perjantai 5. joulukuuta 2014

Perjantain pinnallisetPerjantaiterveiset vaihteeksi kukkien kera!:) Tänään on ollut tosi hiljaista, kun nuorempi tokeni viimein kouluun, mies oli reissussa, ja jäin yksin sairastuvalle. Voisi kuvitella, että sitähän tekee yksin kotona ollessa vaikka mitä, mutta sairaana ei tietenkään jaksa, joten päivän tärkein "suoritus" taisi olla päiväunet (öisin yskin niin, että tekisi mieli pysytellä pystyasennossa) ja pakollinen kauppareissu, jotta pärjätään sunnuntaihin. Viihdykkeeksi olen yrittänyt keksiä uutta sanaa sairaslomalle. En ole keksinyt.
Virittelin hieman jo huomista itsenäisyyspäivää ajatellen valkoisia kynttilöitä Festivo kynttilänjalkoihin. Huomenna aion laittaa isomman satsin kynttilöitä ryhmäksi. Hih, lapsuudenystäväni kertoi tällä viikolla Fb:ssa, kuinka erilaista on itsenäisyyden juhliminen Dubaissa, missä hän nykyään asuu. Vapaapäiviä on viisi ja kaikenlaista hulinaa on ilotulituksista kuumailmapalloihin ja kansainvälisiin taikureihin...Niinpä minä päätin hylätä perinteisen kaksi kynttilää ikkunalla ja repäistä kokonaisella röykkiöllä kynttilöitä!;) Yritän huomenna sitten kuvata koko komeuden. Maljakossa koreilee tällä kertaa freesioita, tulppaneita ja afrikantähdikkiä, valkoisena kuinkas muuten.  Mulla on myös kolme valkoista hyasinttia odottamassa, että jaksaisin käydä hakemassa varastosta jotain, minkä syyslomalla siivotessa ajattelin laittaa kiertoon. Saapas nähdä, palaako kyseinen tavara takaisin kaappiin pölyttymään vai peräti aktiiviseen käyttöön...

Mukavan rentoa perjantai-iltaa!

Taina


7 kommenttia:

 1. Kyllä on kauniit kukat. Pikaista paranemista Taina. Kuulin muuten taannoin, että maitotuotteet kannattaa jättää pois räkätaudissa, vähentää kuulemma liman tuottoa. En ole itse kokeilkut, mutta ajatrelin vinkata jos haluat kokeilla. Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati!:)Meidän esikoisella on astma, joten aina neuvon sitä jättämään maidot juomatta flunssassa. Aikoinaan jouduimme olemaan sairaalassa, kun flunssan tullen hengitys meni niin tukkoon ja tulloin sain jo ohjeen olla tarjoamatta maitoa pojalle. Noh, suttarin lapsella ei ole kenkiä, sillä itse kyllä olen juonut maitoa flunssaisenakin.;D Tää on joku ihme tauti, kun tuntuu, ettei henki oikein kulje ja lima tukkii joka paikan. Taidan lähteä tästä marjamehun keittoon...Hyvää viikonloppua Kati!:)

   Poista
  2. siis suutarin lapsi ei osaa myöskään kirjoittaa...;D

   Poista
 2. Minä ajattelin tehdä jäälyhtyjä, mutta on pakkasetkin lähteneet juhlimaan itsenäisyyspäivää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei oikein sää suosi pakkaslyhtyjen tekoa.:D Ai mutta, kaupastahan saa nykyää sellaisia tekojäälyhtyjä.;)))

   Poista
 3. Kauniita kukkia ja kuvia! Löysin freesiat kolmisen vuotta sitten ja niistä tuli heti lempikukkiani. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emonen! Mulle käy kaikki valkoiset kukat, mutta ehkäpä jaloleinikki on suosikkini. Tämä afrikantähdikki oli kiva, uusi tuttavuus, jota mulle ei aiemmin ole tietääkseni ollutkaan. Varmaan tulen ostamaan toistekin..)

   Poista