tiistai 28. maaliskuuta 2017

Uudet julisteet makuuhuoneeseen



Eilisessä postauksessa vilahtivatkin jo uudet julisteet, jotka hankin pitkän mietinnän jälkeen. Deseniolta olen hankkinut kaikki aiemmatkin julisteet, joita meillä on mm. olohuoneessa ja poikien huoneissa. Nämä julisteet suunnittelin laittavani olohuoneeseen nykyisten julisteiden tilalle ainakin kevään ja kesän ajaksi, ihan vain vaihtelun vuoksi, koska julisteita vaihtamalla saa helposti ja nopeasti vaihdettua koko huoneen ilmettä. Vaan kuinkas sitten kävikään...

Alusta asti oli selvää, että näihin julisteisiin halusin puunväriset kehykset. Sellaiset löytyivätkin, mutta taulut eivät ainakaan näillä kehyksillä istuneetkaan mielestäni olohuoneen seinälle, vaan huomasin hankkineeni uudet julisteet uudistuneeseen makuuhuoneeseen!










Suunnitelmissa on maalata makuuhuoneen tapettiseinä piakkoin, joten taulut on ainakin toistaiseksi aseteltu erilleen toisistaan, vaikka ne sopisivat hyvin vierekkäinkin. Voi olla, että jätänkin ne tuolla tavoin erilleen, tai sitten hankin pari julistetta lisää ja kokoan niistä kollaasin maalatulle seinälle. Katsotaan.:)

Tykkään näistä kovin. Forest -taulun maisemasta tulee mieleeni paikka vanhempieni kesämökin lähellä, ja Spring-taulu puolestaan muistuttaa parin vuoden takaisesta reissusta Floridaan.<3 En halua ripustaa seinille mitä sattuu kuvia, vaan niillä täytyy olla jokin merkitys.









Ilokseni saan tarjota teille blogini lukijoille nyt 25% alennuksen kaikista Desenion julisteista, lukuunottamatta yhteistyöjulisteita, kuten Kate Moss, Tove Frank ja Foto Factory. Alennuksen saat koodilla tainakari, ja se on voimassa 28.-30.3. 

Suurkiiitos yhteistyöstä Desenio!<3
Mukavaa tiistaita!
Taina



Julisteet saatu alennuksella bloginäkyvyyttä vastaan.

6 kommenttia:

 1. Kauniit julisteet ja itsekin tykkään että niistä tulee mieleen itselle tärkeitä juttuja.
  Siksipä tuosta printtien valinnasta onkin tullut aika haastavaa;)
  Kiva muutenkin tuo teidän uudistunut makkari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ellen!<3 Musta tuntuu, että tasaisin väliajoin löydän tuolta Deseniolta jotain vastustamattoman ihanaa. Nytkin!:))) Noilla julisteilla on tosiaan todella helppo muuttaa ilmettä suht edullisesti...jos ei samalla laita aina kaikkea muutakin vaihtoon.:P

   Poista
 2. Ihana toi heinätaulu <3. Varmaankin siis Spring?

  Ja vaikken yleensä alennuskoodeja hyödyntele, kun en oikein mitään halua ostaaa edes edullisesti, niin tää tuli kyllä nyt hyvään saumaan, koska haaveissa on Desenion Unisiepparijuliste, jonka olen lomahuuruissani unohtanut tilata, mikä nyt siis onkin pelkästään hyvä asia. Että kiitos tästä Taina :). Sait mut jo toistamiseen tekemään poikkeuksen, koska yleensä en osallistu myöskään arvontoihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin ihana!<3 Se on ihana näkymä suoraan sängystä aamulla herätessä.:) Melkein voi kuvitella heräävänsä beach housessa!;D Jahas, mun täytyykin ehdomasti käydä tsekkaamassa sun unisieppari! Ihana juttu, jos alekoodista on sulle iloa.<3 Olen pelkästään tyytyväinen, että sain sut poikkeamaan tavoistasi.;D

   Poista
 3. Oi onpa hienot! Ajattelin heti että sinulla olisi upeita kuvia itselläsikin julisteiksi. Meillä on keittiössä itse ottamani kuvajulkat. Tosin voisi hyvin ottaa uudet tilalle, kun tuostakin on aikaa yli 6 vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos Teresa!<3 Olen kyllä kieltämättä joskus ajatellut, että omistakin kuvista voisi joskus teettää tauluja...vaan tavallaan on helpompaa ja varmempaa valita noista valmiista vaihtoehdoista.:) Ajatus lähti itämään...:)

   Poista