sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Vieskatalo Valokki ja RustoopuoriMuiden bloggaajien messupostauksia lukiessani olen tullut siihen tulokseen, että mulla taitaa olla ihan oma maku.:) Tästä kohteesta no 23 Vieskatalo Valokki en ole juurikaan postauksia nähnyt. Minä tykkäsin tästä todella paljon, vaikka musta-valkoisuus ei meikäläisen juttu olekaan. Täällä sitä mustan ja valkoisen yhdistelmää oli piristetty keltaisilla yksityiskohdilla, sekä ennen kaikkea käsitöillä. Sisustussuunnittelu oli tehty yhteistyössä Marja Remeksen ja Marja Hemminki-Haapojan kanssa, ja kodissa on tosiaan paljon käsitöitä, joita voi tehdä Taito Shopin tarvikepaketeista ja kursseilla. Ihan mahtavaa! Toivoisin niin, että meillä Suomessa arvostettaisiin käsityötä, että siitä oltaisiin valmiita maksamaan enemmän kuin tusinatavarasta, ja että meillä olisi tulevaisuudessakin käsityöntaitajia. Osittain tästä syystä tein ainoat messuostokseni juuri tämän kohteen autotallissa, jonka Rustoopuorista juttua  ja kuvia postauksen lopussa.

Tilavassa olohuone-keittiössä huomio kiinnittyi seinillä kulkevaan tussipiirrokseen, joka on seinäjokelaisen Irina K:n käsialaa. Upea!  


Olettekos muuten kiinnittäneet huomiota valtavaan keppihevosvillitykseen, joka on vallannut isompienkin tyttöjen päät? Ystäväni tytär järjesti oikein keppihevosleirin vastikään kavereiden kanssa. Ihana idea!

Makuuhuoneen mäntykuosiset vuodevaatteet ja varsinkin tyynyliinat voisin ottaa meille helposti. Tykkään myös vanhempien makuuhuoneen akvarellimaisesta tapetista, joka on K- raudan mallistosta.


 
Rustoopuori kannattaa kiertää, jos tykkää kotimaisesta desingnista ja haluaa tuoda messuilta kotiin jonkin kivan käyttö- tai koriste-esineen. Viime talvena ihastuin Riiken tähtiin, mm. niitä saa täältä. Riike on vaihtamassa nimeä, siitä tulee Omin. Uudet sivut avautuvat elokuussa. Nuo Irina K Desingnin kuvat ovat ihania! Ebba Masalin tutuista opetustaulukuvista on nyt saatavilla julisteversioita, pyyhkeitä, muistikirjoja vaikka mitä. 


Synttäriarvonta on nyt päättynyt, ja suoritan arvonnan vielä tämän illan aikana. Huomenna palaan blogiin voittajan nimen kanssa. Kukkailotteluun ehdit linkittämään postauksia vielä tämän sunnuntaina!

Mukavaa sunnuntaita!
Taina

4 kommenttia:

 1. Oi mitä ihania kuoseja. Olen aina ollut yksinkeraisen ja yhden värin kannattaja mutta huomaan nykyisin ihailevani erilaisista kuvioista. Kauniita kuvia ja olisi kiva itsekin ehtiä käymään messuilla vielä. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja!<3 Minusta tässä kodissa oli kivasti lämpöä kädentaitajien ansiosta.:) Lämmöllä suosittelen tämän vuotisia Asuntomessuja! Vaikka Seinäjoki taitaa olla vielä himpun kauempana teistä kuin meistä, niin kivan kesäreissun siitä saa aikaiseksi.

   Poista
 2. Tuo tussipiirros oli kyllä huikaisevan upea, samoin nuo design-tuotteet siinä lähellä olevassa puodissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat!;D En mä tuota tussipiirrosta omaan keittiöön haluaisi, mutta upea se on todellakin.:)

   Poista