torstai 25. joulukuuta 2014

Joulua meidän tapaanJos elämä välillä luiskahtaa suorittamisen puolelle, niin onpa hyvä, että meillä on joulu, ja erityisesti tämä joulupäivä! Teini-iässä se taisi olla vuoden kauhein päivä, kun kavereiden kanssa ei voinut olla, mutta aikuistumisen myötä siitä on tullut ehkä vuoden paras päivä. Päivä, jolloin ei ole mitään pakkoa, voi laittaa vaatteet päälle tai olla yöpuvussa, lueskella kirjaa tai pelata lautapelejä, katsella hömppäleffoja, syödä suklaata ja eilisen jouluruokia... Tykkään laittaa joulupöytää rauhassa ja jätän aina hieman inspiraatiolle tilaa esim. kattauksen suunnittelussa. Tällä kertaa ne oli nuo kävyt, jotka keksin laittaa pöytään loppusilaukseksi. Villiviinin papukaijatulppaanikimput havuilla höystettynä ovat mielestäni aivan upeat. Katajille askartelin tuollaiset suojapussit lahjapaperista.


Joululahjojen lahjapaperit mulla on jo vuosia olleet kovin yksivärisiä, yleensä valkoista tai ruskeaa. Tänä vuonna käytin Granitista ostamaani valkoista ja mustaa, sekä Tigerista ostamaani vihreää, paperia. Ajattelin, ettei lasten lahjat voi olla ihan musta-valkoisissa...Ensimmäistä kertaa elämässäni sulattelin paketteihin myös sinetit päälle. Sinettisetin löysin ihan sattumalta Clasusta. Sinetöinti oli minusta hauskaa puuhaa! Pakettikortit askartelin osittain samoilla ilmaisprinteillä kuin viime jouluna, osittain Katin taiteilemilla printeillä. Kiitos vain Kati!:)


  

Olin kai ollut kiltti, sillä sain lahjaksi toivomani uuden kameran.<3<3<3 Olympuksen minijärkkäri on tehnyt tämän aamun aikana ison vaikutuksen. Jouluaamu onkin mennyt uuteen kameraan tutustuessa ja napsiessa kuvia joulukodista. Näihin kuviin en ehtinyt edes sohvatyynyjä asettelemaan, oli niin kiire kuvia ottamaan. Työhuoneen valaisinkin näyttäisi kuvissa vallanneen tähden paikan. ;D

Aikamoinen kuvatulva, vaikka yritin tosissani karsia. Tällä postauksella osallistun samalla jälleen kerran Mrs K:n kuukaudenhaasteeseen. Meillä jatketaan joulun viettoa alussa mainitsemillani tavoilla, rennosti ja hyvillä mielin. Huomenna vietetään sitten tapania sisarusteni kanssa täällä meillä.

Iloista joulupäivää!:)

Taina


 


6 kommenttia:

 1. Voi ihanaa Taina! Kiva kun sait minjärkkärin. Mikä malli se on? Onkohan sama mikä mulla on? Mä oon muuten samaa mieltä, vuoden paras päivä tämä joulupäivä. Me ollaan laulettu uutta SingStaria ja nautittu ihanasta talvisäästä. Ei ole ollut pakko mihinkään. Kaikki ovat niin iloisia saaduista lahjoista ja on ihanaa olla vain perheen kesken. <3 mukavaa joulun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusi kamerani Olympuksen E-PL 7(näin ainakin ohjekirjassa lukee, mä en muuten ymmärrä juuri mitään näistä), ei siis kalleimmasta päästä, mutta parannusta edellliseen Canonin järkkäriin tuntuu tulleen hurjasti.:)
   Lautapelit odottavat ja miten ihmeessä maha voi olla taas NIIN täynnä!

   Poista
 2. Onnea uudesta kamerasta! Voin niin uskoa ilosi (mä en vissiin ollut yhtä kiltti kun en saanut kameraa, vaikka olin yrittänyt vinkata siitä...). Upeita kuvia ja täällä myös yksi, jonka paras päivä joulusta on joulupäivä. Sen verran pitää myöhään iltapäivällä siistiytyä ja nousta liikkeelle, että menemme äitini joulupöydän äärelle. Nyt on seuraava lötköpäivä ja on ulkoiltu ja saatu vatsa taas killilleen eli on tullut aika heittää potslojo sohvalle vatsan viereen. Illalla tapaninajelulle katselemaan seutukunnan jouluvalosommitelmia :) Mukavaa joulunaikaa Taina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu!:) Mekin käväistiin tänään veljelläni, joka asuu tuossa vajaan kilometrin päässä. Oli niin ihana auringonpaiste ja luonto upeassa lumipeitteessä. harmi, että kamera unohtui kotiin.:P Nyt onkin sitten veljet täällä, ja työhuoneesta on tehty studio!! Nauroivat mut sieltä pihalle, kun ois pitänyt räpätä Nauravaa kulkuria...Että tämmöistä meillä.:D
   Ihania välipäiviä Anu!<3

   Poista
 3. Ihan paras lahja tuo kamera! Minä sain kahvikoneen. Hyvä sekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahvikone on tosi hyvä lahja!:) Meidän eka Dolce Gusto tuli juuri joululahjana minulle, ehkä kolme tai neljä vuotta sitten. Sittemmin hankittiin isompi malli, jossa ei tarvitse joka kupillisen jälkeen täyttää vesiautomaattia. En ole mikään kova kahvinjuoja, mutta noita cappucinoja ja latteja juodessa on vähän kuin pääsisi hetkeksi ulkomaille.;D
   Kamerassa riittää opeteltavaa, joten tiedän mitä teen näinä välipäivinä... Teillä taitaa olla kunnon talvi siellä Turussakin nyt? Nautitaan hetki talven tunnusta!:)

   Poista