perjantai 20. tammikuuta 2017

Tulppaanit sinkkiastiassa // Kukkailottelua



Jos marras-joulukuu olikin erityisesti joulukukkien aikaa, niin sydän- ja kevättalvi on tulppaaniaikaa, ja kun kerran tulppaanikausi on aloitettu, niin eihän se mikään kausi olisi, jos se ei jatkuisi useamman viikon! Mennään ainakin vielä perustulppaaneilla. Viime viikon Kukkailottelun tulppaaneiden valkoinen väri on saanut seurakseen herkkät huurteisen vaaleanpunaiset ja lilat kukkaset.







Alunperin oli ajatus toisenlaisesta, modernimman ilmeen tulppanikimpusta, vaan se idea saa vielä odottaa. Varaston kätköistä kävin hakemassa pienen sinkkiämpärin, joka tuli ehkä viime vuonna pääsiäiskukkien mukana...Revin ämpäristä koristeena olleen säkkikangaspalan irti ja ämpärin sisälle laitoin Fauna-maljakon, sillä se oli juuri oikeankokoinen. Mulla on epäilys, että leikkokukat eivät ehkä tykkää metalliastiasta, enkä ollut varma ämpärin vedenpitävyydestä, siksi ämpärin sisällä on lasimaljakko.

Miten kauniisti iltapäiväaurinko eilen paistoikaan, ja pitkästä aikaa valokuvaaminen oli valon puolesta helppoa ja kivaa. Lisäksi aurinko loi hauskoja valoläikkiä ja varjoja seinille! 








Harmikseni joudun toteamaan, että huomenna lauantaina on töitä koko päiväksi luvassa. Sisällä. Ihan parasta ulkoilusäätä on luvattu, ja se kirvelee todella pahasti. Siispä nauttikaa te auringosta ja ulkoilmasta, joilla siihen viikonloppuna on mahdollisuus!

Tule sinäkin jakamaan iloa ja osallistu Kukkailotteluun alla olevan linkin kautta! Linkki on auki sunnuntai-iltaan saakka. Liitäthän postaukseen linkin tänne Mansikkatilan maille. Kukkailotteluun voit osallistua myös Instagramissa lisäämällä kuviin  #kukkailottelua@mansikkatilanmailla. Käydään kommentoimassa kaikkien osallistujien kuvia! Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo!<3 Viime viikon Kukkailottelun kooste löytyy  täältä.


Aurinkoista viikonloppua!💛
 Taina 


22 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos!:) Kiva, kun olet jälleen mukana ilottelussa!<3

      Poista
  2. Tulppaanit on vaan aina yhtä ihania! Blogissani on muuten arvonta, joten tule katsomaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ne! Ja onneksi ne ovat suht edullisia, joten niitä raaskii ostaakin.:)
      Täytyy tulla illemmalla poikkeamaan. Tänään täytyy ennättää valoisalla ulkoilemaan!:)

      Poista
  3. Sinkkiastiat ovat ehdottomia suosikkejani!! Kauniit kukat, ihanat kuvat! Taidan itsekin tänään pyörähtää hakemaan kimpun tulppaaneja - niillä saa niin ihanan keväisen fiiliksen kotiin.
    Leppoisaa viikonloppua ja tsemppiä huomiseen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu!<3 Kuule, linkitä vain se viime viikkoinenkin ilottelu tähän! Unohdin kokonaan sen koosteesta!:( Niistä sun kirjakuvista tuli mullekin ihan kevätfiilis!<3
      Vieläkin potuttaa eilinen sisällä kökkiminen, mutta olen ihan just lähdössä korjaamaan asian tilaa. Valitettavasti aurinko ei ole tänään esillä, kuten eilen...

      Poista
  4. Valkoinen yhdistettynä vaaleanpunaiseen ja lilaan on lyömätön yhdistelmä - ja sopii älyttömän hyvin harmaaseen. Tuo väriyhdistelmä on yksi suosikeistani. Ihana kimppu! Meillä tulppaani-iloteltiin viime viikko, nyt laitoin vähän pelkistetympää :) Mutta enköhän kohta taas hae kimpun tulppaanejakin, ovat ne vaan niin ihastuttavia ja keväisiä. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauniit ovat sun talventörröttäjätkin!:) Mullakin on niitä muutamassa maljakossa takan päällä, mistä ne voi tarvittaessa nostaa enemmän esille. Tykkään myös todella paljon harmaan ja pastellisävyjen yhdistelmästä.:)
      Mukavaa sunnuntaita!

      Poista
  5. Aivan upeat kuvat ! Talvipäivän piristys :)

    VastaaPoista
  6. Upeaa ilottelua, harmaa sinkkiastia ja tuo kimppu on aivan ihanan suloiset yhdessä. Hyvää Viikonloppua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi!<3 Tuo on aika klassikko: harmaa astiaja pastellit kukat.:)
      Ihanaa sunnuntaita!<3

      Poista
  7. Kauniita 💖 ja just kun ajattelin ehdottaa huomiseksi lenkkiä....🙂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!<3 No, sulla on siellä kohta uusi lattia!<3 Mun pää on vieläkin jumissa eilisestä. Aika paljon luvattu lehdessä tänään, kun sanoivat, että porukka oli tyytyväinen antiin.:( Itseni lisäksi tiedän monta muuta, jotka eivät huraata huudelleet koko päivän luentojen jälkeen. No, ihan kohta lähden ulos nollaamaan pääni eilisestä. Olispa niin kiva nähdä!<3

      Poista
  8. Tulppaanien hurmaa!!
    Ihastuttavaa viikonvaihdetta sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä juuri!<3 Olen ensi viikolla menossa tulppaanien sidontakurssille!:) JOten tulppaaneilla jatketaan, vaan olisko siinä sitten jo jotain muuta seassa...
      Ihanaa sunnuntaita Mantelilaaksoon!<3 Mä lähden nyt jäälle!

      Poista
  9. Ihanan pehmeitä kuvia! Niin upeat sävyt. ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Teresa!:) Pehmeä on juuri oikea sana kuvaamaan tunnelmaa.:)

      Poista
  10. Kuvasi hurmaavat ja tuovat kukkien ilon tänne ruudun taa! Kiitos! Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi Tuikku ihanasta, mieltä lämmittävästä, kommentistasi!<3

      Poista