torstai 19. tammikuuta 2017

Kukkailottelua viime viikoltaMiten ihanaa olikaan tänään, kun aurinko paistoi lähes kaksi viikkoa kestäneen harmauden jälkeen! Aika useasti keväisin huomaan yht´äkkiä, että talvi on mennyt jonkunlaisessa sumussa, ja sitä herää uuteen eloon keväisen auringonpaisteen ja lämmön myötä. Sitä heräämistä odotellessa.;)

Viime viikolla mietin Kukkailottelu -koosteen mielekkyyttä ääneen. Koska päätös on tietenkin tehtävä itse, päätin, että teen tammikuussa koosteet entiseen malliin, ja jatkossa katson viikottain, miltä kalenteri näyttää, ja mikä oma fiilis on. Väkisin en halua koostetta väkertää, vaikka saattaa olla, että se syntyy kuitenkin ihan omasta halusta. Toisaalta jos kooste jää tekemättä, en ota siitä paineita. Viime viikon kuvia oli jälleen todella mukava katsella ja sommitella kollaaseiksi! Kiitos kaikille ilottelijoille!<3

Viikarivartti, Ruusun tuhkaa
Vasen ylhäältä alas: Hetken välähdyksiä, Viikarivartti, A Whisper from the Almond Valley, Talossa No 23, Something Else /Mia

Huomenna uudet kuvat ja kukkaset! 🌷

Taina

8 kommenttia:

 1. Se taitaa olla tulppaaniaika käsillä, kun kuvia katsoo (ja omia kukkamaljakoita) 😊🌷

  VastaaPoista
 2. Teet koosteet jos huvittaa!
  Ei täällä stressata kukkien takia!
  Minulla kukkailottelu jatkuu...joka päivä, oli # tai ei! =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kukista ei todellakaan pidä tulla stressin aihetta.;) Eikä niistä tulekaan, vaan joskus on postauksista meinannut tulla, varsinkin, jos on tietsikan kanssa ongelmia.:)
   Ihana sinä!<3

   Poista
 3. Hyvä päätös koosteiden suhteen! :) Ihan mielttömän ihana tuo tulppaanikuvien kollaasi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Minäkin tykkään tuosta tulppaanikoosteesta!

   Poista
 4. Hui..onpas paljon tulppaaneja ;)
  Tiesin, ettet voi olla koostetta tekemättä...ihana olet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä!:) Varsinkin näin alussa tulppaanit tuntuu niin ihanilta, ehkä se vähän himmenee tuolla helmikuulla ja alkaa tulla muita sipulikukkiaja magnoliaa odotan ihan hulluna...:)
   Hah! Tällainen mä oon.:D

   Poista