keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Iloa pienistäLumet hävisivät viime yönä, mutta vähän kuin korvauksena täällä etelässä paistoi tänään aurinko! Kieltämättä piristys tuli tarpeeseen... 

 
Viime viikolla sairasti mies ja esikoinen, tällä viikolla minä ja kuopus. Esikoiselta murtui viime viikolla liikuntatunnilla peukalo, tai meni ihan poikki. Toistaiseksi näyttää ettei sitä tarvitse leikata, onneksi. Toissailtana oli vaihteeksi vesivahinko lähellä. Tiskikone oli juuri pyörinyt loppuun, kun keittiöstä alkoi kuulua lorina. Mikä lie osa sieltä oli hajonnut, ja vesi valui roskakaappiin, onneksi hajosi hereillä ollessa! Tunnustan, että usein tulee napsautettua tiskikone päälle nukkumaan mennessä. Mä luulen, että tästä eteenpäin meillä kone pyörii vain valveilla ollessa...Tänään kävi putkimies asentamassa uuden osan särkyneen tilalle, ja tiskikone pääsi parin päivän tauon jälkeen tosihommiin. No, joskus näitä sattuu. Olisihan voinut käydä huonomminkin.

Jotain pientä on tehnyt mieli askarrella, mutta aika ei ole antanut myöten. No, kun sairastaa, niin pienen askartelunkin ehtii ja pystyy toteuttamaan. Erittäin pienen.;) Pinterest on oksista tehtyjä tähtiä pullollaan, ja tähän multa löytyi materiaalit maljakosta ja kaapista: lehtikuusen oksia ja satiininauhaa oksien sitomiseen. Aikaa tekemiseen meni muutama minuutti. Mikä parasta kuvat sai ottaa luonnonvalossa!:) Tuli joka tapauksessa erittäin hyvä mieli näinkin vaatimattomasta askartelusta. Positiivisella asenteella eteenpäin!


"Kun sataa, etsi sateenkaaria.
Kun on pimeää, etsi tähtiä!"Taina

10 kommenttia:

 1. Parantumisia teille ja onneksi tosiaan olitte hereillä, kun lorina alkoi. Minäkin ehdin tänään nähdä auringon! Melkein olin jo unohtanut, miltä se näyttää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Juniori lähtee huomenna kouluun, mä parantelen vielä huomisen. Toivottavasti ensi yönä saisi hieman paremmin nukuttua. Auringolla on ihmeellinen vaikutus, ja joo, kylläpä se melkein unohtuu, miltä auringonpaiste näyttää ja tuntuu.;)

   Poista
 2. Johan teillä on ollut epäonnea moneen lähtöön! Paranemisia potilaille ja toivottavasti saatte kaikki taudit podettua jo ennen pyhiä, ettei silloin tarvitse enää :) Enpä ole hoksannutkaan, että lehtikuusesta saa noin kauniin tähden. Omenapuun oksista olen kyllä tehnyt, mutta tuossa sinun tähdessäsi on koristeetkin jo valmiina. Kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu!:) No, toikin on hyvä pointti, että jos noita tauteja ois nyt ollu tarpeeksi tälle syksylle.:) Mulla kun on nyt uusi luokka, ja sen mukana uudet pöpöt (pienet niitä ahkerammin kantaakin kuin isot), niin mäkin olen ollut jo kolmesti kipeänä tän syksyn aikana. Yleensä en ole edes vuoden aikana näin montaa kertaa. Eiköhän se tästä.

   Viime viikolla jos oisin ehtinyt, niin oisin taivutellu noista oksista sydämen, mutta nyt ne ovat jo niin kuivia, että napsahtelevat poikki pienemmästäkin. :)

   Poista
 3. Hui hirvitys jos et olisi huomannut tiskikonevuotoa! Toivottavasti paranette pian ja jouluna saatte sitten nauttia vapaista kaikki terveinä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa meidän miesväki hoksas sen lorinan. Mun kuuloni on varmaan heikentynyt lasten mekkaloinnin seurauksena..;) Ohi on taudit menossa onneksi!:)

   Poista
 4. Your star is beautiful, I'll let my kids try to do something like that, too!
  All the best,
  Ioana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks Ioana!:) Star is so easy to do, that even a child can do it!:)

   Poista
 5. Voi valtava, miten ihana pieni tähti! Tuommoinen se on askarreltava hetimiten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miru! Mietin itse tänään, että jos tekisin vielä pienempiä. Tässä tähdessä sivun pituus on jotain 10-15 cm:n välillä. Pienempiin voisi laittaa narut ja sitten roikkumaan ryhmäksi...:)

   Poista