maanantai 23. huhtikuuta 2018

Juhlasuunnitelmia // Arvonnan voittaja



Kevät etenee hurjaa vauhtia ja ylioppilasjuhlien aika lähestyy. Onneksi olen päässyt juhlien suunnittelussa jo hyvän askelen eteenpäin, muutakin siis kuin paperilla suunnittelua.







Varasin meille pitopalvelusta suolaiset syötävät. Menu niiden osalta on lyöty lukkoon, henkilömäärä täsmentyy vähän myöhemmin. Viikonloppuna annoin miehelle tehtäväksi muokata kutsu ja menu paperille yhtenäiseen tyyliin. Kutsun idea on lehtileikkeestä, juhlaideoita esittelin aiemmin täällä. Tarkoitus on tulostaa kutsut paksummalle paperille tai ohuelle pahville lähipäivinä ja laittaa postiin tämän viikon aikana.






Kukissa olen päätynyt ajatuksen tasolla irtokukkiin ja maljakkoasetelmiin tähän tyyliin. Tilaus on vielä tekemättä, mutta sen ehtii kyllä. Valkoisten niittykukkien tunnelmaa on tilauslistalla.

Ikean reissulta hankin Lohals -maton lisäksi kaksi Förhöja -tarjoiluvaunua, jotka ovat tosin vielä odottamassa kokoamista. Tarjoiluvaunujen päälle saamme olohuoneen ja keittiön välissä olevan seinäkkeen vierelle lisätilaa lautasille, aterimille jne...





Makeiden leivonnaisten reseptejä pitää vielä testailla! Viime viikolla leivoin Mansikkaista jogurttikakkua (joka kyllä voisi olla ennemminkin sitruunainen jogurttikakku), Mansikkarahkakakkua (josta kuva) sekä Mansikkaleivoksia. Ostin nimittäin Kevätmessuilta laatikollisen mansikoita.;) Kaikki maistuivat erittäin hyviltä, mutta liivatteen kanssa tunnen itseni edelleen tumpeloksi.:/ Muutin reseptejä niin, että ne olivat kaikki gluteenittomia ja käyttämäni maitotuotteet hylaa. Jogurttikakussa maistui ihanasti sitruuna, Mansikkarahkakakussa makea mansikka ja leivoksissa suklainen pohja ja itsetehty vaniljatäyte. Nuo viimeiset koin liian työläiksi leipoa, niitä tuskin tulevissa juhlissa nähdään.

Viime viikolla laivalla käydessäni mukaani tarttui pari pulloa kuohuvaa. Tuo mattamusta pullo on kaunis ja kiva kontrasti valkoisena hohtaville ilmapalloille. Täällä mennään pullon ulkonäkö edellä.;) Tosin kuohuvassa kuiva on aina hyvä vaihtoehto, ja tuohan on! Täytyy vielä tutkia, saako tätä Alkosta ja mihin hintaan. Valkoiset ilmapallot murattinauhoineen on tulossa kotia koristamaan.






Pojalle on hankittu kaikki vaatteet valkolakkia lukuunottamatta. Miehellä ne taitavat löytyä kaapista, ja itselleni ostin juuri tänään mekon. Kengät on vielä kysymysmerkki. Pitäisi myös käydä kuopuksen kanssa pukuostoksilla, sillä meidän on joka tapauksessa hankittava puku hänellekin tulevia rippijuhlia varten. 

Kaikenlaista muutakin, kuten ikkunoiden pesua ja pihan kuopsuttelua olisi to do -listalla. Osa niistä puuhista on sellaisia, että tuleva ylioppilas saa todellakin olla mukana tekemässä. Nämä juhlajärjestelyt puksuttavat joka tapauksessa nyt kivasti kohti juhlapäivää.:)

Juhlapuutarha -kirja on ihana inspiraation lähde! Teitä oli jälleen aikamoinen määrä arvontaan osallistujia. Kiitos kaikille osallistujille ja kiitos readme.fi kirjoista! Arpaonni suosi tällä kertaa Krisseä. Onnea, onnea!<3 Olen sinuun yhteydessä.


