torstai 12. tammikuuta 2017

Kukkailottelun satoaOn jälleen aika laittaa viime viikon Kukkailottelu pakettiin. Olen miettinyt näiden koosteiden tulevaisuutta. Kun keväällä aloitin Kukkailottelun oli itselleni jotenkin itsestään selvää, että haluan tehdä edellisen viikon kukista koosteen. Aluksihan se oli osana Kukkailottelu-postausta. Päädyin jossain vaiheessa erilliseen koosteeseen, sillä perjantain Kukkailottelusta tuli ihan valtavan pitkä postaus koostekuvineen, toisinaan ehkä sekavakin. Tällä hetkellä meidän perheen lasten harrastukset ja siihen liittyvä kuskaaminen, ja pyrkimykseni liikkua päivittäin tekevät arkiviikoista tarkasti aikataulutettuja. Siksi olen miettinyt koosteiden tekemisen lopettamista. Kukkailotteluun tällä ei olisi mitään vaikutusta. Mitä sanotte Kukkailotteluun osallistujat...Miten koette nämä koosteet? Onko koosteella vaikutusta Kukkailotteluun osallistumisellenne? En tietenkään halua vähentää Kukkailottelun houkuttelevuutta!

Tässä viime viikon kauniita ilostuttajia:
 
A Whisper from the Almond Valley, Viikarivartti, Milli´s Little Home
Something else/Mia, Mansikkatilan mailla
Lumikallio
Ruusumäki
 
Upeita, vai mitä?
Huomiseen!

Taina

4 kommenttia:

 1. Upeita, todellakin! <3 Onhan viikoittainen Kukkailottelu-kooste toki mukava, mutta ei mielestäni mitenkään "välttämätön", sillä itse ainakin käyn linkit ja sitä myötä kaikki kuvat läpi jo suoraan itse linkityspostauksesta, joten kooste tuo vain sen lisäilon, että näkee kaikista postauksista parhaat palat vielä kerralla uudestaan. :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kukkia <3 Pitäsi itsekkin taas koittaa lähteä mukaan :)

  VastaaPoista
 3. Mä tykkään näistä koosteista valtavasti!
  Käyn aikalailla kaikki (ehtimisen suomissa rajoissa) postaukset linkityksestä läpi ja pyrin kommentoimaan muita, mutta näistä koosteista saa jotenkin enemmän irti. Itse olen tosi visuaalinen ihminen ja rakastan katsella kauniita kuvia ja tunnelmia <3

  VastaaPoista