perjantai 24. maaliskuuta 2017

Keväistä Kukkailottelua




 
Keväiset fiilikset alkavat vallata mielen ja tottahan sen pitää jo näkyä Kukkailottelussa! Tämän viikon kukissa on samoja elementtejä aiemmista ilotteluista täältä ja täältä, vaan kuitenkin ihan eri juttu. Sinkkiämpäriin ostin viime viikolla Neilikasta eilisen Tulppaanitorstai -kimpun lisäksi yhden ruukun valkoista helmihyasinttia. Omenapuista pari-kolme viikkoa sitten leikkaamani oksat puskevat lehteä, vaan eivät taida jaksaa puhjeta kukkaan. Oksien seuraksi ostinkin sitten ruokakaupasta kimpun valkoisia tulppaaneita.







  

Kubuksen kynttilänjalka (erivärisine kynttilöineen, koska kynttilöitä ei ole tullut enää ostettua, vaikka välillä niitä polttelen) saa luultavasti kohta siirtyä hyllyn päälle odottamaan syksyn pimeneviä iltoja, ja lampaantaljat Kesähuoneeseen. Keittiön hyllyn päällä odottaa tuore kirppislöytö seinälle ripustamista.

Pitkästä aikaa kaivoin Fridan kurssin muistiinpanot esille ja leikin kuvankäsittelyohjelmalla, kuten kuvista näkyy. Taidan tykätä enemmän kirkkaammista kukkakuvista, mutta kun olin kuvat kerran käsitellyt niin...ja onhan tää vaihtelua. Kirkkaudesta tuli muuten mieleen, että nämä kuvat on otettu torstaiaamuna seitsemän jälkeen. Ihan mahtavaa, ettei tarvitse koko ajan kytätä, milloin kuvaaminen onnistuisi valon puolesta!






 
Kiitos viime viikon Kukkailotteluun osallistuneille! Kukkailottelu on nyt täällä. Tule sinäkin jakamaan iloa ja osallistu Kukkailotteluun alla olevan linkin kautta! Linkki on auki sunnuntai-iltaan saakka. Liitäthän postaukseen linkin tänne Mansikkatilan maille. Kukkailotteluun voit osallistua myös Instagramissa lisäämällä kuviin tunnisteen #kukkailottelua@mansikkatilanmailla. Käydään kommentoimassa kaikkien osallistujien kuvia! Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo!<3

Keväisen aurinkoista viikonloppua, ehkä nähdään Riihimäellä!
Taina




20 kommenttia:

  1. Kauniit kukat ja isot lehdet olet saanut tosiaan omenapuun oksiin. Kukat sopivat kivasti tuohon pieneen pärekoriin. Minusta nämä tummatkin kuvat ovat kauniit. Huomaan kyllä, että omatkin kuvasäädöt tahtovat mennä jos vain mahdollista sinne kirkkaankin puolelle, mutta onnistuessaan, kuten sinulla tässä, tummatkin näyttävät hurjan hyviltä. Rentoa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu!<3 Hassua, mä en yhtään ajatellut, että kuvat olisivat tummia!:D Taitaa olla se kuvakäsittely, jolla ensin muutin kuvan musta-valkoiseksi, ja sitten vaalensin siitä...En oikein edes tajua, mitä siinä tapahtuu, mutta kokeilinpa nyt kerran! Tykkään niin kovasti Fridan kuvista!:)
      Noo, rennoksi tätä viikonloppua ei voi kutsua, mutta hyvinkin inspiroiva sekä töiden, että vapaa-ajan puolesta.:) Toivottavasti omasi on ollut rennompi!<3

      Poista
  2. Kauniita kuvia!
    Minullakin tulee muokattua kuvia kirkkaamiksi, mutta välillä voisi kokeilla vähän tummempiakin.
    Tää on kyllä parasta, kun on valoista aikaa enemmän ja kuvia on paljon helpompi ottaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellen!<3 Täytyy varmaan kokeilla tätä käsittelya joskus ihan toisentyyppisiin kuviin, vaikka maisemakuviin.:) Nautitaan lisääntyvästä valosta!

      Poista
  3. Tuo pieni pärekori on niin söpö! Ja hei upeat lehdet omenapuun oksissa. :) Toivottavasti kelpuutat minut mukaan kukkailotteluun vähän erilaisin kukkasin, hih!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi!<3 Tottakai kelpaa!:D Ei tarvi olla oikeita kukkia.:)

      Poista
  4. Kaunista ilottelua! Aurinkoista viikonloppua, Taina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu!<3 Nyt mulla on kuule sellainen kimppu, että sä tykkäät! Taidan säästellä sitä vielä hetken..;D
      Toivottavasti siellä on saatu nauttia auringosta! Onneksi täällä paistoi ajoittain tänään. Eilinen meni koulutuksessa, joten olin vain tyytyväinen, kun ei paistanut!

      Poista
  5. Hyvin sopivat keskenään tulpaanit ja omppupuun oksat:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pioni!:) Vielä mukavampi, jos olisin saanut oksat kukkimaan (kuten töissä), vaan aina ei vaan onnistu.:)

      Poista
  6. Ihania asetelmia. Meiltä löytyy tuollainen samanlainen kori, ajautunut lasten leikkeihin. Pitää äkkiä napata takaisin 😁

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan parasta, jos samalle esineelle on eri käyttötarkoituksia ja käyttäjiä!:D
      Kiitos Mia!<3

      Poista
  7. Valkeat helmihyasintit....ihanat!!
    Kaunista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on!:) Tänään onneksi paisteli, ja myrskysi myös!:D
      Mukavaa viikkoa Susanna!

      Poista
  8. Oi <3 Onko helmihyasintti ja -lilja sama kasvi?
    Itsekin ostin juuri perjantaina ensimmäisen ja se päätyi olohuoneen pöydälle.
    Nyt ensin nautin vain sipuleista ja vihreästä ja pian sitten kukinnasta, ehkä ensi viikolla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viisastuin itsekin, kun googlasin! Kyllä ne on yksi ja sama kasvi.:)
      Helmihyasintti on ihana, noissa mun kuvissa kukinnot ovatkin jo ihan täysin avautuneet ja tykkään, kun varret kurottelee astian reunan yli.:)

      Poista