maanantai 22. joulukuuta 2014

Joulua kesähuoneeseenSiskon myyjäisistä sain joulumielen lisäksi kuusen kesähuoneeseen ja kranssin etuoveen. Kuusi on latvus, jota kävyt koristavat. Harmi, kun en muistanut niitä erityisesti kuvata! Muuta koristusta ei tarvita kuin pienet led-valot. Luulisi kuusen kestävän kylmässä kesähuoneessa pitkään.
Kesähuoneen oveen siirsin syyslomalla Villiviinistä ostamani katajakranssin. Se on edelleen kohtuullisen hyvässä kunnossa. Kesähuone on ollut täysin käyttämätön nyt loppuvuodesta. Lämmitin jäi vielä ostoslistalle ja lampaantaljat ovat jatkuvassa käytössä sisällä keittiössä. Pitäisikin olla noita taljoja sen verran, ettei tarvitsisi siirrellä niitä ulkoa sisälle ja päinvastoin. Täytyy varmaan jotkut glögit käydä tuolla nauttimassa kaikessa rauhassa. Jotenkin tuli Muumien joulu mieleen kesähuoneen kuusta koristellessa.:)

Etuoveen puolestaan laitoin siskoni tekemän männynjuurikranssin. Hän on suihkuttanut päälle hieman valkoista (?) maalia. Kranssin keskelle sidoin mustalla nauhalla oppilaalta saamani huopasydämen.
Tästä se joulu hiljalleen rakentuu. Tämä päivä on mennyt siivotessa. Olikin pakko tulla hetkeksi huilimaan tietokoneelle ja pitää kahvipaussi. Kummasti alkoi vain silmiä tässä painaa...Meidän teiniä lainatakseni, taitaisin tarvita "korvaavat" eli pienet päikkärit.;D

Mukavaa maanantaita!:)

Taina

 

6 kommenttia:

 1. Tuo teidän kesähuone on niiiiin ihana! Kiva kun koristelit sen jouluun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitäpä tulikin niin jouluinen olo, että ensi vuonna täytyy laittaa kesähuoneeseen joulu ihan ensimmäisenä! Harmin paikka, että meillä ei ole siellä pientä kaminaa tai takkaa. Ei ole kyllä tulossakaan, mutta joku lämmitin kuitenkin.:)

   Poista
 2. Löysin tieni tänne Katin blogin kautta ja täältähän löytyi ihana blogi!
  Ihana tuo kesähuone ja vielä nimikin ovessa!
  Ihanaa joulua!
  toivottaa Marita Villejä Lupiineja- blogista
  http://villejalupiineja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos Marita!<3 Tervetuloa lukijaksi, olen siitä joka kerta erittäin otettu.:) Kesähuone oli pitkäaikainen haaveeni, joka totetutui viime kesänä. Ensi kesänä se pääsee tehokäyttöön!;D Täytyypä tulla blogiisi, kun ennätän. Nyt on kiirehdittävä ruokakauppaan...varmaan siellä jokunen muukin saattaa olla.;))

   Poista
 3. Tuollainen kesähuone on minullakin haaveena. Ihana. Ja ihan huippu tuo nimikyltti ovessa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu!<3 Haaveita pitää aina olla, isompia ja pienempiä.:) Mulla on tuohon kesähuoneen oveen myös eräs teetty kyltti olemassa, mutta taidetaan laittaa se paikalleen vasta keväällä...Postiluukkuhan oli ovessa valmiiksi ja teksti oli jotenkin itsestäänselvyys.:)

   Poista