sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Joulumieltä
Alkaa tuntua joululta.:) Ihana odotus, juuri se on melkein parasta joulussa. Otin eilen kaapista poikien aikoinaan askartelemat tontut esille, samoin parit Maileg-Nisset karkkikulhon reunalle. Uudelle työpöydälleni pääsivät myös tonttutytöt, jollaisia erään oppilaan äiti taituroi lähes 15 vuotta sitten koulun joulumyyjäisiin. Yllätyin itsekin, mutta tuntui siltä, että vähän punaista olisi paikallaan.:)
Torista 50 eurolla ostettu pöytä- ja tuoli-setti ovat siis uusi työpisteeni. No, lomalla ei tarvitse työasioita miettiä, eikä töitä tehdä, joten pöytä saa varmasti pari viikkoa toimia lähinnä joulukoristeiden laskupaikkana. Tuoli on kerännyt sukulaisilta jo kovasti kehuja, mutta minä ostin setin lähinnä pöydän vuoksi. Tuolissa on kyllä hyvä istua, mutta pyörät rullaavat heikosti. Ja koska mulla on mielessä, että kontrastia pitäisi olla, niin siksipä ajattelen, että työtuolin etsintä jatkuu... 


Tänään oli myös siskoni navetalla myyjäiset (edellisten myyjäisten tunnelmaa löydät esim. täältä). En niitä tällä kertaa ehtinyt täällä blogin puolella ollenkaan mainostamaan kaikessa kiireessä. Hyvin oli varsinkin eilen ihmisiä liikkeellä. Minäkin kävin hieman hakemassa joulumieltä ja jotain muuta jouluista meille. Tässä joka tapauksessa pienet tunnelmapalat navetalta. Tällä kertaa tuli tällainen sitäsuntätä-postaus, mutta sellainen päivä tämä neljäs adventtisunnuntai on ollut.

Joulumieltä sinnekin!:)

Taina

12 kommenttia:

 1. Täällä ollaan odoteltu myös joulua jo, mullakin alkaa reissukuume nousta kun aatonaattona suunnataan takuulumien äärelle :) Hyvää Joulua!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Miina!:) Hyvää joulua sinulle ja läheisillesi!:)

  VastaaPoista
 3. Ihania tonttusia! Hyvin sopii uusi työpiste tuohon. :)

  VastaaPoista
 4. Kiva tuo sinun työpisteesi. Keväällä aion kyllä järjestää itselleni sellaisen! Mukavia joulun odotteluja Taina! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati!:) Sinä oletkin jo hyvässä vauhdissa noiden jouluvalmistelun suhteen. Tunnelmallisia joulunaluspäiviä Kati!:)

   Poista
 5. Kivat navetta myyjäiset! Luo joulun tunnelmaa!
  Hyvä työpiste myös!
  Joulun lumoa sinne!

  VastaaPoista
 6. Jos jossain vaiheessa luovut työtuolistasi, olisin kiinnostunut ostamaan sen. Mulla on itselläni samantapainen, mutta se on sen verran kova, että kun siinä istuu pitkään, alkaa takapuoli selluliitistä huolimatta puutua. Ihanaa joulun odotusta, Sinulle Taina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin!:) Kyllä mulla tosiaan on ajatus myydä tuo tuoli eteenpäin ihan edullisesti. Nimesi tosin jäi tuosta viestistä, etten tiedä, kenellä tuolia tarjota...

   Poista
 7. Sori, unohdin laittaa nimeni, ostajaehdokas on Maiju.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä ja sun selluliitit!;DD Sua epäilinkin, mutta, kun yksi juttu tuossa ei täsmännyt.;)))

   Poista