Inspiroivia kevätpäiviä!
Taina






14 kommenttia:

  1. Onnea Krisselle!
    Ihanat juhlat teillä tulossa ja tykkään kovasti tuosta kutsusta!

    Aurinkoa päiviinne! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susanna!<3 Kutsusta ja menusta tuli minustakin kivat! Kovissa ei oikein erota menun taustalla olevan paperin hentoa vihreää. Näytti niin kivalta, että jätin työpöytää koristamaan.:)

      Ihania kevätpäiviä!<3

      Poista
  2. Oi teille tulee upeat juhlat!❤
    Tuo kuohuvapullo ja valkoiset ilmapallot ovat kuin tehtyjä yo- juhliin! Tosi tyylikäs pullo! Maulla vius kunhan pullo on tyylikäs ja teemaan sopiva!
    Teillä on kaikki jo hyvällä mallilla!
    Mukavaa viikkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan!<3 Olen täysin samaa mieltä, valkoiset pallot ja musta pullo on just eikä melkein ylppäreihin tehty.:) Olen yrittänyt olla oikein järjestelmällinen näissä järjestelyissä, toukokuu on töissä yhtä hullun myllyä alusta loppuun.;D Niin, ja sehän alkaa jo ensi viikolla!

      Samoin Marita!<3

      Poista
  3. Hyvällä mallilla suunnitelmat! Kaunista ja tyylikästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin toivon, sillä toukokuu on aina erittäin kiireinen kuukausi töissä.:) Kiitos Minna!<3 Olet ollut mielessä.<3

      Poista
  4. Ihanaa, ihanaa....mie voitin ♥ Kiitos!

    Teillä on juhlajärjestelyt hyvällä mallilla. Kiva, että pystyit ulkoistamaan osan tarjottavista. Helpottaa huomattavasti. Muistathan hommata itse juhliin kahvinkeittäjän/tarjoilijan ettei oma aikasi mene keittiössä vaan ehdit itsekin seurustelemaan vieraiden kanssa. Nuo ilmapallot tulevat olemaan niin ihanat ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, onnea, onnea!<3
      No näin mä ajattelin, että joko pitää ottaa töistä vapaata tai käyttää ulkopuolista. Päädyin jälkimmäiseen, sillä kukin tehköön sitä, minkä parhaiten osaa.;D
      Ja ajatus on tosiaan pyytää kaveria tai kahta kahvittamaan, mutta ystäväni, joiden luulin tulevan, ovat molemmat juhlimassa toisaalla. On mulla onneksi muutama kaveri "takataskussa".:)

      Ihanaa, nähdään lauantaina!:)

      Poista
  5. Herkullinen menu ja tyylikkäät juhlat tulossa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiccu!<3 Tuo Santa Fen menu iski heti mun makuhermoon.;D

      Poista
  6. Onnea Krisselle voitosta! Meillä tytär ei ole vieläkään löytänyt mekkoa, nyt vaihtoehtona on haalarikin. Lakki pitää vielä hankkia ja edelleen olen vähän öönä, että paljon minun pitää sitä syötävää tehdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo-o, naisilla tuo on paaaljon monimutkaisempaa!:))) Just mies sanoi tänään, että miten voin unohtaa työkännykkäni kotiin töihin lähtiessä. Sanoin vain, että hän kun ei ole nainen, eikä vaihtele laukkuja tilanteen mukaan, niin ei osaa tätä ajatellekaan.:P Ei voinut kieltää.:D
      Miten sun juhlavaatetus? Joko sulla on jotain kivaa päällepantavaa?:)

      Poista
  7. Oi miten ihanaa järjestellä noita kevään toivejuhlia! Onnea myös arvonnan voittajalle:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, mä kyllä tykkään järjestää iloisia perhejuhlia!:) Oli kiva tavata eilen!<3

      Poista