maanantai 15. huhtikuuta 2019

Pääsiäispoimintoja & Pajunkissatytön voittajaBloggaamista on takana kohta kuusi vuotta ja tuli mieleen poimia ideoita inspiraatioksi teille aiemmista pääsiäisistä. Mennään nyt kuvavoittoisesti, siinäkin oli jonkinmoinen urakka, kiitos pääsiäisen vaihtuvan ajankohdan, sillä olen arkistoinut kuvani jo vuosia kuukausittain. Sitten piti vain arvailla, löytyvätkö kuvat minkä kuukauden kohdalta.;) No, jotain löytyi, toivottavasti näistä on iloa!


Aloitetaan inspis ulko-ovelta tai etuterassilta. Aika pienillä jutuilla terassista saa kivan. Luulin muuten, että muutama viikko sitten etuterassille tuomani perunanarsissit paleltuivat yhtenä erityisen kylmänä päivänä, mutta kummasti ne oikaisivatkin itsensä ja tuovat edelleen kevättä ja pääsiäistunnelmaa ovenpieleen. Kukat ovat  nyt kauniisti auenneet, toisin kuin ylläolevassa kuvassa, joka on otettu tuoreeltaan kukkien ostamisen jälkeen. Melkein joka yö olen vielä nostanut perunanarsissit sisälle, sillä meillä on edelleen ollut rapsakoita yöpakkasia.


Juhlapyhinä on kiva kattaa juhlavammin, teemaan sopivilla koristuksilla. Höyhenet, munat, yrtit, kynttilät, kukat, pellavaiset lautasliinat, ehkä pöytäliinakin, niillä saa vaikka mitä kivaa aikaiseksi!


Kukat ovat minulle osa arkipäivääkin, mutta useimmilla on leikkokukkia vähintään jouluna ja pääsiäisenä. Valko-vihreä on aina yhtä puhdas ja raikas yhdistelmä, mutta pääsiäisenä voi mielestäni revitellä väreillä tällainen maanläheisistä väreistä tai värittömyydestä enemmän tykkäävä henkilökin!Pääsiäisenä syödään hyvin. Olin aikeissa leipoa jotain keväisen raikasta jo eilen kokeilumielessä, mutta enpä sitten ehtinytkään. Tuolta blogin sivupalkista selailemalla löytyy vaikka minkälaisia herkkuja.:) Kannattaa tutkailla erityisesti pääsiäisen alla julkaistuja ohjeita!

Wau, teitä oli yhteensä 33 (blogi, Facebook, Instagram) osallistujaa siskoni taidejulisteen, Pajunkissatytön, arvonnassa. Onni suosi tällä kertaa Instgramin kautta osallistunutta Maenmarttaa. Onnea!<3 Laitan viestin ihan juuri Instan kautta, jotta Martta saat julisteen itsellesi.:)

Oikein mukavaa pääsiäisviikkoa!
Taina

8 kommenttia:

 1. Voi että miten kauniita kuvia! Ja nuo herkut, nam :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna!<3 Herkut on vielä leipomatta, mutta huomenna voisin leipaista ainakin marenkikakun...:)

   Poista
 2. Ihania pääsiäisideoita täällä! Oikein paljon onnea arvonnan voittajalle ja ihanaa tiistai-iltaa sinulle Taina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos Outi!<3 Ihania pääsiäispäiviä!<3

   Poista