lauantai 28. kesäkuuta 2014

Menovinkki

Herätys lahtelaiset ja naapurit! Tänään ei enää ennätä, mutta huomenna ehtii vielä poikkeamaan Sisustus Chillin pop up-myyntiin Villähteelle. Mitä ihania tuotteita...Jos pari merkkiä kodintarvikkeista pitäisi mainita, jotka on nyt kovasti in, niin sanoisin Nicolas Vahé ja Musta 5101, näin näppituntumalla. Jos muistatte sisutusvinkkini viikon takaa, niin juuri tuon Mustan tiskiharjaa ja -rättiä haikailin itselleni. En haikaile enää, sillä kävin ne ostamassa itselleni. Samoin Nicolas Vahen oliiviöljypullo... Voi hyvänen aika! Että voi olla arkiesine kaunis! Tuossa yläkuvassa niitä on, mutta en tajunnut siinä kiireessä kuvata paremmin.:/ Kauniita arkiesineitä kuuluukin pitää esille, eikä kaapeissa piilossa, nämä ovat juuri sellaisia.:)


 
Myös sitä mun himoitsemaan raitaa oli ainakin noissa säilytyssäkeissä (hinta muistaakseni noin 18 euroa, ei paha), mukeissa, pilleissä...Kaikkea en varmaan edes huomannut!
Siispä huomenna sunnuntaina kannattaa ajella Erstan kartanolle väentuville tekemään ostoksia! Pop up-myynti on auki klo 12-16. Nämä eivät oikeasti ole edes mitään törkykalliita.  Toki näitä tuotteita saa tuolta nettikaupastakin, mutta säästyypä postikulut, kun käy paikan päällä.

Lupaan olla pommittamatta teitä näillä jutuillani samaa tahtia vähään aikaan!:) Tämä oli vaan nyt pakko laittaa, jotta osaatte huomenna ajella Erstalle!:)

Taina 

6 kommenttia:

 1. Sie kävit, eiks ollu ihania juttuja? Ja ei tosiaan hinnalla pilattuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ja kyllä! Olin aivan haltioissani. Tulen varmasti asioimaan uudelleen ainakin netin kautta, toivottavasti myös tällälailla kasvokkain!:)

   Poista
 2. Voi ollapa lähempänä Lahtea! Ihania tuotteita. Kiva kuulla, että putiikilla on nettikauppakin - siellä täytyy käydä kurkistelemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo-o...Tuo öljypullo mun on ainakin vielä saatava! Sehän on niin kaunis, että sitä voi sitten tyhjänä käyttää maljakkona/kynttilänjalkana...:)

   Poista
 3. Mul on muuten kans joku raitakuume, vaatteissa on koko ajan raitaa ja kotiinkin halajan esim. Sitä ikean raitamattoa.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin voinut kaikki raidalliset ostaa, siis jos oisin oikein rahoissani. Nyt ostin vain "himotuslistan" kärjestä sen rätin ja tiskiharjan. Kaikenlaisia himoja sitä voi ihmisellä olla!;))

   Poista