tiistai 3. huhtikuuta 2018

Pääsiäinen, mun lemppari!



Menipäs myöhään tämä päivitys taas. Selvä keväänmerkki, kun mulla ailkaa illat venymään.:)  Unohdetaan tuo ällö lumi...








Jos tätä päivää ei lasketa, niin sään puolesta oli kyllä paras pääsiäinen, mitä muistan. Enemmänkin olisin voinut viettää ulkona aikaa, kuvia katsellessa näyttää, että olen viihtynyt enimmäkseen keittiössä.;D Arkena en ruoanlaitosta oikein välitä, pakkopullaa, mutta varsinkin juhlapyhinä on kiva kokeilla uusia reseptejä, kattaa kauniisti ja heittäytyä kokkaamiseen. Kokeiltua tuli mm. Terasa Välimäen sitrussalaattia jogurttikastikkeella, itsetehty kebab ja pitaleivät, sekä tiramisua jäljittelevä pikajälkkäri, resepti omasta päästä.:)







Tänään aloin viimein raivaamaan kuopuksen vaatehuonetta. Siellä ikkunattomassa tilassa oli helppoa unohtaa, miltä ulkona näyttää. Olen silti erittäin iloinen, sekä tämän päivän siivoiluista, kuin siitä, että Kesähuone on nyt periaatteessa käyttökunnossa, kunhan säät tuosta lämpenee.







Vehnät kylvin viikko sitten maanantaina, ja aika hidasta oli itäminen aluksi, mutta nyt tuossa kirppislöydössä kasvaa jo oikein tuuhea ruoho. Säästöpankin lahjassa yhdistyy kaksi lempimateriaalia just nyt, eli keramiikka ja rottinki.

Toivottavasti teilläkin on ollut kiva pääsiäinen!
Mukavaa viikkoa, sehän onkin jo tiistai!

Taina

8 kommenttia:

  1. Pääsiäisesi kuullostaa tosi kivalta. Sellaiselta kuin sen kuuluukin olla. Meillä pääsiäinen ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan, kun sairastuin heti vapaiden alettua. Kauniit aurinkoiset päivät menivät siis minulta sivu suun. Ihanat nuo Ali-kupit ♥ Mammallani oli tuota sarjaa kahdenkin mallisia kahvikuppeja, joten niistä tulee aina mieleeni lapsuuteni. Olisi ihana saada muutama tuollainen kuppi itsellekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti olet jo paranemaan päin!<3 On todella kurjaa sairastaa lomalla, sulla kun sitä ei edes ole ollut kunnolla pieneen hetkeen.:(
      Muo Alit on mustakin aivan ihanat, eikä mulla niihin liity edes minkäänlaista tunnesidettä, paitsi 70-luvun lapsena monet lapsuudesta tutut jutut sykähdyttää.;D Kerran tällaisia pyörittelin kirppiksellä, sillä koko laatikollisen olisi saanut 20 tai 25 eurolla. Jätin ostamatta, ja nämähän tulivat miehen tädin jäämistöstä meille. Näitä on muistaakseni viisi kuppia lautasineen, mutta riittävät hyvin meille.:)

      Poista
  2. Pääsiäisenä säät tosiaan helli meitä, ellei eilistä lasketa.Kivan kuuloinen pääsiäinen teillä ♥
    Mukavaa huhtikuun alkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiccu!<3 Miten onkin ollut niin pitkäntuntuinen viikko, että pääsiäisestä tuntuu olevan jo iäisyys.:P Ihanaa viikonloppua!<3

      Poista
  3. Pääsiäisenä olikin ihanat säät. Onneksi tuo pyryttänyt lumikin on jo melkein taas sulanut pois. Ihana kirppislöytö, tosi kaunis.
    Mukavaa tiistaita sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskomatonta, mutta kyllä se kevät sittenkin on tullut tänne meillekin, vaikka alkuviikosta uskoa koeteltiin!;D Mäkin tykkään kovin tuosta ruohoastiasta. Ehkä Kesähuoneeseen vien ja laitan siihen jotain...:)

      Poista
  4. Ihanat pääsiäistunnelmat!!!
    Kaunista huhtikuuta!

    VastaaPoista