lauantai 18. maaliskuuta 2017

Menovinkki - Tiriteijaa kevätmyyjäisetUskolliset blogini lukijat varmasti muistavatkin siskoni Tiriteijaa-navetalla joulu- ja kevätmyyjäiset. Pääsiäiseen on vajaa neljä viikkoa aikaa, joten kevätmyyjäiset lähestyvät, niiden ajankohta on ensi viikonloppuna 25.-26.3. klo 10-14.

Tänään ajelin Riihimäelle. Siskoni oli siellä jo valmistelemassa tulevia myyjäisiä. Napsin kuvia mm. siskoni tauluista ja muistakin esillä olleista tavaroista. Voikukkataulun olen jo varannut itselleni. Tiedän, että sopii täydellisesti meidän työhuoneen seinälle.<3  
Omia suosikkejani siskon taulujen lisäksi ovat suloiset savipuput (klik, klik), sekä veikeät munapäät, jollaiset hankin meille jo monta vuotta sitten. Ne ovat hauskat pääsiäispöydässä! Tällä kertaa myyjäisissä on myös tekemiäni betonimunia myynnissä.


Taidetta ja käsitöitä, pääsiäiskoristeita, ovikransseja, koruja, kodinsisustusta, näissä kuvissa on vain pieni siivu siitä, mitä kaikkea kaunista on tarjolla...
 
 


 
Siispä ensi viikonloppuna nokka kohti Riihimäkeä ja Tiriteijaa-navettaa ( Metsäkulmantie 276)! 


Taina


  

18 kommenttia:

 1. Paljon kauniita tuotteita!Pääsiäiseksikin vaikka mitä kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin!:) Ja tässä tosiaan on vain pieni osa, joka oli jo esillä. Mä tykkään kauheasti näistä kevätmyyjäisistä, sillä niitä en tiedä toisia olevankaan.:)

   Poista
 2. Ihania tuotteita! Voi, kun olisi lähempänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä Hanne!<3 Joo, välimatkat on pitkiä Suomessa. Riihimäki on etelä-Suomessa asuville aika keskeisellä paikalla, lyhyt matka kaikkialle ja kaikkialta!:)

   Poista
 3. Ihania nuo kaikki pääsiäismunat ja kranssit ♥ Millaiseen muottiin nuo betonimunat on valettu? Itse en pääse tuonne myyjäisiin valitettavasti, niin ajattelin, jos kokeilisi tehdä itse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krisse!<3 Viikko sitten postailin noista betonimunista, sieltä löytyy tarkempaa ohjetta ja linkkiä ohjeisiin.:) Munat on siis valettu oikeisiin munankuoriin. Sellainen muotti.;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Hensku! Olen erityisen ylpeä siskoni maalauksista, joita meiltäkin löytyy useita.<3

   Poista
 5. Näyttääpä kerrassaan mainiolta! Olisinpa lähempänä, niin piipahtaisin varmasti itsekin. Nyt on vähän vaikea saada istutettua muihin menoihin, kun matkustamiseen menisi jokunen tunti. Toivottavasti paljon porukkaa löytää paikalle ja tuotteet menevät kaupaksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Varpuslintu!:)
   Uskon, että porukka osaa jo paikalle. Onkohna tämä jo neljäs vuosi...Joulun alla ihmisiä oli niin, että he köpöttelivät tipun askelin myyntipöytien välissä, ja nyt ei ole edes kilpailevia myyntitapahtumia!:)

   Poista
 6. Oi, tuo voikukkataulu onkin ihastuttava!!
  Ja sinun kauniit betoni-pääsiäismunat siellä myös! =)
  Söpöt puput!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna!<3 Olen tuota voikukkataulua himoinnut jo useamman kuukauden, nyt päästiin hinnasta sopuun.:) En malttaisi odottaa, että saan sen seinälle!
   Toivon, että munat tekevät kauppansa, ja joudun tekemään vielä yhden erän munia itselleni.:)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Eikös olekin Maiccu!:) Siskoni maalauksista olen erityisen ylpeä.<3

   Poista
 8. Ihania juttuja olisi myynnissä!
  Jos olisin lähempänä, tulisin varmasti. Pakko olisi ostaa noita sinun tekemiä betonimunia;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ellen!<3 Kannattaa olla kuulolla. Saattaa olla tulossa jonkinmoista arvontaa asian tiimoilta.:)

   Poista
 9. Suosikeikseni nousivat turkoosit munat ja viimeisen kuvan kukkamunat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään tosi paljon noista turkooseista munista, joista osa oli kynttilöitä. Idean testaus on ollut mielessä, vaan taitaa jäädä tuleviin pääsiäisiin...:)

   Poista