tiistai 20. joulukuuta 2016

Järven jäällä ja metsän siimeksessäOnpas ollut kiireinen alkuviikko! En ole juuri koneelle ennättänyt, mutta vaikka meni vähän myöhäiseksi, niin ajattelin julkaista viikonloppuna ottamiani kuvia. Silloin oli nimittäin ihan parhaat ulkoilusäät. Otin kameran mukaan, kun kävimme lenkkeilemässä Kymijärven jäällä ja tuossa lähisaarella.

Taivas oli paikoitellen niin kaunis ja puut upeasti kuurassa. Olen aivan hulluuntanut kuuraisiin havupuihin, se väri niissä on ehkäpä kaunein vihreänsävy, jonka tiedän! Varmaan ette olisikaan arvanneet, että tykkään havunvihreästä, jos en olisi kertonut.;)Jo kaksi päivää täällä on ollut tihkua ja sumua, lumi sulaa kovaa vauhtia. Olen silti luottavainen, että meidän pihasta ei lumi katoa aattoon mennessä. Pohjoisrinteen etuja...;) 


Huomenna on viimeinen työpäivä ennen lomaa. Loma tuntuu tulevan tarpeeseen, sen verran vaikeaa on ollut herätä aamuisin. Odotan jouluaaton jälkeisiä loikoilupäiviä...ja miten lohduttavavaa, että ihan kohta ollaan matkalla valostuviin kevätpäiviin!


Taina

8 kommenttia:

 1. Kauniita tunnelmia kuvissasi! Rentouttavaa lomaa! 💚 Tuija

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia ja lunta! Meillä nyt kuivaa,mutta tosi harmaata. Lunta saisi tulla tännekin, no ehkä vuorille tulee :) Hyvää joulua sinulle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Esther!:) Harmaata on nyt täälläkin, pilvet roikkuvat maassa. No, sisälle voi tehdä joulun, vaikka ulkona olisi kuinka monta lämpöastetta tahansa! Muuten, mitenkäs, pääsetkö Suomeen käymään?
   Hyvää joulua!

   Poista
 3. Sinertävän hämärät, seisahtuneen tunnelmalliset talvikuvat ovat kyllä aina ihania. Tykkään etenkin noista kasvilähikuvista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Varpuslintu!:) Lhikuvat ovat myös omia suosikkejani.:)

   Poista
 4. Upeita kuvia!!

  Kiire pukkaa päälle täälläkin, niin kotona kuin kukkakaupassa!
  Ja myrskyn jälkeen nettikin toimii miten sattuu, joten vähälle on jäänyt bloggaaminen.

  Herttaista joulua sinne teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna!<3
   Tänään sain onneksi aika monta hommaan tehtyä, sellaista, jotka on pakko tehdä, jos aikoo joulusta nauttia, kuten ruokaostokset.:) Huomenna ajattelin leipoa ja mennä metsään hakemaan puolukanvarpuja, mahdollisesti kokeilla kattausta etukäteen. Ihan mukavia puuhia siis, ei enää stressiä!:D

   Ihanaa joulua Susanna!<3

   Poista