lauantai 20. huhtikuuta 2019

Pääsiäiskukkia ITäällä on menty iloisesti sekaisin päivistä, keväästä ja kukkasista. Torstaina pääsin töistä jo aamulla, sillä edellinen yö meni pitkälti valvoessa yökoulussa. En malttanut nukkua torstaina päivällä silmäystäkään, eikä minua oikeastaan tuntunut väsyttävänkään, sillä oli niin ihana laittaa kukkia sisälle ja ulos, istua välillä terassilla auringonpaisteessa ja haaveilla kesäpäivistä... Mies totesi illalla, että peruskukkapsykoosi.;) Olkoon sitten vaikka niin, kyllä kai tästä ihanasta keväästä saa ja pitää nauttia!:) Kuvia on nyt niin paljon jaettavaksi, että jaan postauksen suosiolla kahteen osaan. Tässä ensimmäisessä ollaan sisällä ja tehdään kevättä ja pääsiäistä leikkokukilla.

Minulla kävi hirmuinen mäihä, ja voitin BO -Lahden Facebook-arvonnassa lahjakortin Florenciaan. Lahjakortti oli oikeastaan viikkokimpulle (ihana idea minusta tuollainen vaihtuva viikkokimppu vakiosummalla), mutta minä valikoin kaupan kukkabaarista (toinen ihana idea!) sekalaisen nipun kukkia, ja sain pari aukinaista unikkoa vielä kaupan päälle. 

Florencian kukat asettelin olohuoneen pöydälle kahteen maljakkoon, sillä kirjopikarilijat laitoin omaan maljakkoon sipuleineen, en raaskinut niitä leikata pois, ja epäilen, että sipulit eivät olisi seisovassa vedessä viihtyneet. Tuollaisia persikkaisia ja kerrottuja narsisseja olisi muuten kiva saada myös ulos kukkapenkkiin. Samoin valkoista iiristä!
Olohuoneen tasolla on myös omenapuunoksia, jotka toin sisälle kaksi viikkoa sitten. Odotan niiden puhkeavan kukkaan tässä pääsiäisen aikana.<3Olihan mun käytävä myös Villiviinissä, sillä olin jo edellisviikolla (ennen tietoa lahjakortin voitosta) esittänyt Eijalle joukon kukkatoiveita. Vähän samaan tapaan kuin Florenciasta poimin sieltä kaikkea kepeän keväistä mukaan. Kirsikanoksia, sudenporkkanaa, pari kirjopikarililjaa ilman sipuleita sekä ginstianoksan valkoisena. 
Kukat asettelin perusmaljakkoon, josta jätin betonisen alaosan pois ihan siitä syystä, että nuo kirsikanoksat nousevat ilman lisäkorkeutta melko ylös. En nyt ole oikein tyytyväinen ottamiini kuviin, ne eivät täysin tee oikeutta sille niittymäiselle olomuodolle, mikä kukista syntyy...Siskon tekemät savipuput kuuluvat meidän pääsiäiseen, ne asettelin Facebook -kirppikseltä ostamani keraamisin tarjottimen päälle ja papukaijatulppaanit, jotka eivät sitten sopineetkaan olohuoneen kimppuun, laitoin Marimekon harmaaseen Flower -maljakkoon.

Tulipa siitä aikamoinen  kukkapostaus! Toinen on siis vielä tuloillaan, ja varmaan kolmaskin keväisestä kranssista, jonka eilen askartelin... Instasta löytyy kuvia nopeammin.:)

Ihanaa pääsiäistä!
Taina

p.s: Jos kaipaat inspistä esim. kattauksiin tai muihin pääsiäisjuttuihin, niin edellisestä postauksesta löytyy iso kokoelma!

10 kommenttia:

 1. AIvan mieletön tuuri ja mitä ihanuuksia. JA todellakin saa kukista hiukan sekoilla. Kävin tykkäämässä monesta kuvastasi jos tulisi omassa instaani näkyviin. Ihanaa pääsiäistä myös sinulle Taina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin niin innoissani voitosta!:)) Joskus ennen vanhaan voitin useinkin arpajaisissa, mutta nyt on kyllä ollut varmaan monta vuotta, ettei voittoja oole osunut kohdalla.:/
   Tiesithän Marika, että Instassa voi tallentaa mieluisat kuvat itselle muistiin? Siinä oikeassa alareunassa näkyy vähän kuin viiri-kuvio. Sitä kun painaa, tallettuu kuva muistiin. Käytän itse sitä tosi paljon, niin ei tarvitse etsiskellä.:)

   Iloista pääsiäisen aikaa Marika!<3

   Poista
 2. Niin hurmaavia kevätkukkia ja kauniita unikoita ja narsisseja! <3
  Oikea kevätkimara kauneutta!
  Nauttikaa pääsiäisen tunnelmista ja auringosta!
  Meillä kaamea myrsky ja sade tulvineen jo toista päivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna!<3<3<3
   Kyllä täällä on nautittukin, ja varmaan vielä kaksi päivää jatketaan!:)))
   Hui, toivottaasti myrskytuulet ja sade pian menee ohi ja aurinko palaa!<3

   Poista
 3. No nyt on kyllä voitto osunut oikean ihmisen kohdalle. Ihania kuvia ja vielä ihanampia kukkia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, olen samaa mieltä!;D Kiitos, kiitos Outi!<3
   Hyvää pääsiäistä!:)

   Poista
 4. Ihania kukkia ja söpöt puput. Mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu!<3 Ihania puutarhan ja auringonpaisteen täyttämiä kevätpäiviä!:)

   Poista
 5. No tosiaan oikea diagnoosi! Ja aivan ihania kuvia ihanista kukka-asetelmista!!!! Nauttikaa pääsiäisestä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :))) Siis kukathan juuri on parasta lääkettä mielelle!<3 Kiitos Hillevi, ja ihanaa pääsiäistä!<3

   Poista