sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Asuntomessupoiminnot - Koti Pentik ja Mäihä MUUBSToukokuun lopun Asuntomessutapaamisesta on kuukausi aikaa, ja Asuntomessut avautuvat yleisölle muutaman viikon kuluttua! Viimeiset messupostaukset ajattelin pistää pakettiin tiivistetysti. Tähän postaukseen poimin omaa silmääni miellyttäneitä sisustusjuttuja kohteista Koti Pentik sekä Mäihä MUUBS.
Koti Pentik


Erityisen paljon tykkäsin tämän kohteen yläkerran makuuhuoneista. Pehmeyttä ja särmää sopivassa suhteessa, myös värivalinnat miellyttivät näissä tiloissa. Yksi mieleenpainuvimmista makuuhuoneista kaikista näkemistäni oli sinisävyinen huone, josta ilmeisesti tulee messujen jälkeen perheen lapselle huone. Isot ikkunat, rouhea seinä (voi tosin olla aika ikävä nukkuessa) sekä vanhan traktorin istuinta muistuttuva jakkara ja tehdastyylinen valaisin, aivan ihanat!<3 Osittain lipaston takana ja seinää vasten nojaava peili heijastaa hauskasti laastiseinää, niin että peili näyttää melkeinpä taululta.

Vanhempien makuuhuoneessa huomion kiinnitti kaunis, eläväpintainen tapetti. Tapetti ja sängyn runsas petaus luo huoneeseen ihanan pesämäisen tunnelman! Tykkäsin myös valaisimista ja yöpöytinä toimivista jakkaroista sängyn molemmin puolin.


Keittiössä viehättää työtasojen materiaali ja väri. Pentikin Kallio-astiastoa olen hypistellyt kaupassa jo monta kertaa. Astiafriikki minussa raivaisi mielellään hyllystä tilaa näille astioille.;)

Mäihä MUUBS

Mäihä MUUBS kerrostaloyksiön sisustuksen on suunnittellut Maria Elina Sanjanen, sama nainen, joka on Mäihä Luston sisustuksen takana. Mäihä Lusto herätti todella lämpöisiä ajatuksia, eikä Mäihä MUUBSkaan ollut hullumpi, vaikka se onkin aika kaukana perheasunnnosta! Mäihä MUUBS on yksiö, ja se on sisustettu ikään kuin keikkalääkärille, joka asuu asunnossa vain osan viikosta. Sisustuksesta huokuu maskuliinisuus. SE on  virkistävää, sillä niin monesti sisustamisessa mennään pelkästään naisellisten mieltymysten mukaan.


 
 
Pidän asunnon selkeästi tyylistä, joka ei kuitenkaan ole kylmä tai kolkko. Lämpöä tuovat aidot, luonnonmateriaalit, ja luonnonläheinen värimaailma. Ottaisin mielelläni molemmat lampaantaljat. Työpiste on samassa tilassa sängyn kanssa. Ruokailutila puolestaan sijaitsee keittiöseinää vastapäätä. Molemmat tilat ovat yksinkertaisen tyylikkäät, mutta kutsuvat. Paljon mukavampaa varmasti asua näin, kuin jatkuvasti hotellissa.
Kuten Mäihä Lustossa myös Mäihä MUUBSissa on Siparilan Graftwood 3D-seinä, joka tuo lämpöä tilaan.
Vielä yksi kattaus messukohteita tällä erää jäljellä. Pysykäähän kuulolla!

Taina

6 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä..saattaapi olla että minäkin pääsen messuille. Tulee kuitenkin pohjanmaalle menoa ensi viikolla..hautajaisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otan osaa.<3
   Seinäjoella on nyt kovasti hulabaloota, kun ensin on Provinssi, sitten Tangomarkkinat ja nuo Asuntomessut. Näkyy varmasti katukuvassa.

   Poista
 2. Tuollaisessa kodissa voisin minäkin asua. Siustus on just minun makuuni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniita yksityikohtia löytyy kaikista messukohtaista, mutta oma suosikkini oli näistä näkemistäni Hartman koti Ruutu. Raikas ja toimiva.:)

   Poista
 3. Monta kivaa yksityiskohtaa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, kyllä.:) Onneksi ei tarvitse ajatella rivariin tai kerrostaloon muuttamista. Pitäisi karsia yli puolet omaisuudesta samalla.;)

   Poista