torstai 30. maaliskuuta 2017

Industrial-tyylinen halkotelinePinterest-kansiossani on ollut tallessa ihana DIY-idea takkapuutelineestä, joka olisi sopinut meille takan viereen loistavasti. Viime syksynä sain miehenkin innostumaan (tai ehkä innostumaan on hieman liioittelua, mutta kiinnostumaan kumminkin) ideasta, ja kävimme rautakaupassa tutkailemassa telineeseen tarvittavia tarpeita. Telineeseen tarvittavat putket olivat kuitenkin  meistä niin hinnakkaita (eikä sellaisia ollut meillä missään nurkissa lojumassakaan), joten idea jätettiin odottamaan aikaa parempaa.

Pari viikkoa sitten surffailin Elloksen uudistuneilla sivuilla ja silmiini osui Inter -halkoteline, joka oli samanhenkinen kuin diy-ideassa, ja vieläpä kohtuu hintaan, sillä -40% alennuksella telineelle jäi hintaa noin 70 euroa. Mieskin tykkäsi, joten halkoteline meni oitis tilaukseen. Nyt se seisoo takan vieressä, ja sopii siihen mielestäni täydellisesti!


Puita telineeseen mahtuu noin kolmen todella ison kestokassin verran. Jihuu! Hyvästi kestokassit olohuoneessa! Siinä on alla pyörät, joten sen voi täyttää vaikkapa kodinhoitohuoneessa ja rullata sitten paikoilleen. Täytyy vielä katsella, löytyisikö jonkinlaisia kiinnityssysteemeitä, joilla takkavälineet saisi tuohon telineen sivuun kiinni. Keittiöön löysin kirpparilta jotain samanhenkistä kaveriksi tälle, vaan siitä juttua joskus myöhemmin.:)

Maaliskuu on hujahtanut ohi ihan huomaamatta! Tällä viikolla on myrskyisiä iltoja ja öitä ja aika kylmää päivisinkin, joten takkaa olen lämmitellyt melkein joka ilta ja kynttilätkin on saaneet palaa. Jotenkin en pistäisi pahakseni, jos tuulet pikku hiljaa muuttuisivat lämpimämmiksi...vaikka takkatulen ja kynttilöiden tunnelmasta nautinkin!

Tänään ehdit vielä käyttämään alekoodia Deseniolle ja pääsiäisarvontaan on hyvin aikaa osallistua! Huomenna jälleen ilotellaan kukkasin!


takkatulen lämmöstä,
Taina

 

16 kommenttia:

 1. Ihan hirveän hieno! Ja kätevää kun siinä on pyörät. Industrial on niin minun makuuni tällä hetkellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin!:) Mä olen tykännyt teollisuustyylistä varmaan aina, sillä YKSI haave monien muiden joukossa olisi joskus päästä asumaan loft-asuntoon...:D Mutta ihanaa, kun nyt noita tuon tyylisiä saa esim. Ellokselta!:)

   Poista
 2. Katsoi ensin kuvat ja vadta sitten luin....luulin että olit löytänyt kaupan hylkäämän rullakon...no tavallaan onneksi et, niin ei tarvi tulla 'ryövää' sitä 💚 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku maitorullakko voisikin olla sopivankokoinen!:) Hyvä idea!:)
   Ei ne varmaan kassalla mitään sanois, kun rullais sellaisen kanssa ohi...;D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin minustakin!:) Esim. Stalalla on samantyyppinen, mutta pelkistetympi. Tämä ihastutti mua heti!<3

   Poista
 4. No onpas kivan näköinen, hieno ostos ja näppärää, että on pyörät alla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu!:) Meille oli aiemminkin sellainen itsetehty puukoppa, johon oli laitettu rullat alle, vaan siihen mahtui vain pesällinen puita kerrallaan, eikä se ollut ulkonäöltään ollenkaan näin ihana! Sen paikka siirtyy nyt kodariin. Ehkä...:D

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Noo..tusinatavara periaatteessa, mutta tykkään silti!:)

   Poista
 6. Mahtava löytö - meilläkin hakusessa joku tuollainen.... Käynpä katsomassa josko vielä löytyisi... Takan alla on meillä kolo puille, mutta sisällä olisi kiva olla enemmänkin, kun takkavalkeaa tuntuu taas iltaisin tarvitsevan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin! Me laitettiin miehen nimissä tilaus, kun uutena asiakkaana hän sai sen alennuksen, jota ei mulle herunut (vink vink). Ainakin eilen niitä oli vielä jäljellä...
   Puita on tosiaan hyvä olla sisällä parin-kolmen illan tarpeiksi kerrallaan. Tuohon mahtuu mielestäni sen verran.:)

   Poista
 7. Todella hieno! Ja näppärä, kun saa liikuteltua siivouksen tieltä pois. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin!:) Juuri eilen latasin telineen täyteen. Kolme kassillista puita siihen mahtui, eli paljon.:) Ja sitten imurointi päälle, kun aika roskasta tulee...

   Poista