perjantai 27. heinäkuuta 2018

Liljoja & ale -ostoksia kotiin - Kukkailottelua
Kesällä tulee vähemmän käytyä kukkakaupassa, sillä luonto ja piha tarjoavat kukkia maljakkoon, ja toisaalta, ainakin toistaiseksi meillä on pihassa niin paljon tilaa perennoille, että kesällä kukkaeurot tulee kannettua puutarhoille. Toisinaan sieltä kukkakaupasta tosin voi samalla löytää perennoitakin...vaan ne kukkaset jääköön toiseen postaukseen.;) Hyvässä kukkakaupassa käynti voi olla kesällä ja lomallakin se viikon kohokohta! Sain  tästä jälleen itselleni muistutuksen.


Pitkästä aikaa (no, sehän on suhteellista, mutta itselläni tämä tarkoittaa useampaa viikkoa) menin Villiviiniin, sillä toivoin löytäväni jotain, joka sopisi korkeudeltaan joko Marimekon Ming- tai Urna -maljakkoon, ehkä jotain vaaleanpunaista, muttei liian vaaleanpunaista, sellaista, joka sopisi Hobby Hallin alesta ostamiini Annon tyynynpäällisiin. Löytyihän sitä! Liljoja nimittäin. Ei tuoksuvana, sillä tuoksuliljojen suhteen olen tullut hieman herkäksi. Nämä liljat ovat siis hajuttomia, mutta vestoksellisen kauniita! Sopivat mielestäni upeasti Mingiin.Hobby Hallin ale-tarjoukset ovat tosiaan osuneet viime aikoina itselläni heikkoon kohtaan. Selasin yksi ilta sähköpostia, ja huomasin, että kaikki Annon tuotteet olivat puoleen hintaan vain tuon päivän ajan, ja kello lähenteli tietenkin puolta yötä. Olin pellavaisia tyynynpäällisiä hypistellyt kaupoissa, joten tuli kiire saada kellan- ja ruskeansävyiset, sekä yksi vaaleanpunainen päällinen tilaukseen. Vaaleanpunainen jäi vielä odottamaan kaappiin, sillä se olikin ihan samaa sävyä kuin talvella Pulsan Asemalta ostamani samettinen Linumin päällinen.Hobby Hallista tilaisin muutamia viikkoja sitten myös himoitsemani Marimekon Flower -maljakon, kun huomaisin kaiken Marimekon olevan -20 prosentin alessa.  Ainoa pulma oli värin valitseminen, vaaleanpunainen oli lopussa, muutoin olisin tilannut sen. Päädyin arpomisen jälkeen oliivinvihreään. Se on kyllä kaunis. Ja kuten kaikki Marimekon maljakot, sitäkin voi mielestäni käyttää asetelmissa ilman kukkia. Nämä tyynyliinat ja maljakko ovatkin ainoat ale -ostokseni koko kesänä. Kirppisostoksia ei taideta laskea ale -ostoksiin...?;)

Kiitos edelliseen Kukkailotteluun osallistuneet!<3 Tule sinäkin jakamaan kukkien tuomaa iloa ja kauneutta ja osallistu alla olevan linkin kautta! Liitäthän postaukseen linkin tänne Mansikkatilan maille<3 Kukkailotteluun voit osallistua myös Instagramissa lisäämällä kuviin tunnisteen #kukkailottelua@mansikkatilanmailla. Linkki on auki kesäiseen tapaan maanantai-iltaan saakka, jotta useampi ennättäisi osallistua.:) Käydään kommentoimassa kaikkien osallistujien kuvia!  Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo.<3Iloista viikonloppua!

Taina8 kommenttia:

 1. Ming-vaasi onkin omiaan selkeälinjaisille kaunottarille niin kuin liljoille! <3
  Ihastuttavat tyynynpäälliset löysit myös alesta!

  Minäkin sain itseni haastettua vielä tuohon kukkaseppelehaasteeseen ja tuleepa toinenkin osa viikon päästä! =)
  Kukkaisaa viikonvaihdetta sinne teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin!<3 Ja kiitos Susanna!<3
   Ihanaa, kun tuli mukaan kukkaseppelehaasteeseen.:D Mulla on myös mielessä toinen seppele, ihan erilainen kuin viimeviikkoinen! Saas nähdä, ollaanko anoat ilottelijat tällä viikolla...Vähän on vähiin käyny osallistujat, mutta ihanaa, että olet Susanna!<3

   Poista
 2. Voi miten kauniita nuo liljat ovat! Kiitos vinkistä, että löytyy myös hajuttomia versioita. Sain kerran lahjaksi kauniita valkoisia liljoja. Seuraavana aamuna koko meidän olohuone haisi kuin kissan pissa. Pian tajusin, että haju tulee liljoista ja siirsinkin ne sitten takapihalle! Huh, tulipahan liljaisia tarina :)
  Ihanaa viikonloppua sinulle Taina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin!<3 Itselläni tuo liljojen haju käy niin paljon nenään, etten ole pihallekaan uusia hajullisia istuttanut vanhojen kadottua penkistä. Muistan, kun kerran etupihalla ihmettelin, että mikä täällä haisee. No, ne oli takapihan kukkapenkin liljat! Liljat on kyllä upeita muodoltaan, ja onneksi niitä tosiaan on vaikka minkälaisia.:)
   Kiitos Outi!<3 Oli ihana viikonloppu, toivottavasti sinullakin!<3

   Poista
 3. Liljat ovat ihania, muistan ihailleeni niitä jo lapsuudessa mummon kukkapenkissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä!<3 Olen tainnut olla lapsena aika välinpitämätön kukkien suhteen...Tätä joskus mietin, kun olisin halunnut postata aiheesta, mutta kukkien suhteen olen myöhäisherännäinen.;D

   Poista
 4. Ihanan sävyinen tuo lilja. Kukkailoittelu onkin jäänyt kovin vähälle osaltani, mutta nyt taidan parantaa tapani, niin kauniita kuvia sinulla. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään paljon tuosta vaaleanpunaisesta, joka ei ole niin imelä.:) Sulla on ollu siellä terassinrakentamista ym. projektia, kesäkiireitä!:) Aika hiljaista on ollut tänä kesänä blogeissa, saapa nähdä palautuuko meno ennalleen syksyllä...Ihanaa, jos ehdit mukaan!<3
   Kiitos Katja!<3 Mukavaa viikkoa!:)

   Poista