sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Joulukuun kauneutta - Arvonnan voittajaIhana viikonloppu alkaa olla lopuillaan. Perjantaina vietimme työkavereiden kanssa pikkujouluja, ja jos naurun määrästä voisi ennustaa pitkäikäisyyttä, niin vuosia olisi meille mukavasti luvassa.;) Sen verran väsynyt olin työviikon päätteeksi, että lähdin kuin Tuhkimo puolenyön aikaan kotiin. Jos viikonloppuaamu venyy myöhäiseksi, tuntuu päivä valuvan ihan hukkaan. Keski-ikäisyys...


Eilen meitä hellittiin täällä ihanalla auringonpaisteella, ja kävin parin tunnin lenkillä kameran kanssa. Lähinnä valon leikkiä ja lumen keskellä pilkottavaa vihreyttä tallensin kameran muistiin, kuten näistä kuvista näkyy. Jää on täällä jo kantavaa, ja jäällä kulkemisessa on oma viehätyksensä, kun pääsee katsomaan tuttuja maisemia ihan eri näkökulmasta ja voi vaikka kävellä lähisaariin. Latukonekin jo ajoi tänne latuja, periaatteessa hiihtokauden voisi aloittaa, jos olisi oikein innokas.;) Minä tykkään hiihtää perinteistä ja mieluiten järvenjäällä, siellä ei tietenkään vielä latuja ole.Tänään oltiinkin sitten miehen kanssa kaksistaan, kun pojat olivat omissa menoissaan. Käytiin ensin lenkkeilemässä metsässä ja jäällä, sitten kaupungilla kahdestaan syömässä ja lopuksi pyörähtämässä Lahden torilla Joulukylässä. Kaupungille meillä oli ihan liian vähän päällä, tuuli tuntui jäätävältä. Täytyy mennä uudelleen paremmin pukeutuneena! Illansuussa piipahdin vielä Satun luona kahvittelemassa ja maistamassa kaikkia ihania leipomuksia, mitä Satu oli taas keksinyt loihtia.<3 Näin mukavan viikonlopun jälkeen on kiva mennä töihin, vaikka kiireisiä päiviä on luvassa!

Minun viikkoni Järvenpään Kukkatalon Koristele kuusi -kampanjassa päättyi tänään. Huomenna saamme ihailla Kukkalan Sannan luovuutta ja kätten jälkiä. Jos et vielä ole käynyt Kukkatalon Facebook-sivulla tykkäämässä suosikkisomistuksesta, niin vielä ehdit tulevan viikon aikana sen tekemään. Samalla olet mukana 50 euron lahjakortin arvonnassa, joka arvotaan kampanjan päätyttyä.


Minä puolestani laitoin arvontaan osallistujat randomin.orgiin ja sain arvonnan voittajan selville!:) Tadaa! Todennäköisyydet olivat tällä kertaa Pian (Paiqo-blogista) puolella. Paljon onnea Pia!<3 Laitako minulle sähköpostia, niin saan tietosi Kukkatalolle.:)

Tässä on nyt samalla jännätty Salibandyn MM-loppuottelua (Mahtavaa Suomi!) ja kohta sitten jännätään Saaraa X Factorissa. Huh huh!

Mukavaa viikkoa!
Taina

4 kommenttia:

 1. Ihanaa - mitähän kaikkea kivaa hankinkaan :) Kiitos Taina - sähköpostia on tulossa :)

  VastaaPoista
 2. tuosta toisesta kuvasta tuli mieleen metsänkeijujen ovi heidän puunrungossa olevaan kotiinsa ;)
  Alin kuva taas...juuri sitä mistä pidän valon ja varjojen leikkiä <3
  Kiva kun pidit tarjoomuksista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!<3 No, tottahan mä nyt niistä tykkään! Kakku oli ihan mielettömän hyvää, eikä piparipullakaan hullumpaa ollut.<3

   Poista