perjantai 29. heinäkuuta 2016

KukkailotteluaNiin voivat suunnitelmat muuttua ihan lennosta, ainakin kun on kysymys Kukkailottelusta. Mulla oli ihan toiset kuvat mietittynä ja otettuna tämän viikon Kukkailotteluun, mutta nämä muutamat räpsyt menivät nyt suunnitelmien ohi. Niissä toisissa oli jo loppukesän tuntua, mutta haluan pitää kynsin hampain kiinni kesästä, koska sehän vielä on!

Keväällä suoraan penkkeihin kylvämäni unikot ovat alkaneet hiljalleen kukkia. Koskaan ei kai etukäteen voi tietää, millainen unikko nupusta avautuu. Onneksi merkkasin kylvöt muistikirjaani. Ihmettelin jo rinteessä kasvavia keltaisia ja oransseja kukkasia, mutta näköjään olin kylvänyt siihen kalifornianunikkoa.:) Toivottavasti unikot kylväytyvät nyt niin, että niitä riittäisi pihassa tulevinakin kesinä. Tuskin nuo maljakkoon leikkaamani pioniunikot (?) kauaa maljakossa kestävät, mutta ilo se on lyhytaikainenkin ilo! Edellisen Kukkailottelun kaikkiin linkkeihin pääset tästä. Alla poiminnot  viime viikolla Kukkailotteluun postauksilla osallistuneiden kuvista. Jälleen kerran niin upeita kuvia ja ihania, erilaisia, ideoita! Näistä saa ihan joka kerta iloisen mielen ja valtavasti inspiraatiota.<3


Katson ikkunasta
La Petite Princesse
Inspiration
A Whisper from the Almond Valley

Talossa No 23
Raitoja
Antaa kaikkien kukkien kukkia
Kuvalliset askeleet
Villa Valko


Tule sinäkin mukaan jakamaan kukkien ilosanomaa! Linkki on auki myöhäiseen sunnuntai-iltaan. Liitäthän postaukseen linkin tänne Mansikkatilan maille. Kukkailotteluun voit osallistua myös Instagramissa lisäämällä kuviin #kukkailottelua #mansikkatilanmailla.  Käydään kommentoimassa kaikkien osallistujien postauksia, näistä postauksista todellakin saa hyvän mielen!:) 

Kesäkukkien sulostuttamaa viikonloppua!
Taina

14 kommenttia:

 1. Ihanat herkät unikot sinulla! Minäkin kylvin unikon siemeniä laatikkoon ja nyt taimissa on pikkuruiset nuput. Toivottavasti aukeavatkin!
  Oletko muuten miettinyt sitä Lahtelaisten bloggaajien rinkiä, miten etenisimme asiassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Matkatar!:) Eivätköhän ne sinunkin unikkosi vielä ala kukkimaan. Mullakin on ihan hirmuisesti nuppuja!
   En ole unohtanut ajatusta, mutta jotenkin on vähän jäänyt tämä blogi kesäkiireiden jalkoihin. Ihana, kun olet mukana ja muistutit! Tämä pitää laittaa työn alle!:)

   Poista
 2. Ihanan herkät unikot. Samoissa mietteissä minäkin - ei halua ajatella että MUKA olisi loppukesä! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin käsittämätöntä, että noin hento varsi kannattelee tuollaista kukkaa!:)
   Ei ajatelle todellakaan sitä S-sanaa vielä. Ihanaa viikonloppua!<3

   Poista
 3. Minäkin heittelin penkkeihin keväällä unikon siemeniä, mutta sitä en muista että mihin kohtiin kun yhtään unikolta näyttävää rikkaakaan ei ole näkyvissä! :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hitsi! Kyllä tämä on mullakin ensimmäinen kerta, kun suorat kylvöt onnistuvat! Ei siis kannata luovuttaa, joskus onnistuu, joskus ei.:)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Täysin samaa mieltä!:) Sun kesäkukkaLOVE -postaus sopisi hyvin tänne...Vink, vink!;D

   Poista
 5. Unikko...rakkauskukka!

  Kaunis kiitos taas ilottelusta ja viikonlopun iloa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö se olekaan unikukka?;D Tiedät niin hirmuiden paljon kukista!<3
   Kaunista viikonloppua Susanna sinne hääkimppujen keskelle!:D

   Poista
 6. Ihanaa viikonloppua. <3 Mukana taas ilottelussa. Ihanat kuvat täällä sulla ja tuo unikko on niin kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Outi!:) Mahtavaa, kun olet jälleen ennättänyt mukaan!
   Nuo unikot ovat kyllä upeita, kukinta vaan jälleen kerran ihan liian lyhyt yhdellä kukalla. Olen ymmärtänyt, että nämä saattavat aukeilla ihan ensipakkasiin saakka!

   Poista