lauantai 10. tammikuuta 2015

AurinkokylpyHeipsan! Koittihan se viikonloppu viimein tännekin. Samanlainen perjantai-lauantai meneillään kuin tämän viikon maanantainakin.;) Pikakelauksella mennään. 

Jossain just höpötin viime sunnuntain auringonpaisteesta, mutta tietenkin tarkoitin tiistaita. Päivät iloisesti päässä sekaisin. Tiistain auringossa tuli käppäiltyä lähinnä ulkosalla kameran kanssa. Oltiin iltapäivällä juuri lähdössä kaupunkiin syömään, kun havaitsin auringon ja varjojen ihanan leikin työpisteellä...ja taas sai mies ihmeteltävää, missä se vaimo viipyy, kun olin kuitenkin jo eteisessä ollut. Meillä perheen miesväki odottaa lähes aina mua autossa, kun ollaan jonnekin lähdössä. :)


Onneksi tuli kuvattua silloin tiistaina. Tuota auringonpaistetta ei taida olla luvassa vähään aikaan, joten ainakin kuvista voi ihailla ihmeellistä valoa.<3


Viikonlopun jatkoa, ystävät!

Taina


p.s: Jos olet vielä ilman tämän vuoden kalenteria, niin Villa Valkon Katin tyylittelemän kalenterin voit tulostaa itsellesi täältä.

10 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat ja aurinkoa tosiaan taas odotellaan. Hei mut superhieno kalenteri sulla ;)

  VastaaPoista
 2. Naisen pitää tehdä mitä naisen pitää tehdä ;-) Ei se inspiraatio katso aikaa eikä paikkaa. Hauskat aurinkokuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, näinhän se menee! Ovat sitten ihan ällikällä lyötyjä, kun joskus (harvoin) lähden samalla ovenavauksella heidän kanssaan.:))

   Poista
 3. voi ihana aurinko :)
  on jo ikävä, tänäänkin tuiskuu ja lunta lentää..
  Minunkin blogista saa tuon ihanan Katin kalenterin tulostettua ja löytyy jo itseltäni..

  Toivottavasti kerkiät vastavierailulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marika! Nyt oli sopivasti aikaa vierailla Marjakujalla, ja liitin itseni samantien lukijaksi.:) Katin kalenteri on kovasti mieleeni.<3

   Poista
 4. Varjojen leikkiä, kivan näköistä! Katin kalenteri löytyy meiltäkin <3
  Mieheni on jo tottunut siihen, että meitä naisia saa aina odottaa ja käykin vain käynnistämässä auton (pakkasilla) ja tulee sisälle odottelemaan : P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, senpä vuoksi juuri taas kerran miestäni odotutin.;) Ei mulla montaa minuuttia mennyt muutaman kuvan ottamisessa...Ja pakko oli tietenkin ne silloin napata, sillä tiesin,ettei palatessa olisi auringosta enää tietoakaan.:)

   Poista