina! <3

  VastaaPoista
 3. Mikä tuolikaunotar! Sopii kivasti tuohon työpisteeseesi. Minäkin raijasin tänään kaksi miehen mummon vanhaa tuolia meille - miehen hienoiseksi kauhuksikin ;-) Suunnittelin niistä meille yöpöytiä mutta täytyy mallailla vielä tarkemmin mitä niiden varalle keksin. Kivaa viikkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu!:) Mielenkiinnolla jään odottamaan kuvia sun tuoleista! Ihanaa viikonloppua!<3

   Poista
 4. Oi voi, mikä perintökalleus. Toivottavasti nuoripari ei joskus kadu luopumistaan. Minäkin antaisin tuolin olla rauhassa tuon sävyinen, se on kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, niin mäkin ajattelin, mutta olivat varman tuntuisia. Oisko ollu pieni kaksio...Pääkaupunkiseudulla tila on niin järjettömän kallista, Tuolia kävi muuten joku katsomassa ennen mua keskiviikkona, eikä sitten halunnut sitä ostaa. Mikä puusilmä!;D Mutta mun onni.<3

   Poista
 5. Upea löytö! Tuoli on kaunis ja mun mielestä väri sopii hyvin yhteen tuon lehtilaatikon kanssa.

  Rentoa viikonloppua sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emonen! Juuri tällä hetkellä en tosiaan haluaisi ryhtyä hiomaan yhtään mitään. Tuossa taitaa olla joku lakka vielä päällä, joten ihan liian työlästä ja sitten pitäisi uusia verhoilutkin, joten no thanks!:)
   Samaa sinne Tipulaan!:)

   Poista
 6. Upea tuoli ♥ Mä en ole tutustunutkaan tuohon viikonlopun blogirinkiin sen paremmin. Oon niin tumpelo tän tietsikan kanssa, että en oikein päässyt jyvälle niistä linkitysjutuista, hih... Uudet lukijat omaan blogiin olisi kyllä tervetulleita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos!:)
   Linkittäminen on ihan helppoa Krisse! Olen itse todella huono kaikessa tekniikkaan liittyvässä, joten usko pois, säkin onnistut siinä! Kopioit sen kooditekstin, joko Kivemman blogin tai Tipulan sivulta (siitä laatikosta). Sitten lisäät sen kooditekstin esim. omaan gadgetiin, jos haluat sen sivupalkkiin. Jos haluat laittaa Linkkiringin kuvan ja linkin teksin alkuun tai loppuun, kuten mulla on, niin ota Bloggerista tekstit ja mene siihen tekstiin, johon linkki on tulossa. Vasemmalla ylhäällä lukee Luo/HTML. Valitse HTML ja liitä kopioimasi kooditeksti haluamaasi kohtaan. Sitten voit vielä valita uudelleen sen "Luo", niin näet, menikö niin kuin piti. Toivottavasti tästä oli apua!:)

   Poista
 7. Tuo tuoli on ylellinen kaunotar ja aarre tuohon hintaan!
  Aivan hurmaava!
  Nauti hetkistä uuden tuolisi kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna! <3 Kiva, kun löysit mut Instassakin!:)

   Poista
 8. Oikein kiva! Sinä se jaksat tehdä etsintöjä ja löytöjä, kadehdin aikaansaavuutta ja sitkeyttä. Täytyy vinkata sinulle omista etsinnöistä, jos bongaisit nekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jaksan, kun on tarpeeksi motivaatiota.;) Sä olet sellainen tarmonpesä, että mä voisin ottaa sitä tarmoa vähän itselleni.:D

   Poista