perjantai 6. heinäkuuta 2018

Kukkailottelua (ja vähän sateenvarjokin)Surettaako teitä koskaan Suomen pinta-alan suuruus eli välimatkat? Minua surettaa aika useinkin, sillä kun ihania ja tärkeitä ihmisiä elää pitkien välimatkojen päässä, tuppaa tapaamiset olemaan harvinaista herkkua. Toisaalta, miten hienoa onkaan sitten tavata näitä ihmisiä, jotka usein ovat mielessä, mutta harvoin tavataan! 


Kun keskiviikkona ajoin ystäväperheen luo Uuteenkaupunkiin, jo ajaessa olin erityisen onnellinen siitä, että tapaamme. Yöpaikka lähempänä Asuntomessuja kyllä, mutta täytyy sanoa, että niistä messuista tuli reissussa ihan sivuseikka. Juttua riittää aina enemmän kuin on aikaa, ja miten helppoa mutkatonta on vain olla joidenkin ihmisten kanssa. Lähtöni messuillekin venyi, sillä aamulla jatkoimme siitä, mihin yöllä jäimme, ja melkein olisi tehnyt mieli jättää koko messut väliin, jos en juuri niiden vuoksi olisi ollut liikenteessä!Ystävämme asuvat aivan mielettömän ihanassa, yli 150-vuotiaassa talossa.<3 Kun vanhan talon omistamiseen yhdistää paljon harrastavat lapset, niin ei tarvitse varmasti vapaa-aikana yrittää keksiä tekemistä. Elämäntapa niin kuin sanotaan.


Illalla kiersimme puutarhassa, ja napsin kameralla kuvia. Vaikea saada sitä tunnelmaa ja charmia kuviin...Taidan olla vähän haikealla mielellä, mutta tämä on kuitenkin Kukkailottelu! Niinpä, päätin vielä lisätä tähän postauksen loppuun Uudenkaupungin yllä keikkuvat sateenvarjot, jotka saivat hymyn huulille. Ihana idea, jonka muistaakseni paikallinen kenkäkauppa on toteuttanut!


Kiitos ihanat viime viikon Kukkailotteluun osallistuneet!<3 Tule sinäkin jakamaan iloa ja kauneutta ja osallistu alla olevan linkin kautta! 

Nyt tehdään niin, että pidän linkin auki poikkeuksellisesti kaksi viikkoa, tästä hetkestä maanantai-iltaan 16.7. saakka. Voit linkittää niin monta Kukkailottelupostausta kuin ennätät! Liitäthän postaukseen linkin tänne Mansikkatilan maille<3 Kukkailotteluun voit osallistua myös Instagramissa lisäämällä kuviin tunnisteen #kukkailottelua@mansikkatilanmailla. Käydään kommentoimassa kaikkien osallistujien kuvia!  Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo.<3

Ihanaa heinäkuun viikonloppua!
Taina14 kommenttia:

 1. Aivan hurmaava vanha talo pihapiireineen! <3
  Hyvät ystävät ovat elämän suola ja niin tärkeitä!
  Mekin kun asuisimme hieman lähempänä toisiamme, niin tulisi useammin nähtyä...

  Mainiot nuo sateenvarjot taivaalla!

  Herttaista heinäkuun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, mietin Susanna sinuakin tätä kirjoittaessani!<3 Toivottavasti nähdään, kun lomasi koittaa!<3
   Äh, säätiedotus lupasi aurinkoa, mutta sitä taitaa olla nyt enemmän pohjoisessa kuin täällä. Mies ei innostunut ajatuksesta, että lähdettäisiin ex tempore mökille ja hän tekisi töitä sieltä käsin...Höh!:/
   Onneksi ei sada ja on lämmintä!:)

   Ihania heinäkuun helteisiä päiviä ja iltoja sinne!<3

   Poista
 2. Ihania kukkia, rakennuksia ja ikkunoita. Hieno veistos ja sateenvarjoja taivaalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sisko!<3 Ystäviemme koti ja pihapiiri on aivan mielettömän ihana!<3

   Poista
 3. Vau, onpa ihania yksityiskohtia - ja tosi hauskat noi sateenvarjot! <3 Samat sanat pitkistä välimatkoista. Toisaalta sitten, kun saa reissattua tapaamaan niitä ystäviä tai sukulaisia, jotka asuvat tosi kaukana, tulee varmasti vietettyä laatuaikaa oikein kunnolla, yövyttyä ja tehtyä ehkä jotain erityistä, mitä harvemmin tulisi tehneeksi niiden ihmisten kanssa, jotka asuvat ihan lähellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Varpuslintu!<3
   Se on kyllä just noin!:) Laatuhan se tärkein on, ystävyydessäkin.:)

   Poista
 4. I love the flowers and especially the umbrellas display. From what I could gather from the translation, you spent some time with friends in their 150 yrs old house? That sounds delightful. Thank you for hosting.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I´m not sure how good is the translation, but that´s correct.:) Our dear friends live West coast in Finland and we meet too seldom. They have very beautiful and yes, 150 years old, house.<3
   Thanks for sharing Your post!<3

   Poista
 5. Toi on just niin parasta. Hyvät ystävät ♥ Heidän kanssaan juttu jatkuu aina siitä, mihin se viimeksi jäi, vaikka välissä olisi ollut kuinka pitkä aika tahansa. Kiva, että pääsit myös käymään asuntomessuilla. Minä jätän ne tänä vuonna väliin juurikin tuon pitkän matkan vuoksi. Ensi vuonna sitten täällä Kouvolassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä!<3 Joidenkin kanssa on kyllä käynyt kuin Anssi Kelan biisissä, että yhteiset puheenaiheet ovat hävinneet "Oli kiva nähdä, nyt muuta sanoa osaa en"... Onneksi noita on vähän!
   Aika matka tuonne Poriin tosiaan, kiva jos tykkäät lueskella mun Asuntomessu-postauksia!<3 Ensi vuonna onneksi lähempänä, ja hieman toivon, että meitä bloggareita päästetään ennen messuja mukaan, kuten oli Mikkelissä. Porissa ei ehkä ihan oltu kärryillä, vaikka siellä Frida postailikin viikon ennen messuja...

   Poista
 6. Ihana piha ystävilläsi!
  Toisten kanssa vaan synkkaa ja toisten kanssa ei... ja se onkin parasta että jutut jatkuu siitä, mihin ne vuosia sitten jäi.
  Kiva kun teet postauksia asuntomessuista, kun itsellä ei tule sinne mentyä:)
  Aurinkoista viikonloppua♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aivan ihana, suljettu sisäpiha, niin kuin tuon ajan kodeissa on ollut!<3
   Tulipa vain mieleen, että olisipa kiva nähdä taas tänä kesänä!:) Mökkireissu on avoinna, sääkarttoja katsellessa olisin halunnut lähteä sinne tänään...
   Ihanaa viikkoa!<3

   Poista
 7. Kauniita kukkia ja aivan ihanat nuo sateenvarjot <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sateenvarjot saivat ihan väkisin hymyn huulille! Toivoisin, että joku täällä Lahdessa tekisi saman.:)
   Kiitos Outi ja kivaa viikkoa!<3

   Poista