perjantai 8. heinäkuuta 2016

Kukkailottelua italialaisittainReissun jälkeen on ollut vähän hiljaisempaa kuvausrintamalla. Harmaa ja valoton sää ei innosta kuvaamaan edes kukkasia. Eilen Asuntomessujen lehdistöpäivässä tosin tuli kuvattua reippaat 500 kuvaa, monen päivän edestä.:) Niistä kuvista myöhemmin lisää. Tottahan kukkaset osuivat onneksi kameran linssiin jo Italian matkalla, joten tällä kertaa Kukkailottelu suoraan Välimeren rannalta. Edellisen Kukkailottelun koosteen löydät täältä. 
 
 
 
 
 
Tule sinäkin jakamaan kukka-aiheisia postauksia ja kuvia! Linkki tämän postauksen lopussa on auki jälleen viikonlopun ajan, ja seuraavalla viikolla teen koosten linkatuista postauksista. Osallistua voi myös instagramin puolelle merkkaamalla kuvaan #kukkailottelua #mansikkatilanmailla. Linkitäthän postauksesi tänne Mansikkatilan maille! Käydään kommentoimassa kaikkien postauksia! Sitten vain jakamaan kukkien kauneutta ja iloa.<3


Mukavaa viikonloppua!
Taina12 kommenttia:

 1. Voi mikä kukkien runsaus! Näyttää hienolta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Veera!:) Ihan loisto diy-idea sulla!<3 Huomaan, että susta alkaa kuoriutua viherpeukalo.:D

   Poista
 2. Ihanat kuvat Taina. Etelän bougainvilleat sähäkköine väreineen pysyvät aina mielessä... Toiseksi alin kuva on mestariotos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta!<3 Tykkäsin itsekin siitä, miten rannan kaarre piirtyi erikoisen kukkasen taakse.:) Piti laittaa takka päälle, kun alkoi niin pänniä tämä syksyinen keli...:/ Ikävä lämpöä.

   Poista
 3. Noi kaksi viimeistä kukkaa on IHANAT!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös!:) Tuo viimeinen oli kai joku paikallinen putkikasvi, harmikseni kukkivana otettu kuva oli hieman epäselvä...

   Poista
 4. Ihanaa kukkarunsautta!
  Olisiko sinulla jotain suositusta missä koossa kuvat tallettaisi haastetta varten, kun koosteesi kuvat ovat paljon isompia kuin mitä itse blogiin laittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on!:)
   En osaa antaa mitään neuvoa.:D Sun kuvien laatu riittää hyvin, joten oletan, ettei sillä ole niin väliä...

   Poista
 5. Hei, nää näyttää tutuilta! =D
  Ihan kuin täällä!
  Oleanterit, lyijykukat, tulikruunut ja tuo toiseksi viimeisen kuvan 'Mexican bird of Paradise' kukkivat myös parhaillaan täällä!
  Viimeisen kuvan "koiranputki" on vallannut mukavasti tienvarsien elintilaa myös ja kuvasi vanha kukinto on niin hurmaava!
  Käytän usein tuota valtavaa pesämäistä kukintoa kimpuissani.
  Oikeaa nimeä sille en valitettavasti ole vielä löytänyt.
  Kiitos näistä ihanista kukista ja teillä tuntui olleen oikein leppoisa matka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvelinkin, että saan sulta apuja.;D Kiitos!<3 Kiva saada nimet noille kasveille.:) Hih, luulin tuota nupuksi, mutta onkin jo nuukahtamaan päin!
   Matka oli todella ihana.<3

   Poista
 6. Aivan huikeaa kukkailottelua olet saanut kuvata ja ihailla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Ischian saari on paikallisten mukaan "vihreä saari". Siellä ilmeisesti vihreää riittää kesälläkin, toisin kuin monin paikoin Välimeren rantoja. Italialaiset ovat selvästikin kauneuden rakastajia, ja portinpielet ja pihat olivat kukkaloistossaan upeita!

   Poista